christos8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Λυπάμαι αν κούρασα KiriosD. Πρόθεσή μου ήταν να ενημερώσω. Δε θα ξαναενοχλήσω με την πολυλογία μου. Καλό βράδυ και υπομονή isaias1983.
KiriosD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Λάθος κατάλαβες φίλτατε, δεν αντέχω να ασχοληθώ με το κατάστημα εννοούσα. Για αυτό είπα και κουράγιο σε εσάς τους γενναίους. Αν είναι να μας πάρει η μπάλα με τον κάθε υπάλληλο και τα "κεντρικα" πως άααααλλο παρήγγειλα και άαααλλο έλαβα, ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Εσείς καλά κάνετε, εφόσον το θέλετε προφανώς περρισότερο από μένα το συγκεκριμένο προϊόν.
iceman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 και εμένα το έχουν αλλάξει.. ευτυχώς που το email της παραγγελίας δείχνει ακόμα το μοντέλο με τα 2 και έχω κρατήσει screen shot με το σωστό μοντέλο... θα γίνει χαμός!
iceman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Update και από πλευράς μου! Με κάλεσαν νωρίτερα και μου είπαν ότι παρά το λάθος τους θα μου φέρουν το σωστό με τα 2GB.... αναμένουμε! 2
alextrela172 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 <p>Update και από πλευράς μου!</p> <p>Με κάλεσαν νωρίτερα και μου είπαν ότι παρά το λάθος τους θα μου φέρουν το σωστό με τα 2GB.... αναμένουμε! </p> Λογικά αυτό θα παραλάβετε εκτός απροόπτου. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-transformer-book-t100tam-bing-dk012b-ultrabooktablet-101-32gb-gkriasimi/prod6950692pp/ Τυχεροί μέσα στη ατυχία θα έλεγα μιας και μιλάμε για την premium έκδοση με καλύτερη οθόνη και αλουμίνενια κατασκευή. Sent from my iPad using Insomnia 1
dimitris74 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 απο οτι καταλαβα αυτο θα δοθεί http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-transformer-book-t100tam-bing-dk012b-ultrabooktablet-101-32gb-gkriasimi/prod6950692pp/ δειτε μια το status της παραγγελιας σας στο site του public.
iceman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 απο οτι καταλαβα αυτο θα δοθεί http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-transformer-book-t100tam-bing-dk012b-ultrabooktablet-101-32gb-gkriasimi/prod6950692pp/ δειτε μια το status της παραγγελιας σας στο site του public. Το τσέκαρα! Οντως αυτό είναι πλέον καταχωρημένο με την τιμή βέβαια στα €349 και στο status της παραγγελίας... ελπίζω στο ταμείο να τηρηθεί ότι συμφωνήθηκε!
isaias1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εμενα στο status της παραγγελιας μου εχει αυτο το μοντελο: http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/asus-transformer-book-t100taf-bing-dk001b-ultrabooktablet-101-32gb-gkri/prod7040427pp/ Δλδ το μοντελο με τα 1Gb ram στα 299.Στο status γραφει 249ευρω. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα πριν απο λιγο μου λεει οτι θα παραλαβω κανονικα το μοντελο με τα 2gb ram στην τιμη των 249 ευρω.Μου ειπε επισης οτι ειχε γινει ενα μπερδεμα με αρκετους που το παραγγειλαν γιαυτο και υπαρχει ακομα αυτη η αναμονη.Στην ερωτηση μου ποτε θα παραλαβουμε μου ειπε οτι προς το παρον δεν υπαρχει αποθεμα και θα ενημερωθουμε το συντομοτερο δυνατον. Αναμονη λοιπον μεχρι την επομενη ενημερωση.... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από isaias1983
dimitris74 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Παρέλαβα σήμερα και είναι το μοντέλο που έχω δώσει πριν στο link usb 3 στο dock 2Gb μνήμης και μεταλλικό γκρι χρώμα.<br><br> Άψογη εξυπηρέτηση από το public. Χωρίς καθόλου γκρίνιες από μόνοι τους έδωσαν λύση και μου έδωσαν καλύτερο προϊόν σε σχέση με την αρχική προσφορά στην ίδια τιμή Δηλαδή 249€
isaias1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Παρέλαβα σήμερα και είναι το μοντέλο που έχω δώσει πριν στο link usb 3 στο dock 2Gb μνήμης και μεταλλικό γκρι χρώμα.<br><br><br> Άψογη εξυπηρέτηση από το public. Χωρίς καθόλου γκρίνιες από μόνοι τους έδωσαν λύση και μου έδωσαν καλύτερο προϊόν σε σχέση με την αρχική προσφορά στην ίδια τιμή Δηλαδή 249€ Μακαρι να το παρουμε και μεις ...Μπορεις να μας πεις και ποτε ακριβως το ειχες παραγγειλει ??
dimitris74 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 παράγγειλα 29/11 για παραλαβή από κατάστημα νομίζω την προηγούμενη τετάρτη πέμπτη μίλησα τηλεφωνικώς για το πότε θα παραλάβω και μου είχαν πεί οτι τα αναμένουμε χτες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι λόγω λάθους θα παραλάβω άλλο μοντέλο που ικανοποιεί τις προδιαγραφές, έκαναν μόνοι τους ακύρωση της προηγούμενης παραγγελίας και έβαλαν μόνοι τους καινούρια με το t100 tam. και σήμερα ήρθε μήνυμα οτι είναι διαθέσιμο στο κατάστημα να περάσω να το πάρω
Philippe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα κ εγώ από κατάστημα το μοντέλο με τα 2GB, USB3.0 και Atom Ζ3775 Μπράβο στο Public που έδωσε καλύτερο προιόν ακόμη και από το αρχικό. Οπότε όσοι δεν παραλάβατε ακόμη, μην ανησυχείτε. Και σε μένα έγραφε άλλ' αντ' άλλων στην παραγγελία, αλλά μου τηλεφώνησαν και με ενημέρωσαν. Αν δε σας βρήκαν, τηλεφωνήστε τους εσείς. Μένει να δούμε αν το hdmi του θα βγάλει 1440p στα 30Hz και αν αξίζει ή όχι να βάλουμε ssd.. Καλορίζικα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από Philippe 1
dimitris74 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Παρέλαβα κ εγώ από κατάστημα το μοντέλο με τα 2GB, USB3.0, Atom Ζ3775 και υποδοχή για σκληρό στο dock Μπράβο στο Public που έδωσε καλύτερο προιόν ακόμη και από το αρχικό. Οπότε όσοι δεν παραλάβατε ακόμη, μην ανησυχείτε. Και σε μένα έγραφε άλλ' αντ' άλλων στην παραγγελία, αλλά μου τηλεφώνησαν και με ενημέρωσαν. Αν δε σας βρήκαν, τηλεφωνήστε τους εσείς. Μένει να δούμε αν το hdmi του θα βγάλει 1440p στα 30Hz και αν αξίζει ή όχι να βάλουμε ssd.. Καλορίζικα στο dock πως ειδες οτι εχει υποδοχή?
Philippe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα που το άνοιξα δεν έχει Το διόρθωσα. (πάντως το γράφει στο site)
NICK1982 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 100% επαγγελματιες public k' you. Τυχεροι αγοραστες μην ξεχασετε τις κριτικες στο σκρουτζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα