Προς το περιεχόμενο

Η Archos έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το 80 Cesium Windows 8.1 tablet των €150

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με λίγα λόγια 1 gb storage εχεις ελεύθερο και 385 mb ram xaaxaxa

Έτσι . Παρ ολα αυτά δε δείχνει να ζορίζεται ιδιαίτερα . Θα μου πεις αν δεν έχει πάνω φορτωμένο τίποτα είναι λογικό . αν όμως του περάσεις και 2 - 3 προγραμματακια τότε λογικά θα κλατάρει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι . Παρ ολα αυτά δε δείχνει να ζορίζεται ιδιαίτερα . Θα μου πεις αν δεν έχει πάνω φορτωμένο τίποτα είναι λογικό . αν όμως του περάσεις και 2 - 3 προγραμματακια τότε λογικά θα κλατάρει 

με 1 gb ουτε αυτα τα 1 2 προγραματακια θα τα περασεις.........

Μάλλον έχετε μπερδευτει...Δεν ειναι η εκδοση για  Pc των Windows...Ειναι αψογη συμπεριφορα σε χαμηλεσ μνημες και οσοι εχουν πιασει στα χερια τους lumia 520 θα ξερουν...Οι χαζοαναγκες που δημιουργησε το κακογραμμενο android με ισχη και μνημη μεγαλυτερη απο pc στο tablet δεν παει να πει οτι ισχυουν παντου...

• Like 1

έχει σημασία τι είναι? από την στιγμή που ένα browser με μερικές καρτέλες τρώει με την καλημέρα 1gb ram, από την στιγμή που σε ένα gb αποθικευτικου χώρου δεν ξέρεις τι να περάσεις, εδώ το full Skype μετά το expand χτυπάει 220mb, όχι δεν μπερδεψαμε κάτι η συσκευή είναι να την βλέπεις και να γελάς

• Like 1

Μάλλον έχετε μπερδευτει...Δεν ειναι η εκδοση για  Pc των Windows...Ειναι αψογη συμπεριφορα σε χαμηλεσ μνημες και οσοι εχουν πιασει στα χερια τους lumia 520 θα ξερουν...Οι χαζοαναγκες που δημιουργησε το κακογραμμενο android με ισχη και μνημη μεγαλυτερη απο pc στο tablet δεν παει να πει οτι ισχυουν παντου...

Εσύ κάνεις λάθος... μια χαρά η έκδοση των PC είναι ΚΑΙ ΟΧΙ των lumia... Τα lumia έχουν WP= windows phone

Μην μπερδεύεσαι....

Τώρα αν πραγματικά τρέχουν δεν ξέρω καθόλου

Βολεύουν σίγουρα τα πραγματικά office και η προφανώς καλή υποστήριξη ποντικιού keyboard αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν apps που να το κάνουν tablet friendly δλδ για ειδήσεις βιβλία chatting κλπ που να  είναι friendly για δάχτυλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...