qsis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα ποτε δεν μου αρεσαν τα ασυρματα.Το mx θεωρειται απο τα καλυτερα ποντικια.θα σου ελεγα αν μπορεις να βρεις καποια καλη μπαταρια για το ποντικι Αυτό δεν είναι όμως gaming mouse, g700/s αν μιλάμε για Logitech
Sakiz105 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αλλα να παει απο ποντικι των 80 ευρω σε ποντικι των 35 δεν ειναι και οτι καλυτερο 1
alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/286947/Razer-Spectre-Starcraft-II.html?keyphrase=razer+spectreαν και λίγο μικρότερο απ`οτι το ήθελα λόγω του ότι έχω μεγάλο χέρι(κουπί) είναι πολύ καλό
qsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αλλα να παει απο ποντικι των 80 ευρω σε ποντικι των 35 δεν ειναι και οτι καλυτερο που κάνει 35€ να πάω να πάρω 3? για ξαναδές τιμές... http://www.skroutz.gr/s/3823397/Logitech-G700s.html?from=autocomplete&keyphrase=g700+logitech εγώ για το προηγούμενο (το σκέτο g700) μια χαρά είχα σκάσει την 80αρα και αυτό στα τελειώματα της ζωής του το performance το είχα πριν, ήταν το πιο βολικό ποντίκι που είχα ποτέ και άριστο για γραφείο για gaming όμως το g700 είναι καλύτερο και αν έχεις συνηθίσει το μέγεθος και το σχήμα του mx τότε είναι η αυτονόητη επιλογή για μένα 1
sokis58 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το steelseries rival λέει τίποτα; Γιατι δε θέλω να δώσω παραπάνω απο 50-55 ευρώ...
Haris San Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το steelseries rival λέει τίποτα; Γιατι δε θέλω να δώσω παραπάνω απο 50-55 ευρώ... Πολυ καλο ειναι, ειδικα για fps. Ειναι μεγαλο, και μακρυ και ψηλο και ειναι true palm grip. Τα κουμπια του πατιουνται ευκολα αλλα οχι τοσο οσο του deathadder, αυτο ειναι θετικο/αρνητικο αναλογα με τις προτιμησεις σου. Αν επαιρνα τωρα ποντικι αυτο θα επαιρνα. 1
sokis58 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ποιο ειναι πιο καλό για fps και Starcraft το rival ή το g402?
ma3stros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πηγα να απο κοντα τελικα να δω αν βολεουν στο χερι τα ποντικια που λεμε... το roccat kova+ δν ηταν βολικο... καθολου... το roccat savu ηταν καλυτερο σε αυτα τα χρηματα (τουλαχιστον ετσι μ φανηκε εμενα). Το deathadder ηταν πολυ καλο στο χερι το ατιμο! δυστυχως δν ειχαν το steelseries rival... Το steelseries rival λέει τίποτα; Γιατι δε θέλω να δώσω παραπάνω απο 50-55 ευρώ... Eγω ειμαι αναμεσα στο deathadder και το rival τειλικα.... Απλα εχω μια επιφυλαξει γιατι το 2ο γτ δν το εχω δοκιμασει
sokis58 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ισχύει ότι το g402 εχει το ίδιο sensor με το g502??
Haris San Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ισχύει ότι το g402 εχει το ίδιο sensor με το g502?? Οχι δεν εχουν τον ιδιο.Γενικα μερικες διαφορες των 2 : Το g402 δεν εχει customizable weight system, δεν εχει braided cable, δεν εχει ιδιο αισθητηρα (αλλα και του g402 ειναι καλος), εχει λιγοτερα κουμπια, χαμηλοτερο dpi (οχι μειον αλλωστε παραπανω απο 1000 δεν νομιζω να βαζει καποιος, και οποιος βαζει να το βγαλει ), το texture στο ποντικι ειναι λιγο καλυτερο στο g502 και τα left/right κουμπια ειναι λιγο καλυτερα. Αλλα γενικα το g402 ειναι πολυ αξιολογο και καλο για τα λεφτα του. Αν δεν ειχε αυτο το ασχημο σχημα (σαν mad catz) οπως και το g502 θα το υποστηριζα full.. Να μην λεω μονο τα ασχημα ενα τεραστιο + ειναι το zero acceleration!
sokis58 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το ερώτημα παραμένει steelseries rival ή g402?
Dordokidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα σε όλους !! οι καιροί είναι δύσκολοι και καλά κάνουμε και ψαχνόμαστε για πιο οικονομικέε λύσεις για περιφεριακά...άλοστε δεν κάνουν αυτά τον gamer απλά του δίνουν μια μικρή ώθηση... προσωπικα φοιτητής είμαι (όχι δεν πληρώνει η μαμά και ο μπαμπάς δουλεύω) αλλα θα ήθελα να πω πως καλύτερα να κάνει ο καθένας λίγο υπομονή ακόμα και οικονομίες και να πάει σε κάποιο ας το πούμε ανώτερο περιφεριακό.... αξίζει η αίσθηση και σαν αποτελεσματικότητα... Προσωπικα για να μην φανω υπερβολικός η σνομπ προς άλλες εταιριες εχω το razer naga , razer blackwindow ultimate 2014, razer orbweaver.... το τι μπορει κανείς να κάνει με όλα αυτά δεν περιγράφεται.. με την προυπόθεση να ξέρει και να μην τα παίρνει μόνο για φιγούρα
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το ερώτημα παραμένει steelseries rival ή g402? Απο μενα οτιδηποτε γραφει Logitech πανω για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο με εγγυησεις κλπ. καλησπερα σε όλους !! οι καιροί είναι δύσκολοι και καλά κάνουμε και ψαχνόμαστε για πιο οικονομικέε λύσεις για περιφεριακά...άλοστε δεν κάνουν αυτά τον gamer απλά του δίνουν μια μικρή ώθηση... προσωπικα φοιτητής είμαι (όχι δεν πληρώνει η μαμά και ο μπαμπάς δουλεύω) αλλα θα ήθελα να πω πως καλύτερα να κάνει ο καθένας λίγο υπομονή ακόμα και οικονομίες και να πάει σε κάποιο ας το πούμε ανώτερο περιφεριακό.... αξίζει η αίσθηση και σαν αποτελεσματικότητα... Προσωπικα για να μην φανω υπερβολικός η σνομπ προς άλλες εταιριες εχω το razer naga , razer blackwindow ultimate 2014, razer orbweaver.... το τι μπορει κανείς να κάνει με όλα αυτά δεν περιγράφεται.. με την προυπόθεση να ξέρει και να μην τα παίρνει μόνο για φιγούρα Το μηνυμα σου δεν βοηθαει καθολου στο συγκεκριμενο post ομως.Ειναι αυτο που λεμε ασχετο
Dordokidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 αλλου ήθελα να το γράψω ήθελα να ανοίξω εγώ ένα νέο topic αλλά ούτε μια μέρα δεν έχω στο insomnia που το ψάχνω γενικότερα.. σορρυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα