Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μηδενικές απαιτήσεις σε ταχύτητες, δυναμη, εμφάνιση, χώρο, αξεσουάρ και επιδόσεις ... μόνο τα απολύτως απαραίτητα και αξιοπιστία μάγκες...

Μόνο αυτό.. να μη χαλά.. τίποτε άλλο και γενικά καλή κατάσταση. Το ποσο, και αυτό ελάχιστο συν της άλλης στα 1000€

να σου δωσω μια εικονα.. Αμαξι με 1000ε μπορεις να βρεις αξιοπιστο οπως το λες απλα το μονο σιγουρο θα σου ζηταει χρηματα στο αμεσο μελλον! γιατι το μονο σιγουρο καποιος που δεν θα εχει κανει πολλα χλμ δεν θα το σκοτωσει.. ή καποιος που αλλαζει οτι χαλαει παλι δεν θα το δωσει στην τιμη που θες.
Δημοσ.

Μάγκες αυτοκίνητα υπάρχουνε στα 1000 και πιό κάτω, απλά εσείς σε αυτά τα φράγκα τι προτείνεται..

Το μόνο που με νοιάζει μή χαλά, μην το πετάξω σε 2 χρόνια.. αμαρτία..

Εγώ θα σου πρότεινα να διαλέξεις όποιο βρεις σε καλύτερη κατάσταση και με λιγότερες ελλείψεις. Όσο για την αξιοπιστία, στα λεφτά που διαθέτεις την ξεχνάς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ το φόρουμ και τα παλικάρια του για την βοήθεια και την υπομονή.

Συγνώμη για την καθυστέρηση, δε σας αγνοώ απλά μου έκλεψαν το innova και τελευταία μόνο με αυτό ασχολιόμουν (τζίφος, λευκό ματ με καρμπόν φτερό ξεθωριασμένο, ραγισμένη αριστερή ποδιά και χωρίς πινακίδες-όποιος το είδε Ηράκλειο Κρήτης παρακαλώ π.μ.)

Στο δια ταύτα..

Αξιόπιστο πιστεύω θα βρω, άλλωστε έχω δει αυτοκίνητα 20ετίας ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ μέσα-έξω.. απλά θέλει καλό ψάξιμο, υπομονή και εγρήγορση μόλις βρω την καλή να το χτυπήσω..

Απλά σαν ΜΑΡΚΕΣ τι προτείνεται, τι να αποφύγω και τι να προσέξω σε αγορά μεταχειρισμένου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...