fearless Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ναι αυτο βλεπω, μεγαλωσα και τα fonts sizes και ειναι πολυ καλυτερα.
Zergoulini Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Oλα καλα με την ''Dell U2713HM'' την εστειλαν σημερα. Την εχω συνδεση με DVI και δεν εχω κανενα προβλημα με τα fonts σε Windows και Linux. Display Port και ΗDMI καλωδιο δεν υπηρχε στην συσκευασια αλλα ετσι οπως φαινεται δεν νομιζω να χρειαστω. Η αναλυση ειναι 2560x1440 και την αναγνωριζει το συστημα. Η εικονα ειναι καταπληκτηκη, απ οτι δειχνει αξιζει τα λεφτα τις. Μονο που εχω συνηθισει με την 1680Χ1050 και μου φαινονται ολα μικροσκοπικα Μεγιες! Καλως ηρθες λοιπον στις 2Κ 27αρες. Πηρες ενα μονιτορ οπου θα το εχεις μια ζωη και αυτο μετραει. Πες μου λιγο ομως, πως χαρακτηριζεις το Input lag? Σε ενοχλει καθολου? Ρωταω γιατι εχω την Viewsonic VP2770P 27 2560χ1440 που υποτιθεται εχει απο τα χαμηλοτερα Input Lag στην κατηγορια της. Παλι ομως εγω το καταλαβαινω και με ενοχλει.
fearless Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μεγιες! Καλως ηρθες λοιπον στις 2Κ 27αρες. Πηρες ενα μονιτορ οπου θα το εχεις μια ζωη και αυτο μετραει. Πες μου λιγο ομως, πως χαρακτηριζεις το Input lag? Σε ενοχλει καθολου? Ρωταω γιατι εχω την Viewsonic VP2770P 27 2560χ1440 που υποτιθεται εχει απο τα χαμηλοτερα Input Lag στην κατηγορια της. Παλι ομως εγω το καταλαβαινω και με ενοχλει. Ευχαριστω πολυ, καλο είναι, ευχομαι να μην βγει πρόβλημα. Γεια τα Games δοκιμασα μονο ένα με την νεα οθονη. Ξεκινησα το ''Metro Last Light Redux'' και δεν βλεπω καποια καθυστερηση, αλλα δεν παιζω, τωρα το εβαλα ποιο πολύ για να σου απαντησω... είμαι πολύ αρχη και δεν ειδα κατι μεχρι στιγμης εκτος από φοβερα γραφικα. Δεν ξερω αν βρω χρονο για Games αλλα θα ενημερωσω αν τυχον καποιο πρόβλημα με το Metro Last Light Redux. Aν εννοεις κατι άλλο πες μου, εγω καταλαβα για καθυστερηση στα Games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα