Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση σε SSD

kingjulien11_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Θέλω να κάνω upgrade στο ΜacΒook Pro μου από τον HDD σε SSD. Έχω ένα MBP 13' mid-2012. Έχω βρει έναν Link.png Site: οδηγό online που βοηθάει και στο πως να περάσεις το OS και πως να εγκαταστήσεις τον SSD στο laptop. Σκέφτομαι να μην κάνω backup τον HDD στον SSD. Θα τον χρησιμοποιώ ως εξωτερικό και θα έχω όλα τα αρχεία μου (μουσική, ταινίες, φωτό, κλπ.) εκεί. Όμως έχω μερικές απορίες και θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν κάποιος με βοηθούσε.

i. Αφού εγκαταστήσω τον SSD πως μπορώ να διατηρήσω το iPhoto και το iTunes με τα οποία το iPhone μου είναι ήδη συνδεδεμένο;

ii. Μπορώ να εγκαθιστώ παιχνίδια στον HDD και να παίζω όποτε τον συνδέω με USB ή πρέπει να τα γράψω όλα στον SSD?

iii. Όταν θα συνδέω τον HDD με το USB στο laptop θα μπορώ απλά να ανοίγω τα αρχεία που θέλω ή θα πρέπει κάθε φορά να κάνω restart και boot από εκεί?

iv. Μηπως ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιησω τον πλεον εξωτερικο ως time machine? (φορτωνοντας ετσι και τον SSD)

Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

Επεξ/σία από kingjulien11_
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Απλά κάνεις copy paste το Library στον SSD και το ανοίγεις.

2. Μπορείς αν δεν τον διαγράψεις αλλά θα πρέπει να ξεκινάς το mac από τον εξωτερικό δίσκο.

3. Μπορείς

4. Μπορείς να τρέχεις και το TM αρκεί να ξέρεις τι γίνεται με τους φακέλους. Δηλαδή που πάει τι και θα χωράνε όλα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...