Προς το περιεχόμενο

moto g 4g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και 100 εφαρμογές ανοιχτές να έχεις, δεν θα λαγκαρει... Απλά θα σου κλείσει τις προηγούμενες. Και το iPhone 1gb έχει, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα να ανταπεξελθει, το ίδιο ισχύει και για το moto g, όπως και για τις συσκευές Android one και Google play edition.

Ο μοναδικός εδώ μέσα που θεωρεί την αναβάθμιση μειονέκτημα, είσαι εσύ, οπότε τσαμπα θα κάνουμε τη συζήτηση... Μπορείς να παραμείνεις στη jelly bean, δύο χρόνια κυκλοφορεί, σταθερή είναι... Και κάτσε να περνάς Custom hacks για να έχεις υποστήριξη στα ελληνικά..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο ότι η στοκ δεν λαγκαρει τι δεν καταλαβαίνεις? Πιάσε νέξους 4 να δεις... Η ακόμα και moto g 2013... Αέρα πάνε.

Και μετά πιάσε Samsung s 3, ίδια σπεκ με το νέξους 4 και κολλάει το σύμπαν...

Το Nexus 4 έχει 2gb ram και το S3 1. Εκτός κι αν εννοείς το Lte που έχει 2gb αλλά διπύρηνο επεξεργαστή και δεν έχει τα θέματα του International.

Δημοσ.

Το νόημα είναι ότι για τα λεφτά που δίνεις είναι πολύ καλό value for money. Αν δεν θέλει ας κοιτάξει προς Κίνα αλλά να προσευχεται να μην του πάθει τίποτα.

Δημοσ.

Και 100 εφαρμογές ανοιχτές να έχεις, δεν θα λαγκαρει... Απλά θα σου κλείσει τις προηγούμενες. Και το iPhone 1gb έχει, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα να ανταπεξελθει, το ίδιο ισχύει και για το moto g, όπως και για τις συσκευές Android one και Google play edition.

Ο μοναδικός εδώ μέσα που θεωρεί την αναβάθμιση μειονέκτημα, είσαι εσύ, οπότε τσαμπα θα κάνουμε τη συζήτηση... Μπορείς να παραμείνεις στη jelly bean, δύο χρόνια κυκλοφορεί, σταθερή είναι... Και κάτσε να περνάς Custom hacks για να έχεις υποστήριξη στα ελληνικά..

Μου φαίνεται κάπου τα έχεις μπερδέψει. Τι σχέση έχει το Android με τα iphone!? Είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πατάτες! Ένα iPhone μπορεί να τρέξει τόσο ομαλά με 1GB μνήμης RAM, ενώ οι Android συσκευές χρειάζονται τουλάχιστον 2GB ή 3GB της γλυκιάς ουσίας (μνήμης RAM) για να τρέξουν το ίδιο ομαλά. Σύμφωνα με το Quora, μια ιστοσελίδα που απαντά σε σχετικές ερωτήσεις, η διαφορά οφείλεται στο γεγονός ότι οι Android εφαρμογές χρησιμοποιούν Java

Μαζί με τη χρήση της Java έρχεται και μια διαδικασία που ονομάζεται «συλλογή σκουπιδιών» (garbage collection). Μόλις ένας χρήστης Android κλείσει μια εφαρμογή, η διαδικασία «συλλογής σκουπιδιών» ανακυκλώνει (καθαρίζει) τη μνήμη. Το πρόβλημα είναι ότι προκειμένου η διαδικασία της «συλλογής σκουπιδιών» να γίνει γρήγορα απαιτείται από τέσσερις έως οκτώ φορές περισσότερη χρήση μνήμης. Εάν η απαιτούμενη ποσότητα της μνήμης δεν είναι διαθέσιμη, τότε η λειτουργία της συσκευής επιβραδύνει. Επειδή το iOS δεν χρησιμοποιεί την προαναφερθείσα διαδικασία της «συλλογής σκουπιδιών», η Apple μπορεί, με τη χρήση ενός (1) μόνο GB μνήμης RAM στο iPhone, να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει την απόδοση των Android συσκευών.

Οπότε εάν δεν ξέρεις....μην μιλάς. Επίσης δεν είπα ότι είναι λάθος η αναβάθμιση, αλλά το να την πάρω πρώτος πρώτος. Αυτή την στιγμή διαβάζω συνέχεια παντού για τα διάφορα bugs της 5.0. Γιατί λοιπόν να πάρω μία προβληματική αναβάθμιση και να μην περιμένω λίγο. Το ίδιο ισχύει για όλες τις μεγάλες αναβαθμίσεις. Είδατε και με το IOS 8 τι έγινε όταν βγήκε η 8.1!? Απενεργοποίησε όλα τα iphone6!

Δημοσ.

Το ότι από 1gb στην 4.3, θέλει 512mb στην 4.4 για να τρέξει αποδοτικά προφανώς για σένα είναι μικρά γράμματα...

Και κλείνοντας πιστεύω πως η εμπειρία σου από Android περιορίζεται σε σαμσουνγκ και κινεζορομς, αν είχες δουλέψει στοκ αντροιντ συσκευές όπως τα νέξους και τα moto g/X δεν θα κάναμε τη κουβέντα αυτή...

Δημοσ.

Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι δικές μου, αλλά όπως γράφω από site που ασχολείται με αυτά. Υποθέτω ούτε και αυτό πιστεύεις, όπως και τα προγράμματα τύπου antutu. Με samsung δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, η γυναίκα μου είχε, ένα S3, και το έδωσε γιατί λάγκαρε φοβερά. Το 80% που είχα όπως βλέπεις στην υπογραφή μου ήταν ΝΟΚΙΑ, iphone και τώρα Mi3. Γνωστών έχω δει Lenovo, Moto G, LG G3.

Δημοσ.

κοιτάω στην Ελληνική αγορα και ειμαι αναμεσα σε : moto g 4g,moto g 2014,g2 mini,lg l90,και lenovo vibe x τι λέτε;

Εννοείς το Vibe X2!? Είναι να έρθει σε 2 ημέρες στα 449€

post-64788-0-87479500-1417435730_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις 240€ που βλέπω στο skroutz για το Lenovo Vibe X S960, μπορείς κάλλιστα να κοιτάξεις και για το Xiaomi Mi3 16GB, από κίνα, που είναι πάρα πολύ καλό. Εγώ έχω αγοράσει την 64GB έκδοση προ 6μήνου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Η συγκριση του 1GB στο android και στο iphone είναι λανθασμένη. Απο το λίγο καιρό που έχω android η πολλή RAM επβάλλεται, η ταχύτητα ενός android κινητού εξαρτάται πάρα πολύ από τη RAM. Μια χαρα λαγγαρισματακια εχει που και που και το nexus 5 πάντως, 

Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις 240€ που βλέπω στο skroutz για το Lenovo Vibe X S960, μπορείς κάλλιστα να κοιτάξεις και για το Xiaomi Mi3 16GB, από κίνα, που είναι πάρα πολύ καλό. Εγώ έχω αγοράσει την 64GB έκδοση προ 6μήνου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

http://www.bestprice.gr/item/2153980870/lenovo-vibe-x-s960.html?qid=30BADL_cT9A_e0491&seq=1

Δημοσ.

εγω θα έλεγα ότι το animation φορτώνει το σύστημα περισσότερο, δηλαδή δεν είναι κρύψιμο το να σου ανοιξει τις κλήσεις και καλα αμέσως χωρις να εχει φορτωσει απολυτως καμια πληροφορια;;; Μια χαρα animation έχει και το android παντως και σαφώς πιο απλό από τα WP για παράδειγμα. Και δε μιλαω για αυτό μιλάω για την εντολή του να δεις τις ανοιχτες εφαρμογες και άλλες φορες το κανει γρηγορα και αλλες όχι ή το να πατησεις να πας στην αρχικη οθονη και περιμενεις λιγο βλέποντας ενα αδειο wallpaper. Το android έχει κάποια πλεονεκτήματα αλλά έχει και εγγενείς αδυναμίες πως να το κάνουμε...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...