Thessalonikios200 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμενη γνώμη σου. Αντικρουει πλήρως την άποψη χρηστών όπως εγώ ας πούμε ΕΓΩ ομως το εχω ΕΣΥ δεν ξερω αν το εχεις
AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχως εχουν βγει στην παραγωγη καποια Moto G 2014 με προβληματικες οθονες που εμφανιζουν "νερα" οταν πιεζονται και καποιες εβγαλαν καμενα pixels.Διαβαστε στο αλλο φορουμ και θα καταλαβετε. Εγω σκεφτομουν να το παρω γιατι ειναι το καλυτερο VFM στα android και να αποφυγω τα προβληματικα LG G2 mini,L9 II η L90 αλλα με αυτα που διαβασα περιμενω.Ισως παρω το Moto G 4G η να δωσω +60 για το LG G2.Σχετικα με την διαχειριση της μνημης και τα οποια προβληματα της λογικα θα διορθωθουν με τα επομενα updates.Το θεμα ειναι το hardware.
disqualified Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 αν σε παίρνει ναι δώσε +60 για το LG G2 για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχως εχουν βγει στην παραγωγη καποια Moto G 2014 με προβληματικες οθονες που εμφανιζουν "νερα" οταν πιεζονται και καποιες εβγαλαν καμενα pixels.Διαβαστε στο αλλο φορουμ και θα καταλαβετε. Εγω σκεφτομουν να το παρω γιατι ειναι το καλυτερο VFM στα android και να αποφυγω τα προβληματικα LG G2 mini,L9 II η L90 αλλα με αυτα που διαβασα περιμενω.Ισως παρω το Moto G 4G η να δωσω +60 για το LG G2.Σχετικα με την διαχειριση της μνημης και τα οποια προβληματα της λογικα θα διορθωθουν με τα επομενα updates.Το θεμα ειναι το hardware. Σωστος. Ειναι πολλα τα moto G με το προβλημα αυτο .
AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 αν σε παίρνει ναι δώσε +60 για το LG G2 για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα Με βαση οσα εχω διαβασει στο φορουμ αξιζει την χρηματικη διαφορα,ειναι αρκετα ανωτερο. Πιστευω οτι αν οχι το καλυτερο,τοτε σιγουρα ειναι 1 απο τα καλυτερα VFM μεχρι 300e.Το εχω δει για λιγο απο κοντα και εχει φοβερη οθονη.Απο specs πολυ καλα,το γνωριζουμε ολοι. Απλα περιμενω μηπως "σκασει" καποια προσφορα μεσα στις γιορτες η μηπως πεσει και αλλο η τιμη του.Ποτε περιπου θα παρει την L? Λογικα θα "τρεχει" απροβληματιστα? Δεν εχω προβλημα να δωσω +60e,ειναι μικρη η διαφορα.Σε σχεση με το Moto G επισης ειναι πιο μαζεμενο και ομορφο και ας ειναι 5,2" VS 5,0". Σωστος. Ειναι πολλα τα moto G με το προβλημα αυτο . Ο αλλος αλαξε 3 Moto G λογω οθονης.Οχι μονο κανουν νερα,αλλα σε καποιους εχει μεινει μονιμα κηλιδα στην οθονη. Ας βαλουν μυαλο στην Motorola να σταματησουν να βγαζουν προβληματικες οθονες.Το παλιο Moto δεν νομιζω να ειχε τετοια προβληματα. Η το αλλο το κουφο?Οταν εχεις συνδεδεμενα στο κινητο τα hands free ο ηχος κλησης ακουγεται μονο απο τα hands free και οχι απο το ηχειο.Και απ'οτι καταλαβα αυτο δεν ειναι θεμα software που θα μπορουσε να διορθωθει μεσω καποιου update αλλα hardware,ετσι το εχουν κατασκευασει να λειτουργει,μαλλον με την λογικη οτι εφοσον εχεις βαλει τα hands free δεν θα ενοχλησεις τους αλλους αν χτυπησει το κινητο.Δηλαδη θα πρεπει πριν χτυπησει το τηλεφωνο να μην εχεις κουμπωμενα τα hands free και οταν χτυπησει το τηλεφωνο να τα κουμπωσεις εκεινη την στιγμη,αν προλαβεις. Fuck logic?
Thessalonikios200 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Με βαση οσα εχω διαβασει στο φορουμ αξιζει την χρηματικη διαφορα,ειναι αρκετα ανωτερο. Πιστευω οτι αν οχι το καλυτερο,τοτε σιγουρα ειναι 1 απο τα καλυτερα VFM μεχρι 300e.Το εχω δει για λιγο απο κοντα και εχει φοβερη οθονη.Απο specs πολυ καλα,το γνωριζουμε ολοι. Απλα περιμενω μηπως "σκασει" καποια προσφορα μεσα στις γιορτες η μηπως πεσει και αλλο η τιμη του.Ποτε περιπου θα παρει την L? Λογικα θα "τρεχει" απροβληματιστα? Δεν εχω προβλημα να δωσω +60e,ειναι μικρη η διαφορα.Σε σχεση με το Moto G επισης ειναι πιο μαζεμενο και ομορφο και ας ειναι 5,2" VS 5,0". Ο αλλος αλαξε 3 Moto G λογω οθονης.Οχι μονο κανουν νερα,αλλα σε καποιους εχει μεινει μονιμα κηλιδα στην οθονη. Ας βαλουν μυαλο στην Motorola να σταματησουν να βγαζουν προβληματικες οθονες.Το παλιο Moto δεν νομιζω να ειχε τετοια προβληματα. Η το αλλο το κουφο?Οταν εχεις συνδεδεμενα στο κινητο τα hands free ο ηχος κλησης ακουγεται μονο απο τα hands free και οχι απο το ηχειο.Και απ'οτι καταλαβα αυτο δεν ειναι θεμα software που θα μπορουσε να διορθωθει μεσω καποιου update αλλα hardware,ετσι το εχουν κατασκευασει να λειτουργει,μαλλον με την λογικη οτι εφοσον εχεις βαλει τα hands free δεν θα ενοχλησεις τους αλλους αν χτυπησει το κινητο.Δηλαδη θα πρεπει πριν χτυπησει το τηλεφωνο να μην εχεις κουμπωμενα τα hands free και οταν χτυπησει το τηλεφωνο να τα κουμπωσεις εκεινη την στιγμη,αν προλαβεις. Fuck logic? Γενικως το moto G 2014 βγηκε αποτυχια για πολλους και διαφορους λογους....καντε μια βολτα στο γνωστο forum για να μαθετε τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα