Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Eshop εχει το m65 62.90 αλλα κάπου διάβασα ότι γενικά τα laser δεν αξίζουν για fps καλύτερα έλεγε ένας τύπος τα optical.

Δημοσ.

Γιατι το μπαμπαλιζετε τοσο πολυ το θεμα? Mε 1 βημα βρισκετε την ευτυχια:

-Αγοραστε DA 2013, enjoy.

Eδω και 2 σελιδες ρωτατε για ποντικια και μετα απο 1 ποστ,μαα λες για το logitech? Αλλα το steelseries...Μμμ τελικα το corsair.. Λες και παω για ψωνια με γυναικα νιωθω.. -_-

• Like 2
Δημοσ.

Ε προφανως Deathadder ειναι πολυ καλο ειδικα για Shooter.Logitech για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και επειδη εχει την μεγαλυτερη εγγυηση της αγορας και το καλυτερο After Sales Support.Οπως παντα απλα ειναι τα πραγματα οπως λεει ο Haris San και καποιοι το κανουν λες και δινουν εξετασεις και ψαχνουν τα Sos...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δν ήθελα να σας πρηξω!Απλα και 50-80e για ποντικι δν ειναι λιγα νομιζω οποτε κ το συζηταμε... ειναι ενα θρεντ μεσα σε παρα πολλα σε τεχνολογικο φορουμ επιλογη σου ειναι να γραψεις να διαβασεις κ να βοηθησεις ( και το κανετε μια χαρα)...  Τεσπα προς roccat kone pure κάτι τετοιο με βλέπω δν ξέρω αν είναι καλη επιλογή για mouse...

Ευχαριστώ για το help

Δημοσ.

Καλά δν ήθελα να σας πρηξω!Απλα και 50-80e για ποντικι δν ειναι λιγα νομιζω οποτε κ το συζηταμε... ειναι ενα θρεντ μεσα σε παρα πολλα σε τεχνολογικο φορουμ επιλογη σου ειναι να γραψεις να διαβασεις κ να βοηθησεις ( και το κανετε μια χαρα)...  Τεσπα προς roccat kone pure κάτι τετοιο με βλέπω δν ξέρω αν είναι καλη επιλογή για mouse...

Ευχαριστώ για το help

Γενικα το λεει ο Haris San καθως εχουν υπαρξει απειρα παρομοια topics για ποντικια πληκτρολογια κλπ και οσο να ναι 4 σελιδες ειναι λιγο πολλες για επιλογη ποντικιου :P Επισης αρκετες φορες πολλα topics ειναι αχρηστα καθως υπαρχουν παρομοια αλλα καποιοι βαριουνται να διαβασουν αλλα παρομοια topics(βλεπε συνθεσεις Gaming Pc). Δεν μας πριζεις και τα παραπανω που τα γραψανε σε αλλα ατομα πηγαιναν.Παντως στα 60ευρω θα ελεγα να το ψαξεις λιγο περισσοτερο για ποντικι

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το help

Το kone pure που λες ειναι laser και δεν θα το προτεινα για fps αν θελεις την μεγιστο precision λογω acceleration και smoothing.. Εγω θα προτεινα Razer DA 2013 ή chroma, steelseries rival ή μετα logitech g402 ή 502 (που οι διαφορες τους τις εχω πει 1 σελιδα πισω) 

Δημοσ.

DA 2013. Τα υπολοιπα που προτεινουν τα παιδια δεν τα εχω δοκιμασει. Αλλα το da βολευει τους περισσοτερους. 

Βασικα και ενα ποντικι 10-15€ δεν θα δεις διαφορα.. 

Δημοσ.

αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά, πρακτικά, επαναλαμβάνω πρακτικά πού εξυπηρετούν αυτά τα τόσο ακριβά mouse?

50 και 80 ευρώ (και μάλιστα για razer που παλιά την κοροϊδεύαμε), έχουν τόσο μεγάλες διαφορές και πού?

όχι τπτ άλλο αλλά είναι κύμα ολόκληρο, μαζί με τα mouse οι πιτσιρικάδες παίρνουν και ασσορτί ακουστικά κ.α.

κοίταξα τις τιμές για αυτά τα φανταχτερά ακουστικά με τα λαμπάκια και ήταν πιο ακριβά από αυτά που χρησιμοποιούμε στο studio, που νέο μοντέλο βγαίνει κάθε δέκα χρόνια να πούμε γιατί είναι αχρείαστο

εγώ δεν είμαι gamer αλλά θέλω ακριβές mouse και όλα τα mouse και τα πληκτρολόγια που έχω, που είναι φθηνά, όλοι οι γνωστοί μου και τα ανίψια μου, μου ζητάνε να βρω και για αυτούς, γιατί δεν ακούω γνώμες άλλων σε αυτό το κομμάτι και τα δοκιμάζω πριν τα πάρω και έχουν βγει πολύ εύχρηστα και πετυχημένες αγορές

μήπως το παρακάνετε κι εσείς λίγο? τα πιο φθηνά προϊόντα τα κοιτάτε καθόλου?

Δημοσ.

αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά, πρακτικά, επαναλαμβάνω πρακτικά πού εξυπηρετούν αυτά τα τόσο ακριβά mouse?

50 και 80 ευρώ (και μάλιστα για razer που παλιά την κοροϊδεύαμε), έχουν τόσο μεγάλες διαφορές και πού?

όχι τπτ άλλο αλλά είναι κύμα ολόκληρο, μαζί με τα mouse οι πιτσιρικάδες παίρνουν και ασσορτί ακουστικά κ.α.

κοίταξα τις τιμές για αυτά τα φανταχτερά ακουστικά με τα λαμπάκια και ήταν πιο ακριβά από αυτά που χρησιμοποιούμε στο studio, που νέο μοντέλο βγαίνει κάθε δέκα χρόνια να πούμε γιατί είναι αχρείαστο

εγώ δεν είμαι gamer αλλά θέλω ακριβές mouse και όλα τα mouse και τα πληκτρολόγια που έχω, που είναι φθηνά, όλοι οι γνωστοί μου και τα ανίψια μου, μου ζητάνε να βρω και για αυτούς, γιατί δεν ακούω γνώμες άλλων σε αυτό το κομμάτι και τα δοκιμάζω πριν τα πάρω και έχουν βγει πολύ εύχρηστα και πετυχημένες αγορές

οχι δεν τα κοιταμε γιατι δεν ειναι Gaming αγαπητε.Και ξερεις τι θα πει gaming???Οτι εχουν σχεδιαστει και φτιαχτει με την προοπτικη οτι τα θες κυριως για παιχνιδια και οτι περνας απειρες ωρες μπροστα απο τον υπολογιστη σου παιζοντας παιχνιδια. Το οτι μερικα απο αυτα που εχουν βγει ειναι κοροιδια ισχυει το αλλο για το Studio Που γραφεις παραπανω ειναι σχετικο καθως οπως βλεπεις

http://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?keyphrase=akg&order_dir=asc&page=3

http://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?keyphrase=sennheiser&order_dir=asc&page=5Τα ακουστικα για επαγγελματικη χρηση μπορουν να φτασουν και σε πολυ υψηλες τιμες σε σχεση με τα Gaming ακουστικα που μπορεις να βρεις και με

http://www.skroutz.gr/s/1651926/Creative-HS800-Fatal1ty-Gaming-Headset.html

Τωρα το οτι υπαρχουν καποιοι που ξοδευουν πολλα χρηματα αυτο ειναι επιλογη τους.

Δεν λεει πχ κανεις να πας να δωσεις 140ευρω για ποντικι,αλλα ενα 40ρι ειναι μια χαρα ή ακομα υπαρχουν και πολλα used για αυτους που δεν μπορουν να διαθεσουν πολλα χρηματα.

Πετυχα μια φορα ενα πιτσιρικι που ειχε σκασει 1100 ευρω για υπολογιστη για να παιζει Lol,ενω θα μπορουσε να ειχε παρει Pc με 400ευρω για αυτο το λογο.Ετσι ειναι ο καθενας αγοραζει οτι θελει.

Α και για την Razer εγω ακομα την κραζω σε καποια πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Το mouse το ακριβο το παιρνεις για να εχεις καλη ποιοτητα κατασκευης, καλο sensor και καμια καλη εγγυηση. Γενικα ενα ποντικι των 50 με ενα των 10 εχουν τις εξης διαφορες: Το ακριβο εχει braided cable,καλυτερο sensor, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, το αριστερο/δεξι κλικ πατιουνται πιο ευκολα και εχουν περισσοτερα κλικ ζωης, συνηθως εχουν προγραμμα που μπορεις να κανεις διαφορα customization.. Γι αυτους τους λογους συνηθως παιρνεις καλο mouse.

Τωρα για το headset. Τα headsets συνηθως εχουν και μικροφωνο πανω δλδ δεν ειναι (headphones) και ειναι ελαφρια για να παιζεις ωρες στο pc. Tωρα απο αποψη ηχου, τα μεν headset εχουν μαπα ηχο σε μουσικη και τα δε headphones εχουν μαπα ηχο σε παιχνιδια, η αν οχι μαπα τοτε οχι τοσο καλο οσο τα headset. Συνηθως τα headsets εχουν πολυ μπασο ενω τα headphones κοιτανε να ακουγονται καλα ολες οι συχνοτητες αλλα στο gaming θελει αρκετο μπασο και εκει χανουν. Αλλα στην τελικη ειναι θεμα δικης σου επιλογης!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sry για το flooding, όσοι θαρραλέοι προσέλθετε θα το βάλω σε spoiler, αλλά χρειάζεται συζήτηση για το θέμα

δεν έγραψα εξαρχής τι mouse έχω για να δω τι θα απαντήσετε

εγώ τώρα έχω ένα ανώνυμο x7 (το επώνυμο έκανε 30-50 ευρώ ανάλογα την έκδοση)

ένα κινέζικο mouse είναι, η αρχική εταιρεία μόλις έκανε επιτυχία του κότσαρε συν 20 ευρώ

εγώ δεν έψαχνα για gaming mouse, το μόνο που έκανα είναι να πάω να δοκιμάσω από κοντά ότι mouse μπορώ

αργότερα έμαθα πως το προσκυνούσαν στα forum έξω, γιατί τα υπόλοιπα gaming mouse τα έσβηνε (τότε)

δεν είναι καμμιά τρελή κατασκευή αλλά έχει dpi setting μέχρι 3000 που τότε είχαν μόνο τα πάρα πολύ ακριβά mouse, έχει triple click που δεν έχουν ούτε τα μισά από όσα κοιτάτε ακόμη και τώρα, έχει τα δύο κλασσικά extra buttons back forward, και πιάνει μέχρι και πάνω σε κατσαρόλες

δεν έχει software προγραμματισμού των πλήκτρων (αλλά χαίρω πολύ, βάζεις κανά 3rd πρόγραμμα και γράφεις και html με το mouse..)

και δεν έχει κάτι που ζήλεψα από τα καινούρια mouse, extra βαρίδια (βασικά ανακάλυψα πως έχει ένα μικρό) και του έβαλα εγώ μια βαριά αλυσίδα μέσα

το κυριότερο όμως, το βασικότερο είναι ότι έχει μαλακά κουμπιά που από τη μία καταλαβαίνεις ξεκάθαρα πότε πατιούνται αλλά από την άλλη δεν κάνουν κλακ κλακ (που έκαναν τα logitect)

πώς γίνεται να πληρώνετε 40-50 ευρώ και κάθε φορά που πατάτε κάτι να ακούτε αυτό το ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ?

πραγματικά fail (και στα πληκτρολόγια) κι αυτός είναι και ο λόγος που οι γνωστοί μου που έχουν κάτι βάρκες logitech mouse που κάνουν θόρυβο, τρελλαίνονται όταν το χρησιμοποιούν, είναι πάρα πολύ σημαντικό

(το ίδιο μου λένε και για το πληκτρολόγιο, flat αθόρυβο 13 ευρώ εγώ, συνεργείο οικοδομής 50 ευρώ τα δικά τους)

ένα extra με το οποίο έχω πρόβλημα με άλλα mouse τώρα, είναι ότι για το δικό μου χέρι, τα back/forward κουμπιά πέφτουν σωστά στον αντίχειρα ενώ σε πολλά πιο ακριβά mouse τώρα, τα κουμπιά πέφτουν πριν τον αντίχειρα και πρέπει να τον λυγίσω για να τα πατήσω

αλλά αυτό έχει να κάνει με το μέγεθος του χεριού του καθενός

επαναλαμβάνω δεν είναι η τρελή κατασκευή αλλά ξέρω ότι το mouse είναι ακριβές για δύο λόγους

γιατί το έχω τέρμα ταχύτητα, το κουνάς και πάει τέρμα οθόνη (γούστο) και γιατί το χρησιμοποιώ και για cad μεταξύ άλλων

αν δεν ήταν ακριβές αμφιβάλλω αν θα μπορούσε κάποιος να πατήσει κι ένα κουμπί πάνω στο task bar με την ταχύτητα που έχει

οπότε τι παραπάνω να δώσει ένα πιο ακριβό mouse, γράψατε πιο στιβαρή κατασκευή, εγγύηση κλπ
το mouse τώρα παίζει να κλείνει 10ετία, όχι 2ετία που λέτε εσείς
καραgamer δεν είμαι αλλά σε 10 χρόνια πόσα games θα έχω παίξει - μετράει

ξέρετε πόσο το πήρα? 16 ευρώ cosmodata...
(αναφέρω το κατάστημα μόνο για το τεκμηριώσω, δεν είμαι fan του καταστήματος)
οπότε ακόμη και να δω ότι έχει μια διαφορά με τα ακριβά mouse (λογικά θα έχει), καταλαβαίνετε ότι η διαφορά στη τιμή κάνει εξαιρετικά δύσκολο το άλμα από τη μια τιμή στην άλλη
κάτι που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι κάτι που προσφέρει κάτι περισσότερο, δλδ περισσότερα κουμπιά θα ήταν κάτι αρκετό κι από μόνο του ή τα transformer που προσαρμόζονται ακριβώς στο μέγεθος του χεριού (αλλά με τόσα μεγέθη mouse που κυκλοφορούν πραγματικά θα πληρώνατε για αυτό?)
κι αυτός είναι και ο λόγος που μπήκα στη κουβέντα, προσπαθώ να αποφύγω να αγοράσω ένα ακριβό mouse με πολλά κουμπιά κι εσείς κάθεστε και μου λέτε πόσο γαμάτα είναι, τι να σας κάνω... :)
-
btw για τα ακουστικά οι περιπτώσεις που είχα στο μυαλό μου περιλαμβάνουν αυτά που γράψατε
πραγματικά είχα δει gaming ακουστικά στο media markt νομίζω, κοντά στα 150 ευρώ
αυτά που έχουμε στο studio αν θυμάμαι καλά κάνουν περί των 170 χωρίς καλώδιο
αλλά επειδή το αναφέρατε έχουν κι αυτά μικρόφωνο γιατί είναι και για bc
καταλαβαίνετε ότι ψιλο την άκουσα όταν τα είδα

Επεξ/σία από oneofthem
Δημοσ.

sry για το flooding, όσοι θαρραλέοι προσέλθετε θα το βάλω σε spoiler, αλλά χρειάζεται συζήτηση για το θέμα

δεν έγραψα εξαρχής τι mouse έχω για να δω τι θα απαντήσετε

εγώ τώρα έχω ένα ανώνυμο x7 (το επώνυμο έκανε 30-50 ευρώ ανάλογα την έκδοση)

ένα κινέζικο mouse είναι, η αρχική εταιρεία μόλις έκανε επιτυχία του κότσαρε συν 20 ευρώ

εγώ δεν έψαχνα για gaming mouse, το μόνο που έκανα είναι να πάω να δοκιμάσω από κοντά ότι mouse μπορώ

αργότερα έμαθα πως το προσκυνούσαν στα forum έξω, γιατί τα υπόλοιπα gaming mouse τα έσβηνε (τότε)

δεν είναι καμμιά τρελή κατασκευή αλλά έχει dpi setting μέχρι 3000 που τότε είχαν μόνο τα πάρα πολύ ακριβά mouse, έχει triple click που δεν έχουν ούτε τα μισά από όσα κοιτάτε ακόμη και τώρα, έχει τα δύο κλασσικά extra buttons back forward, και πιάνει μέχρι και πάνω σε κατσαρόλες

δεν έχει software προγραμματισμού των πλήκτρων (αλλά χαίρω πολύ, βάζεις κανά 3rd πρόγραμμα και γράφεις και html με το mouse..)

και δεν έχει κάτι που ζήλεψα από τα καινούρια mouse, extra βαρίδια (βασικά ανακάλυψα πως έχει ένα μικρό) και του έβαλα εγώ μια βαριά αλυσίδα μέσα

το κυριότερο όμως, το βασικότερο είναι ότι έχει μαλακά κουμπιά που από τη μία καταλαβαίνεις ξεκάθαρα πότε πατιούνται αλλά από την άλλη δεν κάνουν κλακ κλακ (που έκαναν τα logitect)

πώς γίνεται να πληρώνετε 40-50 ευρώ και κάθε φορά που πατάτε κάτι να ακούτε αυτό το ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ?

πραγματικά fail (και στα πληκτρολόγια) κι αυτός είναι και ο λόγος που οι γνωστοί μου που έχουν κάτι βάρκες logitech mouse που κάνουν θόρυβο, τρελλαίνονται όταν το χρησιμοποιούν, είναι πάρα πολύ σημαντικό

(το ίδιο μου λένε και για το πληκτρολόγιο, flat αθόρυβο 13 ευρώ εγώ, συνεργείο οικοδομής 50 ευρώ τα δικά τους)

ένα extra με το οποίο έχω πρόβλημα με άλλα mouse τώρα, είναι ότι για το δικό μου χέρι, τα back/forward κουμπιά πέφτουν σωστά στον αντίχειρα ενώ σε πολλά πιο ακριβά mouse τώρα, τα κουμπιά πέφτουν πριν τον αντίχειρα και πρέπει να τον λυγίσω για να τα πατήσω

αλλά αυτό έχει να κάνει με το μέγεθος του χεριού του καθενός

επαναλαμβάνω δεν είναι η τρελή κατασκευή αλλά ξέρω ότι το mouse είναι ακριβές για δύο λόγους

γιατί το έχω τέρμα ταχύτητα, το κουνάς και πάει τέρμα οθόνη (γούστο) και γιατί το χρησιμοποιώ και για cad μεταξύ άλλων

αν δεν ήταν ακριβές αμφιβάλλω αν θα μπορούσε κάποιος να πατήσει κι ένα κουμπί πάνω στο task bar με την ταχύτητα που έχει

οπότε τι παραπάνω να δώσει ένα πιο ακριβό mouse, γράψατε πιο στιβαρή κατασκευή, εγγύηση κλπ
το mouse τώρα παίζει να κλείνει 10ετία, όχι 2ετία που λέτε εσείς
καραgamer δεν είμαι αλλά σε 10 χρόνια πόσα games θα έχω παίξει - μετράει

ξέρετε πόσο το πήρα? 16 ευρώ cosmodata...
(αναφέρω το κατάστημα μόνο για το τεκμηριώσω, δεν είμαι fan του καταστήματος)
οπότε ακόμη και να δω ότι έχει μια διαφορά με τα ακριβά mouse (λογικά θα έχει), καταλαβαίνετε ότι η διαφορά στη τιμή κάνει εξαιρετικά δύσκολο το άλμα από τη μια τιμή στην άλλη
κάτι που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι κάτι που προσφέρει κάτι περισσότερο, δλδ περισσότερα κουμπιά θα ήταν κάτι αρκετό κι από μόνο του ή τα transformer που προσαρμόζονται ακριβώς στο μέγεθος του χεριού (αλλά με τόσα μεγέθη mouse που κυκλοφορούν πραγματικά θα πληρώνατε για αυτό?)
κι αυτός είναι και ο λόγος που μπήκα στη κουβέντα, προσπαθώ να αποφύγω να αγοράσω ένα ακριβό mouse με πολλά κουμπιά κι εσείς κάθεστε και μου λέτε πόσο γαμάτα είναι, τι να σας κάνω... :)
-
btw για τα ακουστικά οι περιπτώσεις που είχα στο μυαλό μου περιλαμβάνουν αυτά που γράψατε
πραγματικά είχα δει gaming ακουστικά στο media markt νομίζω, κοντά στα 150 ευρώ
αυτά που έχουμε στο studio αν θυμάμαι καλά κάνουν περί των 170 χωρίς καλώδιο
αλλά επειδή το αναφέρατε έχουν κι αυτά μικρόφωνο γιατί είναι και για bc
καταλαβαίνετε ότι ψιλο την άκουσα όταν τα είδα

H απαντηση σε ολο αυτο ειναι..

lel

Aλλα θα στο κανω πιο λιανα...Αυτη την συζητηση μπορουμε να την κανουμε μεχρι η Ελλαδα να βγει απο την κριση, μαντεψε μεχρι ποτε...

Ειναι σαν να λες: Γιατι να αγορασω audi a3 με 25K ευρω, οταν μπορω να παρω hyundai i10 με 10K. Και τα 2 εχουν κλιματισμο,αεροσακους κτλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...