Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ωραία Η δουλεια που διάλεξα μπορει να μη μου παει η να μη βγει Αγαπώ τους υπολογιστές και ιδίως τα μακ Μ αρέσει να ψάχνω με τις ώρες να το πείρα ζω να κάνω πράγματα έτσι γιατί μπορω Αξίζει να πάω στο σεμινάριο που θεωρητικά οδηγεί σε πιστοποίηση αππλε ( Ελληνοαμερικανικη Ένωση) ? 480 ευρω για 32 ώρες νομίζω Μαθαίνεις τίποτα σε 32 ώρες ? Βέβαια μετα είναι και το server essentials άλλες 32 Αλλα και πάλι ... Θα περιμένα ένα προγράμμα πχ ένα χρόνο έξι μήνες ... Επίσης πέρα απο το χόμπι οδηγεί σε δουλεια ? στην Ελλάδα Μπορει να βρεθεί ευκαιρία για έξω πχ να σε στείλουν σε κανά αππλε στορε . Έχετε δει μισθούς των genius ? Google it Δεν έχω σπουδάσει υπολογιστές καμία σχέση αλλα έχω το κόλλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δε νομίζω ότι θα κερδίσεις πολλά από ένα τέτοιο σεμινάριο. Επίσης το να δουλέψεις σε ένα apple store ή σε iStorm εδώ δεν έχει να κάνει (μόνο) με το τι γνώσεις έχεις πάνω στο os x. Σίγουρα θα χρειαστείς και κάποιο πτυχίο (είτε για υπάλληλος πωλήσεων είτε τεχνικός). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μα μόνο αυτη η εκπαιδευση οδηγεί σε πιστοποιήσεις αππλε ... Υποτίθεται ότι είναι οι μόνοι αρμόδιοι . Το βιβλίο που είδα λίγο είναι εξαντλητικό ... Άλλο ο προγραμματίστηκε βέβαια δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 αν είναι να πας και να σε μάθουν πόσοι τρόποι υπάρχουν να ανοιγοκλείσεις το μακ σου καλύτερα κράτα τα 480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 http://haec.gr/el/dia-viou-mathisi/apple-authorized-training-center/281-apple101 http://haec.gr/el/dia-viou-mathisi/apple-authorized-training-center/283-apple201 Το προγράμμα http://ptgmedia.pearsoncmg.com/images/9780134014715/samplepages/9780134014715.pdf Το βιβλίο της peachpit για το αππλε training . Ενδεικτικό περιεχόμενο http://www.peachpit.com/articles/article.aspx?p=2241146 http://ptgmedia.pearsoncmg.com/images/9780321963550/samplepages/0321963555.pdf http://www.peachpit.com/articles/article.aspx?p=2165642 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εγω απογοητευτηκα απο το 'συστημα' με τα certifications της apple. Ειχα παρει πιστοποιηση 'osx essentials'. Μου εστειλαν ενα pdf απο την apple, που ειχε πανω λινκ για να γινεται verify, απο οποιον ηθελε να το τσεκαρει. Το link αυτο πλεον, δεν λειτουργει, ουτε σε παραπεμπει αλλου. Μια '404' σελιδα της apple και μονο. Το θεμα ειναι, οτι δυο-τρια χρονια μετα, ενω φαινομουν κανονικα στις λιστες της apple ως πιστοποιημενος χρηστης, μετα με αφαιρεσαν! Αυτο δεν θυμαμαι να το ειχα δει πουθενα να το λενε, γραμμενο κλπ. Θα μου πεις, η πιστοποιηση δεν ισχυει; Ξερω κι εγω; Εξαρταται πως το βλεπει κανεις. Αλλα, χαρτι-εντυπο δεν στελνουν (μονο αν πληρωσεις-ναι, για το περιβαλλον λενε το κανουν...), πανω εχει λινκ για verify το οποιο δεν παιζει, αλλα ακομη και αν πας (οκ, καποια στιγμη βρηκα τον καταλληλο νεο λινκ) να δεις την καταχωρηση σου ως πιστοποιημενος χρηστης apple στο αντικειμενο που πιστοποιηθηκες, μετα απο δυο ή τρια χρονια σε εχουν διαγραψει. Το καλυτερο; Δεν εχουν πλεον ανηρτημενο το pdf, ουτε αν παω και κανω login με το account μου στην apple. Τωρα εσεις τι καταλαβενετε; Φάμπρικα, σωστά; Στα παίρνουμε, σου δινουμε ενα χαρτι για κανα δυο χρονακια, κι αμα θες να εισαι 'active', ξανασκαστα μας μετα. Οχι. Απογοητευση. Καλυτερα να παρω ενα coursera course, να ειναι για παντα online, και δωρεαν, και να ισχυει και 'εφορου ζωης'. Αυτα τα πικρα απο μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TyR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εγω απογοητευτηκα απο το 'συστημα' με τα certifications της apple. Ειχα παρει πιστοποιηση 'osx essentials'. Μου εστειλαν ενα pdf απο την apple, που ειχε πανω λινκ για να γινεται verify, απο οποιον ηθελε να το τσεκαρει. Το link αυτο πλεον, δεν λειτουργει, ουτε σε παραπεμπει αλλου. Μια '404' σελιδα της apple και μονο. Το θεμα ειναι, οτι δυο-τρια χρονια μετα, ενω φαινομουν κανονικα στις λιστες της apple ως πιστοποιημενος χρηστης, μετα με αφαιρεσαν! Αυτο δεν θυμαμαι να το ειχα δει πουθενα να το λενε, γραμμενο κλπ. Θα μου πεις, η πιστοποιηση δεν ισχυει; Ξερω κι εγω; Εξαρταται πως το βλεπει κανεις. Αλλα, χαρτι-εντυπο δεν στελνουν (μονο αν πληρωσεις-ναι, για το περιβαλλον λενε το κανουν...), πανω εχει λινκ για verify το οποιο δεν παιζει, αλλα ακομη και αν πας (οκ, καποια στιγμη βρηκα τον καταλληλο νεο λινκ) να δεις την καταχωρηση σου ως πιστοποιημενος χρηστης apple στο αντικειμενο που πιστοποιηθηκες, μετα απο δυο ή τρια χρονια σε εχουν διαγραψει. Το καλυτερο; Δεν εχουν πλεον ανηρτημενο το pdf, ουτε αν παω και κανω login με το account μου στην apple. Τωρα εσεις τι καταλαβενετε; Φάμπρικα, σωστά; Στα παίρνουμε, σου δινουμε ενα χαρτι για κανα δυο χρονακια, κι αμα θες να εισαι 'active', ξανασκαστα μας μετα. Οχι. Απογοητευση. Καλυτερα να παρω ενα coursera course, να ειναι για παντα online, και δωρεαν, και να ισχυει και 'εφορου ζωης'. Αυτα τα πικρα απο μενα. Δηλαδή η πιστοποίηση έγινε πριν 3 χρόνια το λιγότερο και να υποθέσω για macos lion η ακόμα πιο πριν για snow leopard; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 2009 την ειχα δωσει, δεν θυμαμαι τι osx ειχαμε τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απο τοτε βεβαια που ανακαλυψα το εν λογω 'αδειασμα' εκ μερους της apple, ενω γενικα ημουν θετικος να παρω κι αλλες πιστοποιησεις της, αποφασισα να μην ξανασχοληθω με αυτες, και να κοιταζω επιλογες που με 'σεβονται' περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα