Προς το περιεχόμενο

snr margin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου μην πειράζεις κάτι αν δεν ξέρεις. Συνηθως όταν γίνεται αυτό τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Για μένα σου είπα τι να κάνεις.

Από τη στιγμή που με το Pirelli έχεις πολύ καλύτερο συγχρονισμό βάλε αυτό και μην το πειράζεις και πολύ... Αλλιώς η άλλη λύση είναι να ζητήσεις από την Cyta να σου αλλάξουν το adb για τους λόγους που σου είπα.

Δημοσ.

Ενοιται θα τους παρω τηλ αλλα μην ττυχει και μου δωςουν το αλλο ρουτερ που ειναι ορθιο και χωρις κεραια.απλα ελεγα μηπως σου παει το μυαλο πως γινεται να μπηκα ςε αυτες τις ρυθμισεις

Δημοσ.

cyta εχω με adbADB P.RG A4100N.Τι ενοεις να κατεβω μρ το ρουτερ στον κατανεμητη?Κανενα φιλτρο δεν εχω βαλει στο ρουτερ και γενικα στην γραμμη.Αυριο θα δοκιμασω και με ethernet.Επισης πως μπορω να βρω ποιο ειναι το καλυετρο καναλι π.χ να βαλω το 1 και το 2,πως θα καταλαβω ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο

αν πιανουν τα χερια σου σημαινει να παρεις το ρουτερ και να κατεβεις στον κατανεμητη/χωνευτη της πολυκατοικιας σου και να δεις απευθειας εκει ποσο συγχρονιζεις.στην ουσια δοκιμαζεις ακριβως εκει που τελειωνει η γραμμη του οτε και πριν ξεκινησει η δικια σου καθετη και οριζοντια καλωδιωση.οποτε ετσι σιγουρευεις οτι δεν χανεις κατι μεχρι πανω το σπιτι.αν εχεις cyta τοτε ναι εχεις voip οποτε δεν χρειαζονται φιλτρα εκτος αν εκαναν καμια πατεντα και ξαναγυρισαν την τηλεφωνια απο το ρουτερ πανω στην καλωδιωση του σπιτιου με σκοπο να εχεις τηλεφωνο και στα αλλα πριζακια.με το inssider μπορεις να δεις τι παιζει γενικα με τα καναλια τριγυρω σου οποτε να βρεις ενα πιο αδειο καναλι.και δεν ειναι παντα μονο το αδειο καναλι διοτι μπορει πχ να βαλεις εσυ το 10 που δεν το εχει κανεις αλλα στο 11 να παιζουν παρα πολλα ατομα οποτε να σου κανουν λιγο overlapping ή να παιαζει καποιος ο οποιος ειναι πολυ κοντα σου.ενω αντιθετα μπορει πχ να ειναι καποιος στο 1 καναλι αλλα να ειναι αρκετα μακρια σου οποτε να μην σε επηρεαζει.το προγραμμα σου δειχνει και ποσο δυνατα παιζει καποιος οπως σου μετραει και score σαν συνολικη αποδοση οπως και σου λεει οτι πχ εχεις παρεμβολες απο το ταδε καναλι και πηγαινε στο ταδε.σε καθερ περιπτωση απο εκει και περα βεβαια κανεις και δοκιμες και βλεπεις .δοκιμαζεις 2-3 καναλια πχ 1 ,6,11 .μην βαλεις auto μην βαλεις 12 μην βαλεις 13 διοτι καποια συσκευες απο αμερικη δεν τα βρισκουν αυτα τα καναλια διοτι εκει παιζουν απο το 1 εως το 11.οπως εισαι τωρα ειτε με wireless ειτε με καλωδιο πρεπει να κατεβαζεις max 800 kilobytes/sec.απλα δεν ξερω αν αυτο ειναι το μεγιστο της γραμμης σου ή οχι αφου δεν βγαζει σωστο attenuation.οποτε η κατι φταιει στην γραμμη και το βγαζει λαθος η απλα το βγαζει λαθος γενικοτερα οποτε θελει δοκιμη με αλλο ρουτερ για να δουμε το σωστο.

attachicon.gifsss.png

attachicon.gifpirelli.png

τελικα εβαλα ενα pirelli το ασπρο ,που ειχα και βλεπω αλλα αποτελεσματα.Eιναι ενταξει τωρα?

το channel απο 6 auto θα το εκανα κατι σε manual για να μην ειναι auto.

to wifi multimedia ειναι λιγο αχρηστο.το 20 mhz θα το κανα 20/40 για να δωσει καλυτερη ταχυτητα στο wireless. τωρα με αυτο το ρουτερ ναι βλεπουμε σωστα αποτελεσματα.

θα μπορουσε και καλυτερα η γραμμη σου βεβαια διοτι με 15 attenuation θα μπορουσες να ειχες και 18-19 mbit. παρε την cyta ζητα 6 margin μηπως στο βαλουν και συγχρονισεις παραπανω.απο εκει και περα το adb καποιο θεμα εχει και δεν παιζει στα 14.καντος hard reset και δοκιμασε παλι.το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι για καποιο λογο ειτε να κλειδωσε τυχαια στο g.dmt που ειναι μεχρι 8 Mbit ή για καποιο λογο να κλειδωνει συνεχεια σε g.dmt οποτε να παιζει μεχρι 8. αν γραφει καπου αν κλειδωσε σε g.dmt ή σε adsl2 ή σε adsl2+ πεστο μας.αν καπου εχει επιλογη  να διαλεξεις βαλτο μονο adsl2+ για να δουμε.αν εχει multimode ξετσεκαρε το.εκτος αν ειναι καποιο θεμα του ρουτερ.δεν ξερω αν η cyta εχει κανα firmware update. τωρα για το pirelli αν χανεις σε ταχυτητα ή οχι λογω καλωδιωσης θελει δοκιμη κατανεμητη/χωνευτη που μαλλον δεν πιανουν τα χερια σου. αλλα και 15 mbit σχεδον δεν ειναι ασχημα.

Καλύτερα είσαι αλλά πάλι όχι όπως θα έπρεπε. Με αυτά τα στατιστικά θα έπρεπε να τερματίζει η σύνδεση σου.

Το router είναι στην κεντρική πρίζα; Αν όχι βάλτο μόνο του χωρίς τελέφωνα και ξαναπόσταρε.

Επίσης μπορείς να ποσταρεις τις ρυθμίσεις από το Dsl Modulation. Όρισε το χειροκίνητα στο ADSL2+

αν φταιει η καθετη του δυστυχως δεν θα το δει ετσι.θελει δοκιμη κατανεμητη /χωνευτη.οπως και η οριζοντια αμα εχει καποιο θεμα θα τον επηρεασει ακομα και αν το βαλει στην κεντρικη πριζα .λιγοτερο μεν αλλα θα τον επηρεασει.εκτος αν ανοιξει το πριζακι και απομονωσει την οριζοντια καλωδιωση.εκει απλα θα εχει μεινει η καθετη. τα  τηλεφωνα της cyta ειναι voip και ξεκινανε απο τον ρουτερ.το pirelli ειναι ηδη adsl 2+ και το γραφει .το adb μαλλον δεν ειναι.

ειναι στην κεντρικη νομιζω,και το τηλεφωνο συνδεεται επανω στο ρουτερ.Dsl Modulation δεν βλεπω να εχει καπου καποια ρυθμιση στο ρουτερ 

το pirelli ειναι ηδη adsl2+.αρα μενει το adb να δεις τι γινεται.ειναι vOip η cyta τα τηλεφωνα πανε πανω στον ρουτερ.εκτος αν σου ειχαν γυρισει την γραμμη πισω στην καλωδιωση την οριζοντια του σπιτιου με σκοπο να σου δωσουν τηλεφωνο σε αλλα πριζακια.που παλι δεν θα σε επηρεαζε εκτος αν το εκαναν με εναν ανορθοδοξο τροπο που το κανουν μερικες φορες.που γυρνανε το τηλεφωνο στον ιδιο χαλκο που φερνει και την dsl και βαζουν μετα φιλτρα σαν να ηταν tdm telephony.

Pirelli Wireless-VoIP-AG-v1

αυτο μαλλον δεν ειναι της cyta οποτε δεν θα εχεις τηλεφωνια ετσι ουτε η cyta θα στην σεταρει σε αλλο ρουτερ.θα πρεπει να παρεις τα στοιχεια με πλαγιο μεθοδο απο το adb για να την σεταρεις στο pirelli που δεν ειναι ευκολο και θελει δουλεια,

1) Μην περιμένεις πολλα με αυτά τα router. Είναι τρισάθλια 

2) Καπου στην επιλογη ADSL (δεν ξέρω ακριβως που) πρεπει να εχει ρυθμιση για το DSL . Εκεί δοκίμασε να το βάλεις στο ADSL2+ 

3)Αν θες δοκιμασε να βγαλεις την τηλεφωνία και πες ποσο συχρονίζει χωρίς το τηλεφωνικό καλώδιο που παει στο router 

σε θεμα συγχρονισμου το Pirelli δεν θα κλειδωσει πολυ πιο χαμηλα ασχετα με το πως παιζει γενικοτερα σαν ρουτερ.ισως και η γραμμη του να μην ειναι η καλυτερη οποτε και να μην παει παραπανω.το τηλεφωνικο καλωδιο που παει στον ρουτερ δεν τον επηρεαζει αφου ειναι voip.

Down Stream

14376 (Kbps.)

εγινε απο 14369 που ηταν πριν αφου εβγαλα το τηλ.Στο adsl δεν γινεται να ρυθμισω κατι .Να βαλω και ενα σπλιτερ απο την κεντρικη πριζα που παει στο ρουτερ?

attachicon.gifpirelli 2.png

λογικη αυτη η διαφορα.δεν χρειαζεται splitter.

Nα προσθεσω και κατι αλλο.Στο αλλο ρουτερ το adb δηλαδη,ειχε πεσει κεραυνος με αποτελεσμα να καει ο φορτιστης,οπου και εβαλα εναν αλλο φορτιστη.Μηπως παιζει ρολο αυτο και δεν εδινε σωστη ταση αυτος ο φορτιστης με αποτελεσμα να εχω τα αποτελεσματα που εδειξα ποιο πανω?

ναι μπορει να φταιει αυτο.αν ειναι λαθος ταση ή αν δεν βγαζει τοσα ma οσα χρειαζεται το ρουτερ τοτε ναι εχουμε θεμα.να βγαζει παραπανω ma δεν μας πειραζει αλλα αμα η ταση ειναι διαφορετικη ή τα ma ειναι λιγοτερα τοτε ναι μπορει να φταιει αυτο.συγκρινε τους φορτιστες.αλλα θα πρεπε να παρεις την cyta και να πεις εχω θεμα.δεν παιζει ο μετασχηματιστης .δεν χρειαζεται να πεις για κεραυνο αν και δεν θα σου πουν κατι και ειναι υποχρεωμενοι να στον αλλαξουν αφου η τηλεφωνια ειναι voip

Το σίγουρο είναι ότι τα στατιστικά του adb δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...Μπορείς ακόμη να ζητήσεις νεο router από την CYTA..

59 attenuation και 8mbit:P ΘΕΟΣ θα ηταν:P.τωρα αν θα παρει καινουριο ρουτερ ρουτερ αν θα παρει αλλο μοντελο ή αν θα παρει απλα νεο μετασχηματιστη ....θα δειξει.

Με ποια δικαιολογια ν ζητηςω δηλ λογω φορτιςτη η λογω snr margin

α.λες οτι καηκε ο μετασχηματιστης.δεν λες οτι εβαλες αλλον πανω εκτος αν εβαλες κανεναν που να ειναι παραπανω volt οποτε και μπορει να κανε ζημια στο ρουτερ.αν ερθει τεχνικος και στον φερει πεστου να περιμενει δυο λεπτα να δεις αν συγχρονιζεις σωστα.εσυ απλα πες καλυτερα οτι δεν αναβει το ρουτερ για να ερθουν με νεο ρουτερ.μην πεις οτι απλα φταιει ο μετασχηματιστης και σου φερουν μονο μετασχηματιστη και μετα αν δεν παιξει το ρουτερ σωστα να περιμενεις παλι για νεο ρουτερ.

Για όλα. Όπως και να έχει όμως 59 line attenuatιοn δεν είναι φυσιολογικό όταν με άλλα modem εχεις 15.

εκτος αν απλα δεν το διαβαζε σωστα οπως και αλλα ρουτερ.

Και κατι αλλο που εγινε οσο αφορα το ρουτερ adb,εκει που πηραζα κατι ρυθμισεις ξαφινικα μετα απο ανανεωση σελιδας μου εβγαλε επιπλεον επιλογες στο interface δηλ,να κανω firmware update,κατι με telnet,log.και επειδη δεν ειχα ιντερνετ εκανα επαναφορα του ρουτερ και τωρα δεν υπαρχουν αυτα.Θελω να πω οτι μηπως μπηκα καταλαθος σε interface που μονο οι τεχινκοι της cyta μπορουν να μπουν?γιατι δεν βλεπω ψαχνοντας ξανα που να ειναι αυτη η επιλογη για να ξαναμπω στο αλλο interface

μηπως μπηκα σαν admin user?

λογικα οπως το λες ναι.τα στοιχεια των ρουτερ της cyta για admin οπως και αλλων παροχων μελιγο ψαξιμο τα βρισκεις στο ιντερνετ οποτε παιρνεις full προσβαση στο ιντερνετ.λογικα καπου θα εχει login as admin ή θα εχει change user ή να κανεις Log out σαν χρηστης για να μπεις σαν admin.δεν σε νοιαζει αν και αμα αποκτησεις admin προσβαση μπορεις να ανοιξεις και την δευτερη θυρα fxs ωστε να εχεις δυο γραμμες τηλεφωνου αλλα με χρεωση μιας:P

http://www.insomnia.gr/topic/502183-cyta-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%B7-2%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%85/

Ενοιται θα τους παρω τηλ αλλα μην ττυχει και μου δωςουν το αλλο ρουτερ που ειναι ορθιο και χωρις κεραια.απλα ελεγα μηπως σου παει το μυαλο πως γινεται να μπηκα ςε αυτες τις ρυθμισεις

αν θα σου δωσουν zte ναι δεν μπορεις να το ξερεις δυστυχως.κακη επιλογη η cyta γιατι δεν μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες εσυ πανω εκτος αν δεν σε νοιαζει η τηλεφωνια ή κατι σαν Iptv που δινουν.ελπιζω να σου διναν κανα technicolor παρα το zte ή το adb.

Φίλε μου μην πειράζεις κάτι αν δεν ξέρεις. Συνηθως όταν γίνεται αυτό τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Για μένα σου είπα τι να κάνεις.

Από τη στιγμή που με το Pirelli έχεις πολύ καλύτερο συγχρονισμό βάλε αυτό και μην το πειράζεις και πολύ... Αλλιώς η άλλη λύση είναι να ζητήσεις από την Cyta να σου αλλάξουν το adb για τους λόγους που σου είπα.

αν βαλει το Pirelli που ειναι απο Hol τοτε χανει τηλεφωνια.καλα δεν μπορει να χαλασει και τιποτα στο admin και να μπει.απλα ανοιγεις telnet κτλ.με ενα hard reset ολα γυρνανε πισω.

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά respect στον@poulinos για τις αναλυτικότατες απαντήσεις του. Έχει δίκιο για την τηλεφωνία. Οπότε για μένα ζήτα κατευθείαν άλλο router να τελειώνεις.

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά respect στον@poulinos για τις αναλυτικότατες απαντήσεις του. Έχει δίκιο για την τηλεφωνία. Οπότε για μένα ζήτα κατευθείαν άλλο router να τελειώνεις.

δυστυχως η cyta εχει μονο voip τηλεφωνια αντιθετα πχ με forthnet ,hol που δινουν και τα 2.εχει και συν αυτο και πλην.αλλα ναι νεο ρουτερ θα του δωσουν αρκει ναμην πει μονο οτι φταιει ο μετασχηματιστης γιατι θα του τον αλλαξουν (ολο και κανα adb θα υπαρχει επιστροφη).τωρα ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο ειναι ενα θεμα αυτο για να πω τι συμφερει νακανει...

αν και υπηρχαν ατομα που πχ ειχαν το adb και τους εδωσαν πχ zte και επειδη ειχαν θεματα πηραν την cyta και τους ειπαν οτι με το adb δεν ειχα θεματα και με το zte εχω οποτε τους το αλλαξαν με adb.οσο ειναι εφικτο αυτο παντα και υπαρχει αποθεμα.αλλιως η θα παρεις καποιο αλλο ή θα παρεις οτι δινουν εκεινη την στιγμη

Δημοσ.

δυστυχως η cyta εχει μονο voip τηλεφωνια αντιθετα πχ με forthnet ,hol που δινουν και τα 2.εχει και συν αυτο και πλην.αλλα ναι νεο ρουτερ θα του δωσουν αρκει ναμην πει μονο οτι φταιει ο μετασχηματιστης γιατι θα του τον αλλαξουν (ολο και κανα adb θα υπαρχει επιστροφη).τωρα ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο ειναι ενα θεμα αυτο για να πω τι συμφερει νακανει...

αν και υπηρχαν ατομα που πχ ειχαν το adb και τους εδωσαν πχ zte και επειδη ειχαν θεματα πηραν την cyta και τους ειπαν οτι με το adb δεν ειχα θεματα και με το zte εχω οποτε τους το αλλαξαν με adb.οσο ειναι εφικτο αυτο παντα και υπαρχει αποθεμα.αλλιως η θα παρεις καποιο αλλο ή θα παρεις οτι δινουν εκεινη την στιγμη

CYTA δεν είχα ποτέ. Αλλά είχα ΟΤΕ,Forthnet,On,πιο παλιά ACN και τώρα HOL. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί όλοι οι πάροχοι δίνουν τόσο σάπια router.Οκ είναι το θέμα κόστος στη μέση αλλά δε δικαιολογεί αυτην την κατάσταση . Δε μιλάμε για απλά κακά router αλλά για προβληματικά.  Και τώρα με HOL VDSL που είχα το Η168Ν δεν το άντεξα πάνω από μια βδομάδα. Θα μπορούσαν να δίνουν την επιλογή στον χρήστη με λίγα χρήματα να αγοράσει το δικό του...

Στο θέμα μας αν δε δοκιμάσει κάποια router στη γραμμή του δε πιστευω ότι μπορεί να βγάλει άκρη. Είναι λαχείο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παντως για αυτες τις απαντησεις.Οσο για τα admin δικαιωματα σιγουρα δεν θυμαμαι να πηγα και να αλλαξα user.Καπου εδω νομιζω εγινε η "δουλεια" 

post-201369-0-11781000-1417385837_thumb.png

Δημοσ.

Οποτε να παρω τηλ και να τους πω μονο οτι δεν ενοιγει το ρουτερ?Αλλα πως θα εχω τηλ για να τους παρω αφου αν το εχω ανοιχτο θα το δουν αυτοι

Δημοσ.

CYTA δεν είχα ποτέ. Αλλά είχα ΟΤΕ,Forthnet,On,πιο παλιά ACN και τώρα HOL. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί όλοι οι πάροχοι δίνουν τόσο σάπια router.Οκ είναι το θέμα κόστος στη μέση αλλά δε δικαιολογεί αυτην την κατάσταση . Δε μιλάμε για απλά κακά router αλλά για προβληματικά.  Και τώρα με HOL VDSL που είχα το Η168Ν δεν το άντεξα πάνω από μια βδομάδα. Θα μπορούσαν να δίνουν την επιλογή στον χρήστη με λίγα χρήματα να αγοράσει το δικό του...

Στο θέμα μας αν δε δοκιμάσει κάποια router στη γραμμή του δε πιστευω ότι μπορεί να βγάλει άκρη. Είναι λαχείο.

οπως ειπες ειναι θεμα κοστους.καποιοι παροχοι κατα καιρους εχουν δωσει πιο καλα ρουτερ.πχ vigor 2700,thomson,speedtouch,technicolor τα οποια ειναι αρκετα σταθερα και αξιζουν για δωρεαν(δεν ειναι οτι κανουν τα παντα αλλα τα θεωρω απο τα πιο ωραια δωρεαν που εχουν δωθει),Linksys που επισης ηταν πολυ καλα σαν Hardware με μονο μειονεκτημα οτι εκαναν αποσυνδεσεις σε χαλια γραμμες.

Οποτε να παρω τηλ και να τους πω μονο οτι δεν ενοιγει το ρουτερ?Αλλα πως θα εχω τηλ για να τους παρω αφου αν το εχω ανοιχτο θα το δουν αυτοι

παρτους απο καποιον φιλο σου ή απο το κινητο οχι απο το ρουτερ(voip) του σπιτιου σου.ναι δεν αναβει το ρουτερ καθολου θα πεις .μην πεις οτι αλλαξες μετασχηματιστη κτλ οπως ειπαμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Toυς πηρα τηλ απο το σταθερο μου πρωτου μου απαντησετε και τους ειπα  γιατι να κλειδωνει τοσο χαμηλα το ρουτερ και μου ειπαν τα δικας τους πρωτα.Βεβαια μετα τους ειπα οτι δοκιμασα και με αλλο ρουτερ οπου ζητησαν να στειλω screenshot ωστε να το δουν και αυτοι γιατι και σε αυτους φανηκε περιεργο.Τελικα ειπαν θα το κοιταξουν και θα με παρουν τηλ μηπως χρειαστει αλλαγη το ρουτερ.Η απορια μου τωρα ειναι αν το γυρισω πισω μαζι με το φορτσιστη,στο μαγαζι που θα το παω να τους πω τιποτα οτι καηκε η να το αφησω ετσι,η να τους πω τιποτα αν με ξαναπαρουν για να δουμε τι θα γινει???

Επεξ/σία από giannis22k
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Toυς πηρα τηλ απο το σταθερο μου πρωτου μου απαντησετε και τους ειπα  γιατι να κλειδωνει τοσο χαμηλα το ρουτερ και μου ειπαν τα δικας τους πρωτα.Βεβαια μετα τους ειπα οτι δοκιμασα και με αλλο ρουτερ οπου ζητησαν να στειλω screenshot ωστε να το δουν και αυτοι γιατι και σε αυτους φανηκε περιεργο.Τελικα ειπαν θα το κοιταξουν και θα με παρουν τηλ μηπως χρειαστει αλλαγη το ρουτερ.Η απορια μου τωρα ειναι αν το γυρισω πισω μαζι με το φορτσιστη,στο μαγαζι που θα το παω να τους πω τιποτα οτι καηκε η να το αφησω ετσι,η να τους πω τιποτα αν με ξαναπαρουν για να δουμε τι θα γινει???

μαρεσει που ηθελαν και screenshot.θα μπορουσα να σου πουν απλα να το βαλεις πανω και να το δουν απο μακρυα (απλα θα πρεπε να τους παρεις απο το κινητο σου).επισης αν ηταν λαθος ο φορτιστης μπορει για αυτο να μην ειχες καλο sync ενω με τον κανονικο να ηταν οκ.στα καταστηματα γενικα παιζουν spare μετασχηματιστες απο αλλα ρουτερ που ειναι καμμενα οποτε αν εβλεπαν οτι ειναι καμμενος ο μετασχημαστιστης μπορει να στον αλλαζαν με αλλον.

attachicon.gifΧωρίς τίτλο.png

μου αλλαξαν τελικα ρουτερ με thomosn tg782 και εχω αυτα τα αποτελεσματα

μια χαρα καλη επιλογη το thomson που σου εδωσαν.ειναι και πολυ stable.αν μπορεις ζητα να σου βαλουν το margin στο 6.θα κερδισεις κανα megabit ακομα σε ταχυτητα.εχεις παρα πολυ καλη γραμμη που θα πρεπε να παιζει και παραπανω οποτε με 6 margin δεν θα εχεις θεμα.τωρα  κανονικα θα πρεπε να ειχες κανα 18 αρι ταχυτητα αλλα θελει δοκιμες σε κανα κατανεμητη/χωνευτη για να δεις αν φταιει κατι απεξω ή αν ειναι θεμα εσωτερικης καλωδιωσης του σπιτιου σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...