johnnyman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Λες ε?το συγκεκριμένο μπορει να το εχω και 4 χρονια κ δεν εχει παθει τπτ.το ειχα παρει κ πανακριβο βέβαια.εαν θυμάμαι καλα γυρω στα 70 με 80 ευρω!!!
xaniared Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Το MX δε βολευει για παιχνίδια.Αν θέλεις μπαταρίες πάντως κοίτα Eneloop. Οι καλύτερες επαναφορτιζόμενες της αγοράς 1
ma3stros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλύτερα να μαζέψεις λευτά να πάρεις ενα Logitech g502 ή razer deathadder 13 παρά να πάρεις αυτες τις πλαστικούρες http://www.ebay.com/itm/Razer-DeathAdder-2013-Essential-Ergonomic-Gaming-Mouse-6400dpi-/331225139964?pt=Mice&hash=item4d1e8e8afc Εγώ το είχα πάρει 35 euro απο αυτόν τον κινέζο. Καμία σχέση με τα ποντίκια που έχεις χρησιμοποιήσει Ειναι original και το ιδιο με https://www.skroutz.gr/s/2773746/Razer-DeathAdder-2013.html?? Επισης τι γνωμη εχετε για https://www.skroutz.gr/s/1564416/Roccat-Kova.html? Σε αυτα τα χρηματα ποιο απ τα 2 ειναι καλυτερο? Καποιο αλλο να προτεινετε? Ευχαριστω
Haris San Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι original και το ιδιο με https://www.skroutz.gr/s/2773746/Razer-DeathAdder-2013.html?? Επισης τι γνωμη εχετε για https://www.skroutz.gr/s/1564416/Roccat-Kova.html? Σε αυτα τα χρηματα ποιο απ τα 2 ειναι καλυτερο? Καποιο αλλο να προτεινετε? Ευχαριστω Deathadder. Εγω σου προτεινω και steelseries rival.
Sakiz105 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 μακρια απο deathadder,ολα τα steelseries ειναι overpriced και προς θεου με τιποτα mad katz 1
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Τα Deathadder ειναι αληθεια ειναι οτι σε γενικες γραμμες ειναι ισως τα πιο αξιοπιστα ποντικια που εχει η εταιρια αυτη την στιγμη παντως οσο και αν την απεχθανομαι την εταιρια αυτη.
ma3stros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Με χει ψησει το razer αλλά στην τιμη απο το ebay π έχει κανει λινκ ο φίλος. Ξέρετε αν έiναι original? Γτ έχει μεγάλη διάφορα απο το σκρουτζ! Για το roccat έχετε καλη αποψη?
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Με χει ψησει το razer αλλά στην τιμη απο το ebay π έχει κανει λινκ ο φίλος. Ξέρετε αν έiναι original? Γτ έχει μεγάλη διάφορα απο το σκρουτζ! Για το roccat έχετε καλη αποψη? Οχι καλυτερη απο Logitech δυστηχως.Καλουτσικα σε γενικες γραμμες τα προιοντα της αλλα εχουν παρουσιασει και αρκετα προβληματα ορισμενα.
Haris San Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 μακρια απο deathadder,ολα τα steelseries ειναι overpriced και προς θεου με τιποτα mad katz Ok, ας αγορασουμε ενα sharkoon τοτε 1
Sakiz105 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πες μου ενα mad catz που να εχει ποιοτητα κατασκευης ανω του μετριου, και εναν λογο να παρεις deathadder ενω στην ιδια τιμη υπαρχει το g502-g402.Πρωην κατοχος razer naga hex ειμαι,και εχω δοκιμασει το deathadder,εχω δει απο κοντα 3 mad catz.Επισης πες μου ενα προιον της σειρας steelseries που να μην ειναι overpriced μεχρι αηδιας.Να ελεγα προσφαιρει κατι καποιο απο αυτα που ανεφερα που δεν προσφερει καποιο αλλο οκ.Αλλα δεν το κανουν.Αντιθετος αν και πλαστικο το naga hex,δεν εχω δει πιο βολικο ποντικι για moba.
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγω δυστηχως δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι με προδιδει η υπογραφη μου
Haris San Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πες μου ενα mad catz που να εχει ποιοτητα κατασκευης ανω του μετριου, και εναν λογο να παρεις deathadder ενω στην ιδια τιμη υπαρχει το g502-g402.Πρωην κατοχος razer naga hex ειμαι,και εχω δοκιμασει το deathadder,εχω δει απο κοντα 3 mad catz.Επισης πες μου ενα προιον της σειρας steelseries που να μην ειναι overpriced μεχρι αηδιας.Να ελεγα προσφαιρει κατι καποιο απο αυτα που ανεφερα που δεν προσφερει καποιο αλλο οκ.Αλλα δεν το κανουν.Αντιθετος αν και πλαστικο το naga hex,δεν εχω δει πιο βολικο ποντικι για moba. To deathadder αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο fps gaming mouse. Σε παρα πολλα sites που ψηφιζουν και οι χρηστες αλλα κανουν και οι συντακτες τετοια comparison εχει βγει πολλες φορες πρωτο (μην με βαλεις να ψαχνω τωρα...). Αλλα εκτος απο αυτο, ως χρηστης του DA 2013, 1 χρονο μετα μπορω να σου πω οτι ειναι το καλυτερο gaming mouse που εχω πιασει. Η ποιοτητα του ειναι αριστη, ειναι ελαφρη και τα κουμπια του πατουνται πολυ ευκολα και για μενα ειναι συν και οχι μειον. Επισης επειδη τα χερια μου ιδρωνουν απιστευτα οταν παιζω η ματ επιφανεια ειναι οπως την πρωτη μερα... Τωρα η logitech εχει αξιολογες προτασεις αλλα οχι το g402 & g502 κατα την γνωμη μου. Ειναι 2 ποντικια με fail mad catz shape. Aπο την μια κραζεις την mad catz και απο την αλλη λες για τα 2 αυτα logitech... Η steelseries ειναι overpriced??? Το rival εχει 50 ευρω και εχει την ποιοτητα των 70 ευρω ποντικιων οπως το deathadder οταν βγηκε... Αυτο που ειπες ηταν μεγαλη πατατα! Η steelseries εχει πολυ καλα ποντικια και mousepads, οπως επισης και gaming headsets.
Sakiz105 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 To deathadder αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο fps gaming mouse. Σε παρα πολλα sites που ψηφιζουν και οι χρηστες αλλα κανουν και οι συντακτες τετοια comparison εχει βγει πολλες φορες πρωτο (μην με βαλεις να ψαχνω τωρα...). Αλλα εκτος απο αυτο, ως χρηστης του DA 2013, 1 χρονο μετα μπορω να σου πω οτι ειναι το καλυτερο gaming mouse που εχω πιασει. Η ποιοτητα του ειναι αριστη, ειναι ελαφρη και τα κουμπια του πατουνται πολυ ευκολα και για μενα ειναι συν και οχι μειον. Επισης επειδη τα χερια μου ιδρωνουν απιστευτα οταν παιζω η ματ επιφανεια ειναι οπως την πρωτη μερα... Τωρα η logitech εχει αξιολογες προτασεις αλλα οχι το g402 & g502 κατα την γνωμη μου. Ειναι 2 ποντικια με fail mad catz shape. Aπο την μια κραζεις την mad catz και απο την αλλη λες για τα 2 αυτα logitech... Η steelseries ειναι overpriced??? Το rival εχει 50 ευρω και εχει την ποιοτητα των 70 ευρω ποντικιων οπως το deathadder οταν βγηκε... Αυτο που ειπες ηταν μεγαλη πατατα! Η steelseries εχει πολυ καλα ποντικια και mousepads, οπως επισης και gaming headsets. Δεν εχει ποιοτητα των 70 ευρω(deathadder),και τα δυο εχουν ποιοτητα των 35 ευρω.Οσο για τα gaming headset για αυτο εχουν τρομερες αξιολογησεις (/endsarcam).Για τα mad catz ειπα για ποιοτητα κατασκευης.Ειδες να πω τιποτα για το στυλ τους? Μαλλον ομως δεν διαβασες καν τι ειπα.Αλλωστε γιατι να το κανεις?Μηπως θα αλλαξει η γνωμη σου?
stathisgtr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 g502 και ξεχνάς θέμα ποντικιού.Από τα καλύτερα της αγοράς. 1
xaniared Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγω χρησιμοποιω καθημερινα το deathadder. Σα ποιοτητα κατασκευης θυμιζει υποδυεστερο ποντικι, αλλα η ακριβεια και η αποκριση του ειναι second to none. Κουραστικα πολυ για να βρω τετοιο responsiveness και δε το αλλαζω με τιποτα πλεον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα