Chaos KinG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καθως ειχα κατι θεματακια με το PSu που τα τίναξε απο διακοπες ρευματος (χρονιες) ... Και θα παω σε 2011-v3 πλατφορμα ειπα να παρω και ενα UPS .Εδω θελω την βοηθεια σας καθως δεν εχω παρει ποτε .Το PSu ειναι 850watt gold και με μετρισεις απο site που εκανα το hardware τραβαει 730w περιπου . Οποτε εχω εξεις ερωτημα στο νου ποσες VA πρεπει να ειναι το UPS ?Δινω μεχρι 300-350€ *Τα APC απο οτι εχω ακουσει ειναι καλα UPS , ισχυει ? *Με ενδιαφέρει να ειναι αθόρυβο γενικα καθως το συστημα θα ειναι ολο υδροψυξη με 12-15dBA fans οποτε δεν θελω να το ακουω.Εγω ειδα το APC Power Saving Back-UPS Pro 1500ειναι οκ ή ειναι υπερβολικό ?
Chaos KinG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Καποιος που να φέρει αποψη επι του θεματος ?
madboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το συγκεκριμμένο Ups το έχω εδώ και 2 χρόνια. Εως τώρα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την απόδοση του. Τα watt που καταναλώνει το pc σου δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσα πολλά. Στον υπολογιστή της υπογραφής μου σε εργασίες καθημερινής ενασχόλησης η κατανάλωση είναι 200 watt και σε full load πάει στα 380 watt. Σαν κατασκευαστή την θεωρώ κορυφαία στα ups. Για την περιπτωση σου θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το 1200αρι της Ups αν και η διαφορά στην τιμή είναι μικρή, περίπου 30-40 ευρώ σε σχέση με το 1500αρι. Επίσης είναι αρκετά αθόρυβο και δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 ότι απορίες έχεις σχετικά με τα ups δες εδώ και εδώ Αυτά απο μένα 1
Chaos KinG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 madboy@ Ναι λαθος μου το εθεσα ''τραβαει''. Minimum psu θελει 580watt και recommended ειναι 630watt psu οποτε καπου εκει καίει . Ναι αυτο κοιτουσα και εγω οτι οτι το 120ο ειναι 20-30€ διαφορα οποτε το 1500 μαλλον θα παρω αφου λες δεν κανει και θοριβω. Χάρης Μυλωνίδης@ thanks . thanks παιδες
madboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Και πάλι μην νομίζεις οτι θα έχεις τόση μεγάλη κατανάλωση, οση αναφέρεις. Εφόσον είσαι αποφασισμένος για αγορά Ups θα δείς την πραγματική κατανάλωση που καταναλώνει το pc σου στο συνοδευτικό πρόγραμμα της Apc. Για να βρείς την πραγματική κατανάλωση του υπολογιστή σου μπορείςνα αγοράσεις και εναν μετρητή κατανάλωσης ρευματος με κόστος κανα 15αρι, να δείς την μέγιστη κατανάλωση σου και απο εκει και πέρα να κινηθείς ανάλογα για την αγορά του ups.
Roger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Kανενα οικιακο pc ακομα και αυτα που εχουνε τεραστια τροφοδοτικα,δεν εχουν την αναγκη για ups μεγαλυτερο απο 1KVA,οταν αυτα τα δουλευουμε σωστα και σοφα. PC και οθονη ,τιποτε αλλο. Ολα τα αλλα ειναι περιττα εξοδα,υπερκαταναλωτισμος,και μανια να εχω το καλυτερο και ακριβοτερο.
Chaos KinG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξερω τι οριζει ο καθενας σαν οικιακο pc ... Εγω πχ δεν το θελω μονο για να παιζω παιχνιδια και το photoshop μου θα κανω και το premere μου θα κανω και το after efect μου θα κανω και εχω σκοπο να μαθω και autocad καθως θα το χρειαστω συντομα.Οποτε το Pc για το οποιο το θελω δεν καιει καθολου λιγο. Το φτιάχνω αυτη την περιοδο γενικα μονο καρτα/τες δεν θα αλλαξω γιατι θελω να δωσω ενα σεβαστο ποσο οταν εχω καθως με αλλαγη πλατφορμας και full υδροψυξη δεν εχω μεγαλο κεφαλαιο πλεον. Στο UPS θα ειναι tower οθονη και οι δισκοι τπτ αλλο προφανώς.Δεν ξερω την να σου πω εγω αυτα τα watt τα εβγαλα με επιλογη κομματιων σε calculator για usp . απο την αντλια μεχρι τα cold cathode και τα high performance fans μεχρι τα control panels το Pc καιει δεν νομιζω να εχει πεσει τοσο εξω γενικα.
Roger Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εαν τρεχεις autocad,ε τοτε ενταξει,μιλαμε για μεγαλη καταναλωση. Μην πετατε τα λεφτα σας,μην παραμυθιαζεστε ευκολα,και να ψαχνετε καλα πριν σας πουλησει ο καθε επιτηδειος αυτο που γουσταρει. Ερχεστε εδω,ρωτατε για να μαθετε,και τελικα κανετε το δικο σας που σας εχει καρφωθει στο κεφαλι. Οποιος θελει και εχει αποφασισει να αγορασει ενα τοσο ακριβο ups ,δεν χρειαζεται να ρωτησει κατι εδω,παει τα σκαει και το αγοραζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα