noa113 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 H πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο strip του XKCD το διάβασα τη μέρα που ετοιμαζόμουν να κάνω για πρώτη φορά compile τον kernel... Κι εδώ είναι που ο ταλαντούχος δημοσιογράφος ρωτά: "Πως νιώσατε; Αισθανθήκατε ένα κάψιμο;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Compile στον πυρήνα έχω να κάνω απο το 2000 όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο. Βλέπω να μου στέλνει πακέτο η Βικη γιατί η suse έχει να με δει από τότε. Πάντως τι πραγματα εχεις χρονο να κανεις όταν είσαι φοιτητής!!! :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ αφού το διάβασα σταμάτησα, οπότε τελικά δεν έχω κάνει ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δηλ είσαι compiloπαρθενος; :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Στον kernel ναι. Σε άλλα όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα