TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ναι υπάρχει, (πρέπει να το περάσεις ξεχωριστά το smtube) αλλά στα linux παίζει το ζήτημα με τα driver,αν δεν δει αμέσως όλες της συσκευές σου, ιδίως vga και ήχο, θα παιδευτείς πολύ για να τα περάσεις, μιας και δεν έχεις ιδέα από linux, και χωρίς αυτά θα παίζει πολύ χάλια και εάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 δηλαδη τσαμπα κατεβαζω το elementary os ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε με xp άμα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου, άμα κολλάει βάλε linux μπας και στρώσει. 360p πάντως πρέπει να τα σηκώνει :/Μιλάει για εικόνα μαζί με μουσική, αν τον κατάλαβα καλά, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 βασικα ο ηχος με ενδιαφερει ας ψιλο κολλαει η εικονα στα βιντεο βεβεα αν παιζει και βιντεο οστε να μπορεις να δεις και μια ελληνικη ταινια στο youtube δεν θα με χαλαγε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεις να δοκιμασεις και το React OS μηπως γινει κατι.Παντως στο linux υπαρχουν αρκετοι light players. https://www.reactos.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 λετε να δοκιμασω το react OS ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 λετε να δοκιμασω το react OS ? Αν εχεις χρονο,γιατι οχι?Και μετα μπορεις να μας πεις αν εχει ενδιαφερον.Ειναι το μονο λειτουργικο που δεν εχω δοκιμασει αλλα οι προγραμματιστες του λενε ενδιαφεροντα πραγματα. Αν παλι δεν εχεις χρονο μια ελαφρια εκδοση linux ειναι μια χαρα.Εχει και πολυ καλους,οπως ειπα players. Εμενα μου αρεσει το Amarok. https://amarok.kde.org/ Edit: (Τωρα μολις ειδα στο προφιλ σου οτι εισαι μικρος,οποτε θα εχεις προβλημα χρονου λογω σχολειου,οποτε σου εδωσαν καλες συμβουλες οι προηγουμενοι και μια αλλη επιλογη ειναι το linux. Το React Os ειναι σε πειραματικο σταδιο,λειτουργει αλλα μπορει να εχει bugs. : ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω ολους ! ναι ειμαι 15 χρονων και μου αρεσει να πειραματηζωμαι και ετσι ολοι οι γνωστοι αντι να πανε τα pc στην ανακυκλωση μου τα δινουν και ασχολουμε.... για αυτο εχω κυρια pc ενα p4 και ενα pentium D με 1,5 gb ram xixi η αλιθεια ειναι οτι πολυ χρονο δεν εχω αλλα θα τον βρω ! το δοκιμασα σε virtual machine και στο 10 λεπτο πεταει bsod !! θελει δουλιτσα ακομα ... θα το δοκιμασω ομος και στο pc to kanoniko να δουμε.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω ολους ! ναι ειμαι 15 χρονων και μου αρεσει να πειραματηζωμαι και ετσι ολοι οι γνωστοι αντι να πανε τα pc στην ανακυκλωση μου τα δινουν και ασχολουμε.... για αυτο εχω κυρια pc ενα p4 και ενα pentium D με 1,5 gb ram xixi η αλιθεια ειναι οτι πολυ χρονο δεν εχω αλλα θα τον βρω ! το δοκιμασα σε virtual machine και στο 10 λεπτο πεταει bsod !! θελει δουλιτσα ακομα ... θα το δοκιμασω ομος και στο pc to kanoniko να δουμε.. Συγχαρητηρια,ο πειραματισμος ειναι ο καλυτερος τροπος να αποκτησει κανεις γνωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Βάλε στον browser σου κάποιο plugin που επιστρέφει στο flash που είναι λίγο ποιο άνετο. Εγώ στο chrome έχω αυτόν https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-youtube-html5-pla/enmofgaijnbjpblfljopnpdogpldapoc Αν θες ακόμα ποιο ελαφριά πέρνα το smplayer έρχεται μαζί με τον youtubetube browser που θέλει ακόμα λιγότερη δύναμη από τον επεξεργαστή. Στο chrome απλα σβησε το ffmpegsumo.dll, ή μετονομασε το σε .βακ και θα παιζεις σε flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 επεισης στην ελληνικη γλωσσα τα μισα τα βγαζει κινεζηκα .. το react OS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ σε pentium m 1.5ghz και βλέπω σε 720p,με elementaryOS. 88% χρήση επεξεργαστή,με firefox.Και κάτι κολλήματα,αλλά έχω και 1gb ram μόνο. (Μόλις 88%..μπράβο flash..λαμπρά..ανοίγω και δεύτερο tab άμα λάχει.. ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αφηστε το παιδι να πειραματιστει , πως αλλιως θα μαθει ? εγω σε ενα Pentium 4 530 πρωτοεπαιξα με OC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 επεισης στην ελληνικη γλωσσα τα μισα τα βγαζει κινεζηκα .. το react OS Οποτε αφηστε το στα Αγγλικα.Γενικα αναγνωριζει τα μερη του συστηματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikrosComputeras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ναι εχω θεμα με τον ηχο αλλα θα το δω το βραδι.. κατα τα αλλα χρηση 90mb ραμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα