andreasm7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα μαγκες!!! Ψαχνω να παρω ενα καινουργιο κινητακι για τα χριστουγεννα. ειμαι μεταξυ των 3 : Motorola Moto g 2014 ή ΖΤΕ Βlade Vec 4G ή Samsung galaxy s3 neo , με μεγαλυτερη κλιση προς το moto g. ποιο ειναι καλυτερο και value for money ? εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο ? οριο budget 180~200 ευρω.
Grey Warden Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το Moto G. Άσχετα από τα χαρακτηριστικά παίρνει αναβαθμίσεις οπότε νικάει τα πάντα.
disqualified Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Λογικα με το moto g θα εχεις τα λιγότερα προβλήματα (ή καλύτερες επιδόσεις αν προτιμάς)
salazar1991 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Moto G(Δεν είδα ποια άλλα είναι υποψήφια :p)
StigmaX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν τίθεται θέμα, moto g. Το ότι παίρνει αναβαθμίσεις Day one υπερτερεί όλων των χαρακτηριστικών.
andreasm7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες απαντησεις. Και εγω αυτο εχω επιλεξει , απλως ειπα να παρω και καμια αλλη γνωμη
theosk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι προτείνετε το moto g με τρόπο που κάνει τα άλλα να φαίνονται μάπα, έχει σαφώς χειρότερη κάμερα από το s3 neo, λιγότερη μνήμη και είναι θεοχοντρο!! Και όχι ιδιαίτερα όμορφο κατά την γνώμη μου. Όσο για το zte το είδα σήμερα και είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Αν δεν θεωρείς must την αναβάθμιση σε lollipop που μάλλον δεν θα πάρει και το ότι είναι ίδιο με το s3 -άρα δείχνει παλιό - τότε προτείνω το neo
maddoctor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το moto G παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις γιατί ΗΤΑΝ της Google. Τώρα που πήγε στην Lenovo, θα παίρνει αναβαθμίσεις? Επίσης είναι ένα κινητό με 1GB RAM, άρα λίγη. Καλό είναι και αυτό να το έχει κάποιος υπόψιν του, γιατί μπορεί τώρα να του φτάνει, σε 6 μήνες όμως!? Επίσης, επειδή και εγώ το είδα από κοντά, από περιέργεια που όλοι το προτείνετε εδώ μέσα, δεν μου άρεσε. Βέβαια αυτό θα μου πεις είναι υποκειμενικό και είναι δεκτό. Εγώ πάντως γενικώς θα κοιτούσα κάτι με 2GB RAM τουλάχιστον , αν ήθελα να μου κρατήσει κάμποσο καιρό το κινητό και να μην αρχίσει να μου σέρνεται στο 6μηνο.... Και δεν μιλάω απαραίτητα από Κίνα, αλλά οτιδήποτε που θα έμπαινε σε αυτά τα χαρακτηριστικά. 1
StigmaX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Κι τώρα που δεν είναι της Google γιατί τα moto X και g και e πήραν lollipop? Γιατί παράγει το Nexus 6? Οσο οι Κινέζοι δεν ανακατευτούν στην παρούσα πολιτική της Motorola, δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.
disqualified Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι προτείνετε το moto g με τρόπο που κάνει τα άλλα να φαίνονται μάπα, έχει σαφώς χειρότερη κάμερα από το s3 neo, λιγότερη μνήμη και είναι θεοχοντρο!! Και όχι ιδιαίτερα όμορφο κατά την γνώμη μου. Όσο για το zte το είδα σήμερα και είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Αν δεν θεωρείς must την αναβάθμιση σε lollipop που μάλλον δεν θα πάρει και το ότι είναι ίδιο με το s3 -άρα δείχνει παλιό - τότε προτείνω το neo είναι δυστυχως συσκευη που παραπέμπει στα "από τα καλάθια της samsung" όπως τα λέω. Προσωπικά δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε αυτες τις συσκευές όπως και στο android γενικότερα σε βάθος χρόνου. Θελει πολυ προσοχη στο τι συσκευη θα πάρεις τα specs δε λένε απολύτως τίποτα, πάντως και εγω θα συμφωνησω με ενα φιλο παρακάτω, έτσι όπως λειτουργει το android η πολλή RAM είναι επιβεβλημένη!
Grey Warden Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το S3 Neo μπορεί να φαίνεται και να είναι καλύτερο σε επιμέρους χαρακτηριστικά (κάμερα κυρίως αφού 1,5gb ram με touchwiz=1gb με pure android) αλλά δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση πέρα από Kit Kat και θα ξεχαστεί τελείως. Τί δεν καταλαβαίνετε; Προφανώς αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η αναβάθμιση δεν παίρνει Moto G. Άλλωστε εγώ από όλα τα Moto G θεωρώ καλύτερο το 4g edition του 2013 και όχι το καινούργιο που βγήκε πάλι με 3g.
maddoctor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Κι τώρα που δεν είναι της Google γιατί τα moto X και g και e πήραν lollipop? Γιατί παράγει το Nexus 6? Οσο οι Κινέζοι δεν ανακατευτούν στην παρούσα πολιτική της Motorola, δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Γιατί ήταν ήδη έτοιμα και προγραμματισμένο. Δεν είναι χαζή η Lenovo να χάσει τέτοια δωρεάν διαφήμιση των προϊόντων της, σωστά!? Το nexus 6 κάτσε να βγει και τα ξαναλέμε. Επίσης εάν υποστηρίξει τα κινητό όπως τα δικά της, επόμενη αναβάθμιση θα δείτε του αγίου ανήμερα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά η Lenovo υστερεί πολύ σ'αυτόν τον τομέα.
StigmaX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Πολύ αμφιβάλλω ότι θα αλλάξει την παρούσα πορεία της Motorola. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η moto γίνεται ένας από τους πρωτοπόρους, και έχει και Best seller σε μια κατηγορία. Θα είναι πολύ μλκες αν περάσουν κάποια δική τους Custom Rom. Αν και από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής η μοτο θα παραμείνει ανεξάρτητη διοικητικά
Thessalonikios200 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον το moto G 2014 δεν εχει ΚΑΜΙΑ Σχεση με το παλιο καλο Moto G . Εχει προβλημα στη διαχειριση μνημης ...για περισσοτερα δειτε και διαβαστε στα αρμοδια forums.
Calexako Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμενη γνώμη σου. Αντικρουει πλήρως την άποψη χρηστών όπως εγώ ας πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα