tolis1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 το πας πισω και γινετε αντικατασταση σκληρου
gogoulini79:P Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 το πας πισω και γινετε αντικατασταση σκληρου οκ οποτε τον κλεινω τωρα?
trelo alani Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το PC σου τωρα χωρις να πατησεις DELETE ....στη συνεχεια ανοιγει Η δεν ανοιγει η μηπως κανει επανακινησεις τι ακριβως κανει η μηπως κανει μπιμπ ???
gogoulini79:P Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το PC σου τωρα χωρις να πατησεις DELETE ....στη συνεχεια ανοιγει Η δεν ανοιγει η μηπως κανει επανακινησεις τι ακριβως κανει η μηπως κανει μπιμπ ??? αμα δεν πατησω τιποτα απλα κανει κατι σαν επανεκκινηση και παει παλι εκει ;ρ μεχρι να το πατησω. και τωρα ασ πουμε που περιμενα απαντησεις απο σας στο τι να κανω εκανα 3 μεγαλα μπιπ το ενα μετα το αλλο. οχι κατευθειαν με μερικα δευτερολεπτα κενο τελος παντων..σε ακυρη στιγμη δεν πατησα τιποτα..
trelo alani Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ο σκληρος φταιε οπως τα λες εδω ....πολυ πιθανον να σ εγινε κατι στα Windows κιολας και να θελει φορματ ....τωρα εαν αλλαξεις σκληρο στα σιγουρα βρες ενα αλλο παρε τα χειαζομενα αρχεια σου ...και εφοσον θα τον αλλξεις καντου φορματ εαν στροση τον κρατας εαν οχι τον αλλαζεις
AiWaaa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πακέταρε τον άυριο και πίσω για αντικατάσταση σκληρού. Οχι δεν εφταιγες εσυ μηχανήματα είναι και απλά χαλάνε. Τώρα σε ποσες μερες θα το εχεις πισω δεν μπορω να ξέρω.
gogoulini79:P Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πακέταρε τον άυριο και πίσω για αντικατάσταση σκληρού. Οχι δεν εφταιγες εσυ μηχανήματα είναι και απλά χαλάνε. Τώρα σε ποσες μερες θα το εχεις πισω δεν μπορω να ξέρω. τα αρχεια τα εχασα ολα ε? 1
gogoulini79:P Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ο σκληρος φταιε οπως τα λες εδω ....πολυ πιθανον να σ εγινε κατι στα Windows κιολας και να θελει φορματ ....τωρα εαν αλλαξεις σκληρο στα σιγουρα βρες ενα αλλο παρε τα χειαζομενα αρχεια σου ...και εφοσον θα τον αλλξεις καντου φορματ εαν στροση τον κρατας εαν οχι τον αλλαζεις θεωρω οτι απο την στιγμη που θα τον παω πισω αυτα θα τα κανουν αυτοι και οχι εγω, αμα ειναι να τα κανω εγω ζητω που καηκαμε, συν οτι οταν τον πηρα δεν μου εδωσαν cd για τα windows ... οποτε δεν ξερω ουτε πως θα μου τα ξανα περασουν στον καινουριο σκληρο αμα τον αλλαξουν ουτε πως θα γινει φορματ αν χρειαστει ... πιθανον ναι.. σκατα =/
trelo alani Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 οχι μπορεις να βαλεις τον σκληρο σ σε ενα αλλο πσ και να παρεις τα αρχεια σ εαν δεν ειναι κλειδωμενα
gogoulini79:P Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 οχι μπορεις να βαλεις τον σκληρο σ σε ενα αλλο πσ και να παρεις τα αρχεια σ εαν δεν ειναι κλειδωμενα ο σκληρος δεν λεμε χαλασε?
trelo alani Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 μην ανυσηχεις τοσο εφοσον εχεις εγγυηση θα στο φτιαξουν οτι και να εχει...απλα αν μπορεις σωσε τα αρχεια σου η τον τροπο που σ ειπα η λεγοντας το στην εταιρια που θα το πας !!!
gogoulini79:P Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 μην ανυσηχεις τοσο εφοσον εχεις εγγυηση θα στο φτιαξουν οτι και να εχει...απλα αν μπορεις σωσε τα αρχεια σου η τον τροπο που σ ειπα η λεγοντας το στην εταιρια που θα το πας !!! θα το κανονισω με αυτους αυριο... σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!
trelo alani Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 κομπλε αλλα μην ξεχασεις να τους το πεις ....θα σε βαλω λιγο στο κοπο τη μαρκα σκληρο ειχες SSD-HDD ? ????????????
AiWaaa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχει υποχρέωση η κάθε εταιρία να ασχοληθεί με την επανάκτηση των αρχείων του κάθε πελάτη της. Εκτός απο χρονοβόρο ειναι και ακριβή διαδικασία και προυποθέτει την ύπαρξη ειδικων εργαστηριων και τεχνικων. Αμα έχει χαλάσει το μονο που θα κανουν ειναι αντικατάσταση και εγκατάσταση των win τιποτα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα