iceman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Παρέλαβα κ εγώ από κατάστημα το μοντέλο με τα 2GB, USB3.0 και Atom Ζ3775 Μπράβο στο Public που έδωσε καλύτερο προιόν ακόμη και από το αρχικό. Οπότε όσοι δεν παραλάβατε ακόμη, μην ανησυχείτε. Και σε μένα έγραφε άλλ' αντ' άλλων στην παραγγελία, αλλά μου τηλεφώνησαν και με ενημέρωσαν. Αν δε σας βρήκαν, τηλεφωνήστε τους εσείς. Μένει να δούμε αν το hdmi του θα βγάλει 1440p στα 30Hz και αν αξίζει ή όχι να βάλουμε ssd.. Καλορίζικα Διευκρίνισέ μου σε παρακαλώ, έλαβες μήνυμα ή email και πήγες; τι σου έγραφε το status της παραγγελίας; Εμένα γράφει Εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης: Τετάρτη 10/12 έως Παρασκευή 12/12 Είμαι ΟΚ?
Konstantin77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 πάντως εμένα λέει σε εκτεταμένη αναζήτηση...
Philippe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Διευκρίνισέ μου σε παρακαλώ, έλαβες μήνυμα ή email και πήγες; τι σου έγραφε το status της παραγγελίας; Έλαβα email για να πάω να παραλάβω, αλλά μου έδωσαν την εντύπωση ότι αν δεν μιλούσαν μαζί μου και πήγαινα χωρίς συνεννόηση δε θα βρισκόταν το σωστό μοντέλο εκεί (οπότε ή θα μου προσέφεραν το φτηνό στο κατάστημα από άγνοια για την υπόθεση ή - το πιο πιθανό - θα μου ζητούσαν να ξαναπάω). Επομένως όποιοι δεν έχετε μιλήσει μαζί τους καλό θα ήταν να τους πάρετε ένα τηλέφωνο. Όσοι έχετε μιλήσει μια φορά και περιμένετε αποστολή στο χώρο σας, κακό δεν κάνει να ξαναπάρετε για να μάθετε που βρισκόσαστε. Στο μεταξύ εντυπώσεις πολύ καλές. Αρκετά άνετο το chiclet πληκτρολόγιο, αρκετά στιβαρό το σύνολο. Ο CPU μου φαίνεται σπιντάτος. Κατάφερα να το συνδέσω σε οθόνη 1440p @ 40Hz και δε μασάει μία. Περίπου 5GB το λειτουργικό. Στα συν και το 1ΤΒ στο cloud της Asus. 1
iceman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Έλαβα email για να πάω να παραλάβω, αλλά μου έδωσαν την εντύπωση ότι αν δεν μιλούσαν μαζί μου και πήγαινα χωρίς συνεννόηση δε θα βρισκόταν το σωστό μοντέλο εκεί (οπότε ή θα μου προσέφεραν το φτηνό στο κατάστημα από άγνοια για την υπόθεση ή - το πιο πιθανό - θα μου ζητούσαν να ξαναπάω). Επομένως όποιοι δεν έχετε μιλήσει μαζί τους καλό θα ήταν να τους πάρετε ένα τηλέφωνο. Όσοι έχετε μιλήσει μια φορά και περιμένετε αποστολή στο χώρο σας, κακό δεν κάνει να ξαναπάρετε για να μάθετε που βρισκόσαστε. Στο μεταξύ εντυπώσεις πολύ καλές. Αρκετά άνετο το chiclet πληκτρολόγιο, αρκετά στιβαρό το σύνολο. Ο CPU μου φαίνεται σπιντάτος. Κατάφερα να το συνδέσω σε οθόνη 1440p @ 40Hz και δε μασάει μία. Περίπου 5GB το λειτουργικό. Στα συν και το 1ΤΒ στο cloud της Asus. Μίλησα τη Δευτέρα και μου είπαν ότι θα μου δώσουν αυτό με τα 2GB RAM, το λάθος τους κλπ. Εκτοτε δεν έχω κάτι νεώτερο και έχω μείνει με τις παραοάνω ενδείξεις στην παρακολούθηση παραγγελίας και έλεγα μηπως πάω από το καταστημα να δω τι γίνεται...
isaias1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο επικοινωνία τριτη φορά αυτή την εβδομαδα μου ειπαν παλι οτι δεν ξέρουν ποτε θα παραλάβουν και θα με ενημερώσουν .... Βλέπω πως στο mm έβγαλαν το lenovo miix 3 στα 299. Δεν υπάρχει review πουθενά στο ίντερνετ ... Ποια είναι η καλύτερη αγορά ??θέλω γνώμες ... Οι διάφορες του στα γρήγορα . Το lenovo καλυτερη οθόνη 1900χ1200 αλλα χειρότερη cpu 3735f vs 3775 ( δλδ 1.86 vs 2.39) ,ελλειψη usb 3 port και γνκ έχει μονο mini usb ,λίγο χειρότερη μπαταρία . Follio kb διαφορετικό απο του asus ...τι λέτε ???να περιμένω το asus αν το πάρω η να πάω για το lenovo ??
alextrela172 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο επικοινωνία τριτη φορά αυτή την εβδομαδα μου ειπαν παλι οτι δεν ξέρουν ποτε θα παραλάβουν και θα με ενημερώσουν .... Βλέπω πως στο mm έβγαλαν το lenovo miix 3 στα 299. Δεν υπάρχει review πουθενά στο ίντερνετ ... Ποια είναι η καλύτερη αγορά ??θέλω γνώμες ... Οι διάφορες του στα γρήγορα . Το lenovo καλυτερη οθόνη 1900χ1200 αλλα χειρότερη cpu 3735f vs 3775 ( δλδ 1.86 vs 2.39) ,ελλειψη usb 3 port και γνκ έχει μονο mini usb ,λίγο χειρότερη μπαταρία . Follio kb διαφορετικό απο του asus ...τι λέτε ???να περιμένω το asus αν το πάρω η να πάω για το lenovo ?? Εγώ προσωπικά θα επέλεγα το Asus εφόσον σου δώσουν το "πλούσιο"μοντέλο όπως έκαναν στα άλλα παιδιά.
Konstantin77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 αυριο πρωι 10, εχει αυτο το amazon.de : http://www.amazon.de/gp/product/B00LM83VPU/ref=gb1h_img_c-3_3867_5c99e61c?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=1WRJY0WMGSBFBRWCNHB5&pf_rd_i=20&pf_rd_p=563053867 εχει τον σκληρο μέσα. μήπως παίρνουν όλα; να πάρει, γιατί αυτό που μας δίνουν έχει office 365? το απο πανω εχει 2013 και την εχεις για πάντα την άδεια...
iceman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μίλησα τη Δευτέρα και μου είπαν ότι θα μου δώσουν αυτό με τα 2GB RAM, το λάθος τους κλπ. Εκτοτε δεν έχω κάτι νεώτερο και έχω μείνει με τις παραοάνω ενδείξεις στην παρακολούθηση παραγγελίας και έλεγα μηπως πάω από το καταστημα να δω τι γίνεται... Update: Λίγο μετά που έγραψα το post μου ήρθε email και πήγα και το πήρα. Τσέκαραν το status με τη χρέωση στην τιμή του φθηνότερου και αυτό απλά μας καθυστέρησε 10 λεπτά. Εντυπώσεις ΣΚ που θα υπάρχει χρόνος
christos8 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα το βραδάκι παρέλαβα και εγώ (μόλις που πρόλαβα το κατάστημα πριν κλείσει). Το public τήρησε τα υποσχεθέντα και μου έδωσαν το t100tam (2gb, usb3.0 , μεταλλικό σασί κτλ). Το μηχάνημα είναι πολύ όμορφο αν και με το πληκτρολόγιο μαζί είναι λίγο βαρύτερο από ότι περίμενα. Γενικά, το συγκεκριμένο μοντέλο φαίνεται πολύ στιβαρό. Τώρα είμαι στη φάση της πρώτης φόρτισης (8 ώρες!!!). Οφείλω να πω ένα μπράβο στα public. Φέρθηκαν πραγματικά πολύ επαγγελματικά.
efo355 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα το βραδάκι παρέλαβα και εγώ (μόλις που πρόλαβα το κατάστημα πριν κλείσει). Το public τήρησε τα υποσχεθέντα και μου έδωσαν το t100tam (2gb, usb3.0 , μεταλλικό σασί κτλ). Το μηχάνημα είναι πολύ όμορφο αν και με το πληκτρολόγιο μαζί είναι λίγο βαρύτερο από ότι περίμενα. Γενικά, το συγκεκριμένο μοντέλο φαίνεται πολύ στιβαρό. Τώρα είμαι στη φάση της πρώτης φόρτισης (8 ώρες!!!). Οφείλω να πω ένα μπράβο στα public. Φέρθηκαν πραγματικά πολύ επαγγελματικά. Δεν χρειάζεται να φορτίσεις 8 ώρες. Πάνε πολλά χρόνια που δεν χρειάζεται. Κανονική φόρτιση και μετά από κανα 3-4 φορτίσεις η μπαταρία θα αποδώσει φουλ....
isaias1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Περιμένει κανεις άλλος ακόμα η μονο εγώ είμαι σε εκτεταμένη αναζήτηση ????
Konstantin77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 μίλησα σημερα μαζι τους και μου ειπαν να παω στο καταστημα και να παρω το καλό. χωρις να με εχουν ειδοποιησει. με την εννοια προφανως οτι εχουν κανονικα παντου αποθεμα και δε χρειαζεται να με ειδοποιησουν. αρα βουρ στο καταστημα, εξηγεις και το παιρνεις.
isaias1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 <p>μίλησα σημερα μαζι τους και μου ειπαν να παω στο καταστημα και να παρω το καλό. χωρις να με εχουν ειδοποιησει. με την εννοια προφανως οτι εχουν κανονικα παντου αποθεμα και δε χρειαζεται να με ειδοποιησουν. αρα βουρ στο καταστημα, εξηγεις και το παιρνεις.</p> Too good to be true!Θα περάσω σε καμια ωριτσα απο το καταστημα των Χανίων και θα ενημερωσω εδώ!Ευχαριστώ για το tip!
zacharis1955 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-Transformer-T100TAF-BING-DK001B-Gray-10-1%22-Quad-Core-1.33GHz-32GB-Windows-8.1,99452,480513,1705207.html?langId=-18
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα