Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλαχιστον ειναι πιο σοβαρη η εταιρια απο την Razer(μιας και προτεινες πισω το Deathadder).Και σιγουρα σε γενικες γραμμες πολυ καλυτερες ειναι οι γνωμες που εχουν γενικα για Logitech Ποντικια απο οτι τα Razer.Αλλωστε αν οντως εχει μικρο θεμα το πολυ πολυ να του στειλουν και δευτερο ποντικι... Ειναι μακραν η εταιρια που δεν μπορεις να ειρωνευεσαι σε σχεση με ολες τις αλλες. Σκεψου οτι δινει 3 χρονια εγγυηση ακομα και σε Mousepad οταν η Razer παλια εδινε 1 μολις χρονο στα ποντικια της πριν αρχιζει ο κοσμος να κραζει για τις εγγυησεις στην Ευρωπαικη Ενωση.

Κοιτα αυτο που εγραψα δεν πηγαινε προσωπικα σε εσενα. Γενικα οι περισσοτεροι που δεν εχουν Razer λενε συνεχεια και παντου οτι τα Razer χαλανε/εχουν χαλια service κτλ. Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι και ποιο αξιοπιστο ποντικι μπορει να σου χαλασει. Ναι γνωριζω οτι η ποιοτητα κατασκευσης των Razer ειναι κατωτερη της Logitech, αλλα με λιγη προσοχη μπορει να σου κρατησει και πανω απο 2 χρονια. 

Οσο αφορα το service, δεν ξερω τι γινοταν τα προηγουμενα χρονια αλλα 2 περιστατικα φιλων μου οπου στον εναν δεν δουλευε σωστα η ροδελα στο ποντικι και στον αλλον το backspace στο πληκρολογιο, η razer τους εδωσε πιστωση να παρουν οτι θελουν απο το μαγαζι που το αγορασαν. 

Φυσικα σαν κατοχος da2013 πιστευω οτι ειναι υπερκοστολογημενο και οτι σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν ποιο αξιοπιστα ποντικια.. 

Οι λογοι που διαλεξα to da2013 ηταν αρχικα οτι ειναι απιστευτα εργονομικο και δευτερον to Synapse. Και απο την στιγμη που εδωσα 60€ για ενα ποντικι το προσεχω οσο μπορω περισσοτερο. Ευτυχως μεχρι στιγμης δεν μου εχει εμφανισει κανενα προβλημα..

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σου πω.Εχω ενα γνωστο μου που ηταν οπαδος της Razer(κλασσικος Ελληνας σε αυτα).Ειχε αγορασει τα εξης

Razer Naga Molten το οποιο του χαλασε το αριστερο Click αλλα δεν ειχε την αποδειξη για να το στειλει για εγγυηση.

Razer Ouroboros του παρουσιαζει μου λεει κατι μικροπροβληματα ανταποκρισης καποιες φορες του κερσορα.

Razer Kraken Pro το μοναδικο που του λειτουργει μια χαρα ως τωρα,

Razer Blackwidow Ultimate και απο αυτο ικανοποιημενος ειναι αν και ειχε κατι μικροθεματα με καποια κουμπια που λιγο κολλαγαν.

Και εγω στην αγορα ποντικιου αρχικα το Deathadder κοιταζα αλλα υπαρχουν τοσα πολλα αρνητικα σχολια απο ατομα που τους εβγαλε προβλημα που με οδηγησαν σε αγορα Logitech.Σκεψου οτι η Logitech ειναι τοσο σιγουρη για την ποιοτητα και το Support της που δινει 3 χρονια εγγυηση ακομα και για Mousepad!!!οταν η Razer δινει μολις 6μηνες... Ετσι κερδιζει για μενα μια εταιρια τον σεβασμο,την προτιμηση μου και φυσικα να την προτινω και σε αλλους οχι με το να μου βαζει πολλα φωτακια στα ποντικια της βλεπε τα Razer Chrome.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω.Εχω ενα γνωστο μου που ηταν οπαδος της Razer(κλασσικος Ελληνας σε αυτα).Ειχε αγορασει τα εξης

Razer Naga Molten το οποιο του χαλασε το αριστερο Click αλλα δεν ειχε την αποδειξη για να το στειλει για εγγυηση.

Razer Ouroboros του παρουσιαζει μου λεει κατι μικροπροβληματα ανταποκρισης καποιες φορες του κερσορα.

Razer Kraken Pro το μοναδικο που του λειτουργει μια χαρα ως τωρα,

Razer Blackwidow Ultimate και απο αυτο ικανοποιημενος ειναι αν και ειχε κατι μικροθεματα με καποια κουμπια που λιγο κολλαγαν.

Και εγω στην αγορα ποντικιου αρχικα το Deathadder κοιταζα αλλα υπαρχουν τοσα πολλα αρνητικα σχολια απο ατομα που τους εβγαλε προβλημα που με οδηγησαν σε αγορα Logitech.Σκεψου οτι η Logitech ειναι τοσο σιγουρη για την ποιοτητα και το Support της που δινει 3 χρονια εγγυηση ακομα και για Mousepad!!!οταν η Razer δινει μολις 6μηνες... Ετσι κερδιζει για μενα μια εταιρια τον σεβασμο,την προτιμηση μου και φυσικα να την προτινω και σε αλλους οχι με το να μου βαζει πολλα φωτακια στα ποντικια της βλεπε τα Razer Chrome.

6  μηνες?????????????????????????????

Δεν το ξερα αυτο.Καλα που το πες να ξερω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ τελικά τσίμπησα το g502 από crazy sunday 69 ευρώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μετά από 3 βδομάδες τώρα είδα και το άρθρο από το insomnia και το φχαριστήθηκα ακόμη περισσότερο!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω το G500 της Logitech , από τότε που βγήκε , κανένα ελάττωμα. Πολύ βολικό στο χέρι. Ότι ποιο καλό υπάρχει για μένα η σειρά αυτή. Το καινούργιο είναι το g500s - g502

Δημοσ.

Πλεον και εγω μετα απο σημερα στην παρεα των κατοχων του G502 μετα απο αλλαγη απο το G600 που ειχα.Ως τωρα οι εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες αν και ειμαι Palm χρηστης εγω και δυστηχως δεν μπορω να δουλεψω το Shoot button του μιας και ειναι για Claw grip πιο πολυ.Κατα τα αλλα το ποντικι ειναι φοβερο αλλα δυστηχως αρκετα ακριβο.

Δημοσ.

Tα logi τα καινουρια ειναι οτι πιο hyped κυκλοφορει αυτη την στιγμη. Τετοια ποντικια τα βγαζει η mad catz εδω και ποσα χρονια, μολις τα βγαλε η logitech, ακουλουθησαν ολοι σαν προβατα..

Δημοσ.

Πλεον και εγω μετα απο σημερα στην παρεα των κατοχων του G502 μετα απο αλλαγη απο το G600 που ειχα.Ως τωρα οι εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες αν και ειμαι Palm χρηστης εγω και δυστηχως δεν μπορω να δουλεψω το Shoot button του μιας και ειναι για Claw grip πιο πολυ.Κατα τα αλλα το ποντικι ειναι φοβερο αλλα δυστηχως αρκετα ακριβο.

g600? ποιο g600, αυτό με το αναβαθμίσημο firmware ή το προηγούμενο?

Δημοσ.

χαίρω πολύ ρε fulgore για αυτό ρωτάω εσένα που το χεις γιατί δεν φαίνεται από τα χαραχτηριστικά

λες να ρωτούσα αν είναι η έκδοση που παίρνει αναβάθμιση firmware χωρίς να ξέρω για ποιο mouse μιλάμε?

ποιο firmware έχει πάνω μπορείς να δεις?

Δημοσ.

Οχι γιατι σου ειπα οτι εφυγε για πιστωτικο.Το Firmware που ειχε ηταν απο τοτε που το ειχα παρει πριν 1.5 χρονο οχι οτι αλλαζει και τπτ

Δημοσ.

α δεν το είχα διαβάσει ότι δεν το χεις πια

anyway αλλάζει πολλά γιατί η πρώτη έκδοση που έχουν σχεδόν όλοι, δεν έπαιρνε αναβάθμιση firmware

και το firmware που είχε είναι το πρώτο firmware που είχε βγει με αυτόν τον αισθητήρα... με τα προβλήματα που είχε φυσικά

δίνετε που δίνετε τόσα χρήματα, διαβάστε τι αισθητήρα παίρνετε τουλάχιστον

Δημοσ.

Για ποιο λογο??? Διαβασα πριν το παρω για τα περι Avago και οτι σε καποιους ειχε βγαλει προβλημα αλλα και το αντιστοιχο τοτε Corsair M95 ηταν μες τα προβληματα και το παλιο Naga με τα γνωστα προβληματα που παρουσιαζουν ολα τα razer.Κοινως για Mmo πριν 1.5χρονο το G600 ηταν μονοδρομος ανεξαρτητου του τι αισθητηρα φορουσε.

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνεις τι γράφω

εσύ μιλάς για προβλήματα που εμφανίζονται, σε κάποιους, κάποια στιγμή οπότε ενώ δεν διαφωνώ ούτε με τα παραδείγματα που έφερες ούτε με τον τρόπο επιλογής βάσει αυτών, δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα

το πρώτο firmware spec του συγκεκριμένου αισθητήρα είχε πρόβλημα, τελεία

όσα mouse είχαν το αντίστοιχο firmware (όλα τα g600 πρώτης έκδοσης) είχαν όλα πρόβλημα, εξαρχής

αυτό είναι γνωστό από το '12

τα mouse των υπόλοιπων εταιρειών με τον ίδιο αισθητήρα όμως είχαν δυνατότητα αναβάθμισης firmware οπότε δεν σε απασχολούσε όποτε και αν έπαιρνες αυτά τα mouse ότι σειρά κι αν ήταν

σε απασχολεί για το g600 όμως, που ακόμη κυκλοφορεί η πρώτη έκδοση και δεν έχει τέτοια δυνατότητα

αφού δεν γνωρίζεις για τι μιλάω σημαίνει πως δεν το είχες ψάξει, το οποίο είναι ok αλλά από την άλλη πώς πάτε και προτείνετε mouse 50-60-80 ευρώ όταν δεν ξέρετε ούτε εσείς τι έχετε και μετά σας φταίνε τα turbo-x?

anyway δεν ήθελα να μπω σε geek συζήτηση, εγώ ρώτησα γιατί με ενδιαφέρει το g600 (προφανώς...) αλλά όσους ξέρω που το είχαν... είχαν το προβληματικό

θα ρωτούσα απευθείας κάτι συγκεκριμένο για να μου πεις αν είχε πρόβλημα αντί να σε ρωτάω για το firmware

αλλά ενώ είναι πρόβλημα που κανονικά πρεπει να μπορείς να το δεις με τη μία, πολλοί παρασυρμένοι από τον ενθουσιασμό τους δεν το χουν πάρει χαμπάρι, δλδ δώσανε πόσα ευρώ κι έχουν mouse πιο αργό και από mouse με μπίλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...