Προς το περιεχόμενο

Overclock Pentium 4

MikrosComputeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι υπάρχει, (πρέπει να το περάσεις ξεχωριστά το smtube) αλλά στα linux παίζει το ζήτημα με τα driver,αν δεν δει αμέσως όλες της συσκευές σου, ιδίως vga και ήχο, θα παιδευτείς πολύ για να τα περάσεις, μιας και δεν έχεις ιδέα από linux, και χωρίς αυτά θα παίζει πολύ χάλια και εάν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δοκίμασε με xp άμα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου, άμα κολλάει βάλε linux μπας και στρώσει. 360p πάντως πρέπει να τα σηκώνει :/

Μιλάει για εικόνα μαζί με μουσική, αν τον κατάλαβα καλά, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα από αυτό.

βασικα ο ηχος με ενδιαφερει ας ψιλο κολλαει η εικονα στα βιντεο βεβεα αν παιζει και βιντεο οστε να μπορεις να δεις και μια ελληνικη ταινια στο youtube δεν θα με χαλαγε ...

λετε να δοκιμασω το react OS ?

Αν εχεις χρονο,γιατι οχι?Και μετα μπορεις να μας πεις αν εχει ενδιαφερον.Ειναι το μονο λειτουργικο που δεν εχω δοκιμασει αλλα οι προγραμματιστες του λενε ενδιαφεροντα πραγματα. Αν παλι δεν εχεις χρονο μια ελαφρια εκδοση linux ειναι μια χαρα.Εχει και πολυ καλους,οπως ειπα players. Εμενα μου αρεσει το Amarok. https://amarok.kde.org/

Edit: (Τωρα μολις ειδα στο προφιλ σου οτι εισαι μικρος,οποτε θα εχεις προβλημα χρονου λογω σχολειου,οποτε σου εδωσαν καλες συμβουλες οι προηγουμενοι και μια αλλη επιλογη ειναι το linux. Το React Os ειναι σε πειραματικο σταδιο,λειτουργει αλλα μπορει να εχει bugs. : )

Σας ευχαριστω ολους ! ναι ειμαι 15 χρονων και μου αρεσει να πειραματηζωμαι και ετσι ολοι οι γνωστοι αντι να πανε τα pc στην ανακυκλωση μου τα δινουν και ασχολουμε.... για αυτο εχω κυρια pc ενα p4 και ενα pentium D με 1,5 gb ram xixi  

η αλιθεια ειναι οτι πολυ χρονο δεν εχω αλλα θα τον βρω !  :)

το δοκιμασα σε virtual machine και στο 10 λεπτο πεταει bsod !! θελει δουλιτσα ακομα ... θα το δοκιμασω ομος και στο pc to kanoniko να δουμε..

• Like 3

Σας ευχαριστω ολους ! ναι ειμαι 15 χρονων και μου αρεσει να πειραματηζωμαι και ετσι ολοι οι γνωστοι αντι να πανε τα pc στην ανακυκλωση μου τα δινουν και ασχολουμε.... για αυτο εχω κυρια pc ενα p4 και ενα pentium D με 1,5 gb ram xixi  

η αλιθεια ειναι οτι πολυ χρονο δεν εχω αλλα θα τον βρω !   :)

το δοκιμασα σε virtual machine και στο 10 λεπτο πεταει bsod !! θελει δουλιτσα ακομα ... θα το δοκιμασω ομος και στο pc to kanoniko να δουμε..

Συγχαρητηρια,ο πειραματισμος ειναι ο καλυτερος τροπος να αποκτησει κανεις γνωσεις. :)

• Like 1

Βάλε στον browser σου κάποιο plugin που επιστρέφει στο flash που είναι λίγο ποιο άνετο.

Εγώ στο chrome έχω αυτόν

https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-youtube-html5-pla/enmofgaijnbjpblfljopnpdogpldapoc

Αν θες ακόμα ποιο ελαφριά πέρνα το smplayer έρχεται μαζί με τον youtubetube browser που θέλει ακόμα λιγότερη δύναμη από τον επεξεργαστή.

Στο chrome απλα σβησε το ffmpegsumo.dll, ή μετονομασε το σε .βακ και θα παιζεις σε flash

Εγώ σε pentium m 1.5ghz και βλέπω σε 720p,με elementaryOS.

88% χρήση επεξεργαστή,με firefox.Και κάτι κολλήματα,αλλά έχω και 1gb ram μόνο.

(Μόλις 88%..μπράβο flash..λαμπρά..ανοίγω και δεύτερο tab άμα λάχει.. :-D )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...