Προς το περιεχόμενο

moto g 4g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Moto g 2014 καλύτερη επιλογή. Εκτώς και αν θεωρείς το 4g ποιο σημαντικό από τη μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερα ηχεία κτλ της δεύτερης γενιάς.

Δημοσ.

Moto g 2014 καλύτερη επιλογή. Εκτώς και αν θεωρείς το 4g ποιο σημαντικό από τη μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερα ηχεία κτλ της δεύτερης γενιάς.

Δε με νοιαζει το 4g απλα μου φαινεται πολυ μεγαλο το 2014

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τι ποσό μιλάμε και σε ενδιαφέρει και απ' έξω!?

100-180€ Δεν εχω παρει ποτε απ εξω ..γιατι οχι αρκει να ειναι κατι αξιοπιστο και να μην υπαρχει προβλημα με το σιπινγκ

Επεξ/σία από mckaibomber
Δημοσ.

Δεν εχω παρει ποτε απ εξω ..γιατι οχι αρκει να ειναι κατι αξιοπιστο και να μην υπαρχει προβλημα με το σιπινγκ

Πάλι δεν μου γράφεις ποσό, αλλά είδα στο skroutz έχει μέχρι 200€. Επίσης είναι 5 ίντσες, όχι 4.5. 4.5 δεν θα βρεις κάτι, να το ξέρεις. Όλοι έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις. 

ASUS ZENFONE 5 16G Intel Z2560 2.0GHz Dual Core 5.0 Inch 1280*720 IPS Screen Android 4.3 3G Smartphone - 160€

XIAOMI HONGMI REDMI MTK6589T 1.5GHz Quad Core 4.7 Inch HD Screen MIUI V5(Support Android 4.2) 3G Smartphone - 126€

DOOGEE Turbo2 DG900 MT6592 1.7GHz Octa Core 5 Inch FHD OGS Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4 3G Smartphone - 184€

UMI ZERO MT6592T 2.0GHz Octa Core 5 Inch FHD Super AMOLED Corning Gorilla Glass Screen Android 4.4 3G Smartphone - 176€

LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 152€

και ένα σε 5.5 ίντσες εάν θέλεις, το οποίο ζαχαρώνω σαν δεύτερο κινητό

XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 152€

Δημοσ.

Internal 8 GB, 1 GB RAM - http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_4g-6355.php

Δεν είναι λίγη πια!? Βάση αυτού του άρθρου, καλό είναι να έχει 2-3GB RAM, για να μπορεί να τρέχει το σύστημα καλύτερα.

Για στοκ Android δεν είναι λίγα... Αποδίδει πολύ καλύτερα από ακριβότερα με 2gb Ram.

Ασε που παίρνεις σιγουρες αναβαθμίσεις από τους πρώτους.

Δημοσ.

Για στοκ Android δεν είναι λίγα... Αποδίδει πολύ καλύτερα από ακριβότερα με 2gb Ram.

Ασε που παίρνεις σιγουρες αναβαθμίσεις από τους πρώτους.

Πάλι όσο stock και να είναι, θα αρχίσει να λαγκάρει. Το 1GB πια έχει αρχίσει να γίνεται λίγο. Τότε δεν θα βγαίνανε τα κινητά με 2 ή 3 GB RAM. Όσο για τις αναβαθμίσεις, τώρα που πέρασε η Motorolla στην Lenovo, δεν είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει αυτό. Επίσης τι να κάνω τις αναβαθμίσεις, αν το κινητό αρχίσει να σέρνεται σιγά-σιγά.....

Δημοσ.

Πάλι δεν μου γράφεις ποσό, αλλά είδα στο skroutz έχει μέχρι 200€. Επίσης είναι 5 ίντσες, όχι 4.5. 4.5 δεν θα βρεις κάτι, να το ξέρεις. Όλοι έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις. 

ASUS ZENFONE 5 16G Intel Z2560 2.0GHz Dual Core 5.0 Inch 1280*720 IPS Screen Android 4.3 3G Smartphone - 160€

XIAOMI HONGMI REDMI MTK6589T 1.5GHz Quad Core 4.7 Inch HD Screen MIUI V5(Support Android 4.2) 3G Smartphone - 126€

DOOGEE Turbo2 DG900 MT6592 1.7GHz Octa Core 5 Inch FHD OGS Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4 3G Smartphone - 184€

UMI ZERO MT6592T 2.0GHz Octa Core 5 Inch FHD Super AMOLED Corning Gorilla Glass Screen Android 4.4 3G Smartphone - 176€

LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 152€

και ένα σε 5.5 ίντσες εάν θέλεις, το οποίο ζαχαρώνω σαν δεύτερο κινητό

XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 152€

Αξιζει να περιμενω λιγο για 1-2μηνες να πεσουν οι τιμες σε ασια και ευρωπη ή να βγουν καινουρια κινητα σε καλες τιμες και με λολιποπ;
Δημοσ.

Αξιζει να περιμενω λιγο για 1-2μηνες να πεσουν οι τιμες σε ασια και ευρωπη ή να βγουν καινουρια κινητα σε καλες τιμες και με λολιποπ;

Κοίτα να σου πω....εγώ έχω ένα Xiaomi Mi3 64GB. Το αγόρασα πριν 6 μήνες για 280€. Τώρα εάν το ψάξεις θα δεις ότι έχει 295€, ανέβηκε. Εσύ αποφασίζεις..... Σίγουρα προς τα Χριστούγεννα θα έχουν διάφορες προσφορές. Αλλά δεν ξέρω τι για ποια μοντέλα και πόσο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι όσο stock και να είναι, θα αρχίσει να λαγκάρει. Το 1GB πια έχει αρχίσει να γίνεται λίγο. Τότε δεν θα βγαίνανε τα κινητά με 2 ή 3 GB RAM. Όσο για τις αναβαθμίσεις, τώρα που πέρασε η Motorolla στην Lenovo, δεν είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει αυτό. Επίσης τι να κάνω τις αναβαθμίσεις, αν το κινητό αρχίσει να σέρνεται σιγά-σιγά.....

Στο ότι η στοκ δεν λαγκαρει τι δεν καταλαβαίνεις? Πιάσε νέξους 4 να δεις... Η ακόμα και moto g 2013... Αέρα πάνε.

Και μετά πιάσε Samsung s 3, ίδια σπεκ με το νέξους 4 και κολλάει το σύμπαν...

• Like 2
Δημοσ.

Στο ότι η στοκ δεν λαγκαρει τι δεν καταλαβαίνεις? Πιάσε νέξους 4 να δεις... Η ακόμα και moto g 2013... Αέρα πάνε.

Και μετά πιάσε Samsung s 3, ίδια σπεκ με το νέξους 4 και κολλάει το σύμπαν...

Εγώ ξέρω ότι το 1GB είναι 1GB και όσο στοκ και να είναι η ρομ, με το που θα βάλεις 3-4 εφαρμογές, θα αρχίσει να λαγκάρει. Απλώς επειδή είναι στοκ, ίσως θέλει λίγο παραπάνω, αλλά θα λαγκάρει. Εκτός εάν εσύ δεν βάζεις τίποτα στο κινητό από εφαρμογές. Επίσης αναφορικά με τις αναβαθμίσεις, ένα που δεν ξέρουμε εάν θα συνεχιστεί έτσι με την Lenovo, το να παιρνει πρώτο αναβάθμιση με όλα τα bugs που βγήκανε για την 5.0, σίγοθρα δεν είναι καλό. Μπορώ να περιμένω να την πάρω χωρίς πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...