kavalxd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια.. οσοι ασχολειστε με γλωσσες προγραμματισμου και συγκεκριμενα με τη C++ αν θελετε και μπορειτε βοηθηστε με σε ασκηση που εχω να κανω για τη σχολη μου.. οποιοι ειστε προθυμοι να βοηθησετε μπορειτε να μου στειλετε και pm να σας αναφερω την ασκηση..εγω δεν γνωριζω σχεδον τιποτα.. Σας ευχαριστω και αναμενω νεα σας!!
TheELF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Έτσι μπορεί να περιμένεις μέχρι να μαυρίσεις που λέει ο λόγος. Δώσε εδώ την άσκηση και αν βρεθεί κανείς που βαριέται μπορεί και να ασχοληθεί. 1
TheELF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Όχι,πολύ ελάχιστα πράγματα,δώσε εδώ την αγόρευση και θα βρεθεί κάποιος να σου πει. 1
kavalxd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 δεν μπορώ να την ανεβάσω φίλος για προσωπικούς λόγους..δεν επιθυμώ να τη βγάλω δημόσια..
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εγώ ξέρω την απάντηση αλλά φοβάμαι μη μου την κλέψεις, οπότε θα την κρατήσω για τον εαυτό μου. 3
kavalxd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 χαχαχαχ σωστός.. δεν πειράζει να σαι καλά
Cboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 δεν μπορώ να την ανεβάσω φίλος για προσωπικούς λόγους..δεν επιθυμώ να τη βγάλω δημόσια.. Ετσι δεν θα σε βοηθησει κανεις. Πες στο περιπου τι ζηταει η ασκηση .
kavalxd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ετσι δεν θα σε βοηθησει κανεις. Πες στο περιπου τι ζηταει η ασκηση . η ασκηση αναφερεται σε αντικειμενοστραφη προγραμματισμο με C++..οποιος γνωριζει μπορει να μου στειλει pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα