Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω να ρυθμίσω μια καμερα ip ετσι ώστε να της βάλω μια static ip που εχω απο τον παροχο μου για να συνδέομαι απο μακρια στην καμερα. η κάμερα έχι Ip λλά ειναι του τοπικού δικτύου μου (192.168.1.χχ).Θέλω με την διαδικασία με την οποία θα συνδέσω την στατική μου ip απο τον πάροχο με την ip του τοπικού δικτύου μου που της εχω δώσει!

Δημοσ.

port-forward θελεις από την εξωτερική (public) IP που σου δινει ο παροχος, στην εσωτερικη της καμερας.

δες σε τι πορτες (TCP-UDP) ακούει η κάμερα, και αντιστοιχα κανε forward τις πορτες αυτες απο το router σου.

Δημοσ.

τι λειτουργικό έχεις? you can google it firstly...
εδώ δείχνει πως να το κάνεις για το pc, αντιστοίχησε κινήσεις για την κάμερα..
Link.png Site: EΔΩ

Δημοσ.

Καλημέρα...εχω την εντυπωση οτι δεν εγινα σαφης...ξερω πως να παω χειροκίνητα κ να βάλω νια στατική ip απο το ρουτερ...του τυπου 192,168.χχ.χχ Αυτο που ρωτάω ειναι πως σε μια ip καμερα θα δώσω η θα αντιστοιχησω την αντιστοιχη ip του εσωτερικού μου δικτύου σε μια ΣΤΑΤΙΚΗ ip 62,169,χχ.χχ που μου παρέχει ο internet provider....

Δημοσ.

Συνήθως πρέπει μέσα στο router στο web inbterface να βρείς που αναφέρει τους DHCP Clients (άρα και την κάμερά σου), κι εκεί να του ορίσεις να να δίνει πάντα την ίδια IP (αν έχει τη δυνατότητα το router σου).

Δημοσ.

Αυτο φιλε μου το εχω κάνει μεσα απο την καμερα....τη δινει παντα την 192,168,1,58

Αυτο που θελω ειναι να ατιστοιχησω την παραπανω διευθυνση με την στατικη (84,254,χχ.χχ) που μου δινει ο παροχος...

Το εχω κάνει ηδη με την no-ip.com αλλα θελω να το κάνω κ κανονικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξε στο ρούτερ σου για NAT/PAT, DMZ, Virtual Server e.t.c μήπως μπορείς εκεί.

Πάντως και με από port forwarding, θα έπρεπε να παίζει. Ψάξε στο router σου γενικά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω ναι....αλανια...το "ψιλοβρηκα" να σας πω την λαηθεια.Απλα πηγα κ δηλωσα μεσα στο ρουτερ μια πορτα που να μου πληκτρολογώντας την στατικη ου ρουτερ κ την πορτα στο τελος να μου δινει την εσωτρικη Ip του δικτυου μου. Το προβλημα ειναι ομως οτι δουλεψε μονο για ενα απόγευμα. Με το που παρέκαμψα στο ρουτερ ενα acces point γιατι δεν εφτανε το δικτυο μου τοσο μακρια σταματησε να δουλευει. Υπεθεσα οτι το ap δεν επετρεπε μετα με τη σειρα του την επικοινωνια με "εξω" κ την συνδεσα πάλι οπως πριν αλλά σταμάτησα να συνδέομαι πάλι απο μακρια!Χωρις καμια αλλαγη...τη συνδεσα οπως πριν που δουλευε κ πάλι τπτ!!!!

Δημοσ.

Απο την στιγμή που έχεις static ip, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρυθμίσεις το ρούτερ σου, να στέλνει την 192.168.1.58 (ip της webcamera) στην πόρτα 80 ή 8080.

Έτσι όταν πας μετά απο εξωτερικό δίκτυο και πληκτρολογήσεις την static σου, με τον αριθμό της πόρτας στο τέλος, θα σου  δείξει την webcamera!

Δημοσ.

Αυτο εκανα φιλε μου...μ μονη διαφορα οτι εβαλα την πορτα της καμερας η οποια δεν ηταν μια απο τις παραπανω που εγραψες.Το πρόβλημα λυθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...