rockfm81 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Kαλησπέρα σε όλους, εδώ και λίγο καιρό έχω ένα πρόβλημα κατά την εκκίνηση του pc. Στις 10 προσπάθειες που πατάω το κουμπί εκκίνησης,μπαίνει στα windows την μία, αλλά μετά λειτουργεί κανονικά χωρίς πρόβλημα. Σε κάθε εκκίνηση ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος,απλά τις περισσότερες φορές η οθόνη παραμένει μαύρη σαν να είναι σε αναμονή. Για να μην κουράζω περισσότερο.. -Έχω κάνει αυτό με το βγάλσιμο μπαταρίας της μητρικής και πάτημα του κουμπιού -Έχω αφαιρέσει όλες τις συσκευές μέσω usb,αλλά δεν... -Έχω αλλάξει πρίζα σύνδεσης,αλλά δεν.. -Μου κάνει εντύπωση που κανένα φωτάκι στην εμπρός μεριά του tower δεν ανάβει πια -Αν λείψω μέρες και έχω κλείσει ρεύμα στο tower από τον πίσω διακόπτη,μόλις τον πατήσω κάποιες φορές ρίχνει το ρεύμα του σπιτιού -Το pc είναι λίγων μηνών με καλό hardware,όλα εντός εγγύησης Δεν πιστεύω να ξέχασα κάτι. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα,ας γράψει μήπως είναι κάτι απλό τελικά,γιατί αλλιώς θα πρέπει να το πάω καμιά 60αριά χλμ μακριά για φτιάξιμο...
ekptotos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Βγαλε τις ραμ μια μια και δοκιμασετες το ιδιο μια μια και σε διαφορετικες θυρες το ιδιο εχω κ εγω και το ψαχνω
Physiciant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις;
AntonisKoutsouras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 επειδή ανέφερες οτι τα λαμπάκια στο μπροστά μέρος του tower δεν ανάβουν ελενξε αν είναι σωστά συνδεδεμένα τα καλώδια που οδηγούν από την μητρική στο power και reset buton.
rockfm81 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, ευχαριστω που απαντήσατε,δεν είχα δει ότι δόθηκαν απαντήσεις,επίσης εκείνες τις μέρες,το pc δεν άνοιγε καθόλου για να σας διαβάσω. Τελικά το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί μέσω του BIOS,κάτι με τις τάσεις. Ευτυχώς δηλαδή που δεν χρειάστηκε να αντικατασταθεί κάποιο hardware. Εδώ και δυο βδομάδες όλα κυλάνε ρολόι. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα