xristoforos89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παδια. Εχω εναν usb 3.0 δισκο 750gb trancend storejet. Τον συνδεω στην μια usb θυρα, ΔΕΝ αναγνωριζεται. Το ξανασυνδεω στην ιδια, αναγνωριζεται. Το συνδεω σε αλλη usb θυρα, παλι τα ιδια..την μια αναγνωριζεται, την αλλη οχι. Στον υπολογιστη μου, δεν φαινεται καθολου οταν ΄δεν αναγνωριζεται'. Υποψιν οτι α) σε οποια usb 3 θυρα και να το συνδεσω, το λαμπακι του δισκου αναβει. Επισης στις ιδιες usb θυρες συνδεονται ολα τα usb που εχω στο σπιτι κανονικοτατα. Στην διαχειριση συσκευων, στους δισκους, δεν φαινεται καθολου οταν δεν φαινεται και στον υπολογιστη μου. Οταν φαινεται στον υπολογιστη μου, φαινεται κανονικα και στην διαχειριση δισκων. Χεεεελπ! *100% ειναι η υγεια του δισκου. Σε ολα τα αλλα λαπτοπ μου ειναι κομπλε. Στο elitebook σημερα του κανει ναζακια. Χθες ηταν οκ. *οπως ειπα και παραπανω, ο,τι usb και να συνδεσεις επανω στο elitebook ειναι κομπλε. Στον δισκο ομως , δεν! (δυσκολα γκομενακια και τα 2).
discoboyminimal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 κατεβασε usbdeview και σβησε οτι εχει σχεση με τον σκληρο σου..ξανασυνδεσε τον και δες αν συνεχιζει να σου κανει θεματα. μετα τσεκαρεις 1)καλωδια 2)ρευματα 3)θυρες usb 4)λειτουργικο πανω στο λαπτοπ.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Κατσε, και τα αρχεια που σκατα θα τα βαλω; Ειναι και καμια 600αρια γιγα παναθεμα τα.
discoboyminimal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 το usbdeview καταργει drivers απο usb. και απεμπλοκαρει μπλοκαρισμενες συσκευες usb. πολλες φορες βαλε βγαλε κολανε.. εσυ σβησε οτι 'ξερει' ο υπολογιστης σου για τον σκληρο δισκο που σου δημιουργει προβλημα. μετα κανε ενα ρεσταρτ τον υπολογιστη και ξανα συνδεσε τον δισκο.. (θα ψαξει για driver , θα τα εγκαταστησεις και μετα θα παιξει ο σκληρος..σαν να τον εβαζες πρωτη φορα στον υπολογιστη δλδ..) (και στην ουσια δεν θα πειραξεις τον σκληρο , ουτε τα αρχεια του ουτε τπτ..μονο τον υπολογιστη θα κανεισ mind fuck. εξαλου ο σκληρος δεν χρειαζεται καν να συνδεθει για να γινει το παραπανω) 1
xristoforos89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παπαλα. Μια απο τα ιδια. Επιχειρω φορματ. Ο θεος μαζι μας!
discoboyminimal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 οχι ρε..τι φορματ αφου παντου αλλου δουλευει και δεν δουλευει στο λαπτοπ. δεν εχει θεμα ο δισκος ισως εχουν θεμα τα windows! κατεβασε και τρεξε hbcd bootable , mini windows xp. δες αν το αναγνωριζει απο κει
xristoforos89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν σε πρόλαβα το βράδυ. Το έκανα το φορματ (άδειο ουσιαστικά ήταν το λαπτοπ), καιιι πάλι τα ιδια! Θα τσεκαρω αυτό το τελευταίο που μου είπες το μεσημέρι που θα είμαι σπίτι. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα