shadow1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παιδια καλησπέρα . Έχω την Msi gtx 650 η οποία βγάζει 3 εξόδους. Hdmi vga kai dvi. Το θέμα μου ειναι πως απο την έξοδο dvi δεν έχω εικόνα καθόλου ενώ αναγνωρίζει την οθόνη που έχω συνδέσει . Με το vga παίζει κανονικά . Τι μπορεί να φταίει ; Επίσης να πω πως η έξοδος του dvi δεν ειναι σαν τις κοινές . Λοίπουν τέσσερις τρύπες απο ότι σε ολα τα αλλα με αποτέλεσμα να πρεπει να σπάσεις 4 σιδεράκια στον μετατροπέα . Τι λέτε να φταίει ;Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν ειναι καινούργια η κάρτα θα έλεγα να την πάς πίσω και να αναφέρεις το πρόβλημα γιατι το dvi ενα ειναι δεν νομίζω να ειναι διαφέρει το συγκεκριμένο απο τα αλλα εκτός και αν ο μετατροπέας που έχεις δεν κάνει , καλύτερα δοκίμασε ενα κανονικό καλώδιο dvi
Sakiz105 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αποτι καταλαβα βαζεις τον μετατροπεα πανω στην dvi και εκει συνδεεις την vga.Ειναι επειδη λογικα η καρτα εχει μονο dvi-d (ψηφιακο μονο) (οπως ειπες λειπουν οι 4 τρυπες στα δεξια).Η οθονη σου αν δεν εχει dvi-hdmi τοτε μπορει να συνδεθει μονο μεσω vga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα