Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 δεν καταλαβαίνεις τι γράφω εσύ μιλάς για προβλήματα που εμφανίζονται, σε κάποιους, κάποια στιγμή οπότε ενώ δεν διαφωνώ ούτε με τα παραδείγματα που έφερες ούτε με τον τρόπο επιλογής βάσει αυτών, δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα το πρώτο firmware spec του συγκεκριμένου αισθητήρα είχε πρόβλημα, τελεία όσα mouse είχαν το αντίστοιχο firmware (όλα τα g600 πρώτης έκδοσης) είχαν όλα πρόβλημα, εξαρχής αυτό είναι γνωστό από το '12 τα mouse των υπόλοιπων εταιρειών με τον ίδιο αισθητήρα όμως είχαν δυνατότητα αναβάθμισης firmware οπότε δεν σε απασχολούσε όποτε και αν έπαιρνες αυτά τα mouse ότι σειρά κι αν ήταν σε απασχολεί για το g600 όμως, που ακόμη κυκλοφορεί η πρώτη έκδοση και δεν έχει τέτοια δυνατότητα αφού δεν γνωρίζεις για τι μιλάω σημαίνει πως δεν το είχες ψάξει, το οποίο είναι ok αλλά από την άλλη πώς πάτε και προτείνετε mouse 50-60-80 ευρώ όταν δεν ξέρετε ούτε εσείς τι έχετε και μετά σας φταίνε τα turbo-x? anyway δεν ήθελα να μπω σε geek συζήτηση, εγώ ρώτησα γιατί με ενδιαφέρει το g600 (προφανώς...) αλλά όσους ξέρω που το είχαν... είχαν το προβληματικό θα ρωτούσα απευθείας κάτι συγκεκριμένο για να μου πεις αν είχε πρόβλημα αντί να σε ρωτάω για το firmware αλλά ενώ είναι πρόβλημα που κανονικά πρεπει να μπορείς να το δεις με τη μία, πολλοί παρασυρμένοι από τον ενθουσιασμό τους δεν το χουν πάρει χαμπάρι, δλδ δώσανε πόσα ευρώ κι έχουν mouse πιο αργό και από mouse με μπίλια Πρωτα πρωτα αραξε λιγο πριν αρχισεις να γραφεις πραγματα οπως τα παραπανω. Για το συγκεκριμενο ποντικι ειχα διαβασει για το θεμα με Firmware που ειχε πιο παλια οπως ειπα οταν ηταν να το παρω αλλα επειδη δεν μου παρουσιασε κατι τετοιο το δικο μου στα παιχνιδια που επαιζα γιαυτο και δεν ασχοληθηκα περισσοτερο πραγμα λογικο και ανθρωπινο.Αλλωστε αν οντως παρουσιαζε προβλημα στο Firmware και δεν εβγαινε αλλο τοτε η εταιρια σιγουρα θα σου εκοβε πιστωτικο να παρεις αλλο ποντικι αρα και παλι δεν υπαρχει προβλημα.Τελος προσωπικα απο ποντικια που εχω προτεινει δεν θυμαμαι να εχω προτεινει ποτε το G600 λογω την υψηλης τιμης(ή ισως μια φορα) αρα δεν ισχυει αυτο που λες. Επισης το παει να πει οταν δεν ξερεται ουτε εσεις τι εχετε,ενα γμιμενο ποντικι για να παιζουμε παιχνιδια παιρνουμε και τα features που κοιταμε ειναι αυτα οπως Dpi,extra πληκτρα κλπ. Η συγκριση με τα Turbo X τελειως οτι να ναι. Και τελος σου ειπα οταν ηταν να παρω ποντικι καθισα και το ψιρισα και σε αλλα ποντικια λεγανε διαφορα θεματα με το Firmware ή ακομα δεν δουλευαν σε μερικα Mmo ολα τα πλαινα κουμπια οπως το Corsair M95. Naga δεν ηθελα να παρω γιατι δεν με βολευε ουτως ή αλλως στο χερι. Κοινως οταν ειχες τοτε 3 επιλογες για Mmo Ποντικια και τα 2 δεν σου κανουν πας στην Logitech που ακομα και αν σου τυχει κατι η εταιρια εχει το καλυτερο After Sales support στον χωρο.Και οσον αφορα το Software προβλημα θα σου μιλησει η ιδια ενω σε Hardware θα σε στελει στο καταστημα για αλλαγη. Τελος δεν προτεινουμε ποντικια μεχρι 80ευρω που λες γιατι εμεις τα θελουμε αλλα γιατι σε αυτα κοιταζουν οι ενδιαφερομενοι και αυτο που θελουν να ακουσουν ειναι γνωμες/αποψεις ειτε για το ποντικι αυτο καθαυτο ειτε για την εταιρια πισω απο αυτο.
oneofthem Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 κακώς συζητάμε όπως είπα γιατί δεν ξέρεις το θέμα φίλε μου, η Logitech άλλαξε τα ποντίκια που είχαν το πρόβλημα αλλά σχεδόν όλοι ξαναέλαβαν ποντίκια πρώτης έκδοσης... που είχαν το ίδιο πρόβλημα έχει γίνει χαμός για αυτό το θέμα, τι κάθεσαι και γράφεις για after sales support και παραμύθια, άστο λέμε
Haris San Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τσουρεκια μας τα χετε κανει. 1 κωλοποντικο θελτε να παρετε οχι αυτοκινητο. Σκαστε το 50-80αρι και αν δεν γουσταρετε παρτε ενα με 10 ευρω, αλλα σκαστε μετα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πεφτει τοσο πολυ ψιρα...Ολες οι εταιριες εχουν αξιολογα ποντικια με αξιολογα specs το μονο που αλλαζει στην ουσια ειναι τα ergonomic features και τα θεματα εγγυησης.. Ειπαμε να προτεινουμε 2-3 ποντικια για να υπαρχει μια αναλλαχτικη, τωρα το πολυ το μπαμπαλισμα ειναι πρηξιμο πως να το κανουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα