Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω απο που να αρχισω..

επαιζα ενα παιχνιδι [dayz] και ξαφνικα το πισι φριζαρε βασικα η οθονη δεν μπορουσα να κανω τιποτα, και εκανε 2 ηχους, 1ον εκανε ενα τουτ πως κανει οταν εχει κολλησει αν πατησεις πολλα κουμπια μαζι καπως ετσι, και ο 2ος ηχος ο καλυτερος τροπος που μπορω να τον περιγραψω ειναι σαν να γυρναει ενα σιντι και να βρισκει καπου. 

πρωτα μου εβγαλε αυτο 

10818883_1530353537203862_2028460371_n.j

μετα το εβγαλα απο την πριζα, γιατι ειχε κολλησει εκει και εκανε ακομα τους ιδιους ηχους και φοβηθηκα μηπως σκασει τιποτα ;ρ

μετα το ξανα ανοιξα και μου εβγαλε το εξης 

1384944_1530353747203841_498743155_n.jpg

μετα απο αυτο πατησα οκει και με εβγαλε ASUS-P8H67-M-EVO-EFI-EZ-Mode.jpg

θυμαμαι την θερμοκρασια οτι ηταν 47 και 48 τιποτε αλλο...

μετα μιλησα με ενα φιλο μου και μου ειπε να προσπαθησω ν καταλαβω απο που ερχοταν ο ηχος.

10819021_1530354387203777_875661597_n.jp

οταν του ειπα οτι ερχοταν απο αυτο το μαυρο κατω απο εκεινο που βαζουμε το σιντι μου ειπε οτι ειναι ο ΗDD και να βγαλω το πισι απο την πριζα γρηγορα.

οποτε τωρα σας εγραψα αυτο το ποστ απο το λαπτοπ μου και περιμενω γνωμες.

και μια φωτο απο μεσα απο το κουτι αν αυτο βοηθησει κανεναν

10834122_1530353567203859_623742782_n.jp

Processor Intel® Core™ i7-4770 CPU @ 3.40GHz
Video Card ASUS HD8570 Series
Memory 8.1 GB
Operating System Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bit
Display 1920 x 1080
HDD 1T
Τροφοδοτικό ένα της ASUS 350W που ειχε μεσα απο μονο του. 
ειχα ενα coolermaster 550W η κατι τετοιο και χαλασε και εβαλα παλι πισω το αρχικο που ειχε που δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε ουσιαστικα.

Δημοσ.

Πρώτα απ όλα καθάρισε το ειναι χάλια.. Δεύτερον αυτο το σιντι που άκουσες ισως ηταν ο δίσκος που χτύπησε. Τρίτον είναι έτοιμο πισι έτσι ? άνοιξε τον και εαν μπει windows τσεκαρε τον δισκο σου με sentinel

Δημοσ.

Πρώτα απ όλα καθάρισε το ειναι χάλια.. Δεύτερον αυτο το σιντι που άκουσες ισως ηταν ο δίσκος που χτύπησε. Τρίτον είναι έτοιμο πισι έτσι ? άνοιξε τον και εαν μπει windows τσεκαρε τον δισκο σου με sentinel

αυτο ειπε και ο φιλος μου οτι ειναι ο σκληρος και χτυπαει και οτι δεν ειναι καλο να τον κρατησω ανοιχτο... τι εννοεις ειναι ετοιμο το πισι? ειναι καλο να τον ανοιξω οταν ακουω τον σκληρο να κανει ετσι??? εχω εγγυηση για 1 μηνα ακομα για ολο το κουτι..

Δημοσ.

Πολυ πιθανον να ειναι ο σκληρος πιστευω να ανεβασε θερμοκρασια και να κολησε...υπαρχει και περιπωση να ειναι το τροφοδοτικο λιγο μικρο με αυτο το συστημα που εχεις  :-( ......κατι δεν BOOTARE καλα σκληρο μνημη ενα απο αυτα παιζει......παιζει να ειναι και τα ανεμηστηρακια με την ροη του αερα να μην ειναι αρκετα γρηγορη με αποτελεσμα ο ζεστος αερας να μην φευγει μεσα απο το κουτι.....κατεβασε το piriform η το CPUID HWMonitor ...τραβα φωτο και ανεβασε με της θερμοκρασιες !!!

Δημοσ.

350 watt τροφοδοτικο για τετοιο πισι;;

αυτο το τροφοδοτικο ηρθε με το κουτι που ειχε μεσα ολα αυτα δεν το εβαλα εγω, και μου ειπαν και αλλα ατομα οτι κανει μια χαρα. το θεμα δεν ειναι το τροφοδοτικο...

Πολυ πιθανον να ειναι ο σκληρος πιστευω να ανεβασε θερμοκρασια και να κολησε...υπαρχει και περιπωση να ειναι το τροφοδοτικο λιγο μικρο με αυτο το συστημα που εχεις  :-( ......κατι δεν BOOTARE καλα σκληρο μνημη ενα απο αυτα παιζει......παιζει να ειναι και τα ανεμηστηρακια με την ροη του αερα να μην ειναι αρκετα γρηγορη με αποτελεσμα ο ζεστος αερας να μην φευγει μεσα απο το κουτι.....κατεβασε το piriform η το CPUID HWMonitor ...τραβα φωτο και ανεβασε με της θερμοκρασιες !!!

το κουτι δεν εβγαζε καν ζεστο αερα εβαλα το χερι μου μεσα. γενικα το πισι αυτο ποτε δεν βγαζει ζεστο αερα μονο κρυο. η θερμοκρασια του cpu μου ηταν 47 δεν σας κανει αυτο? τι θερμοκρασια θελετε να δειτε? και το τροφοδοτικο δεν ειναι. εχω ξανα αντιμετωπισει προβλημα με αλλα τροφοδοτικα ειναι το μονο που δουλευει 100 % δεν ειναι αυτο το προβλημα. 

Δημοσ.

Δεν κολλαει ενα σκληρός απο θερμοκρασιά.. Εννοω εαν ειναι ετοιμο η κομματι κομματι.. Μια χαρα ειναι το τροφοδοτικο δεμ χρειάζεται παραπάνω. Kαλύτερα να το πας να το δουν τότε εαν εχεις 1 μήνα ακομα εγγύηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κολλαει ενα σκληρός απο θερμοκρασιά.. Εννοω εαν ειναι ετοιμο η κομματι κομματι.. Μια χαρα ειναι το τροφοδοτικο δεμ χρειάζεται παραπάνω. Kαλύτερα να το πας να το δουν τότε εαν εχεις 1 μήνα ακομα εγγύηση. 

ειναι προφανως ετοιμο. και ναι δεν ειναι το τροφοδοτικο αυτο ειναι το μονο πραγμα που ειμαι σιγουρη. απλα ελεγα μηπως δοκιμασω τιποτα και μετα το παω..

Δημοσ.

Απλά άνοιξε τον και δες εαν θα μπει win. Αμα μπει τσέκαρε υγεία σκληρου δίσκου και αμα μας έχει αφησει χρόνους πίσω στην εταιρια. Το ίδιο θα κάνεις εαν δεν μπει στα win. Εισαι καλλυμένη οπως και να έχει μην ανησυχείς. 

Δημοσ.

δεν εχει θεμα το τροφοδοτικο απλα ειναι αναπαρκες για να σηκωσει το συστημα..ειναι λιγα watt.

αν ηταν ανεπαρκες δεν θα το ειχε δειξει με καποιο τροπο? τοσο καιρο δουλευει τζαμι. και ακομα δουλευει τζαμι την στιγμη που σου γραφω ;ρ 

Απλά άνοιξε τον και δες εαν θα μπει win. Αμα μπει τσέκαρε υγεία σκληρου δίσκου και αμα μας έχει αφησει χρόνους πίσω στην εταιρια. Το ίδιο θα κάνεις εαν δεν μπει στα win. Εισαι καλλυμένη οπως και να έχει μην ανησυχείς. 

οκ δοκιμαζω και σας λεω. εχετε το νου σας μην μου βγαλει τιποτα κουλο θα χρειαστω βοηθεια λογικα ;ρ <3

Δημοσ.

τσεκαρε λιγο αυτο και πες μας ποσα μπιμπ ακουσες ???  ένα σύντομο «μπιμ» σημαίνει ότι όλα δουλεύουν ρολόι∙ δύο μακρά «μπιμ» ακολουθούμενα από τρία σύντομα σε προειδοποιούν ότι το σύστημα απέτυχε στην αναγνώριση των keyboard/controllers (ένα από τα πολλά τεστ που τρέχει το σύστημα κατά την εκκίνησή του)∙ ένα μακρό «μπιμ» ακολουθούμενο από δύο σύντομα δείχνουν κάποιου είδους αποτυχία στην αναγνώριση της οθόνης κ.λπ. Αν ακούς λοιπόν κατά την εκκίνηση του PC σου οτιδήποτε άλλο από ένα χαρούμενο και γρήγορο «μπιπ», συμβουλεύσου το manual του συστήματός σου που περιέχει σίγουρα τον κώδικα των «μπιπ». Έχε υπόψη σου ότι ο κώδικας διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή BIOS (AMI, Award κ.λπ.), οπότε σιγουρέψου ότι κοιτάς τον σωστό...

Δημοσ.

μου βγαζει αυτο 
10815699_1530374170535132_661084215_n.jp

παταω del και μετα αυτο

10807833_1530374493868433_147346723_n.jp

τι κανω? 

τσεκαρε λιγο αυτο και πες μας ποσα μπιμπ ακουσες ???  ένα σύντομο «μπιμ» σημαίνει ότι όλα δουλεύουν ρολόι∙ δύο μακρά «μπιμ» ακολουθούμενα από τρία σύντομα σε προειδοποιούν ότι το σύστημα απέτυχε στην αναγνώριση των keyboard/controllers (ένα από τα πολλά τεστ που τρέχει το σύστημα κατά την εκκίνησή του)∙ ένα μακρό «μπιμ» ακολουθούμενο από δύο σύντομα δείχνουν κάποιου είδους αποτυχία στην αναγνώριση της οθόνης κ.λπ. Αν ακούς λοιπόν κατά την εκκίνηση του PC σου οτιδήποτε άλλο από ένα χαρούμενο και γρήγορο «μπιπ», συμβουλεύσου το manual του συστήματός σου που περιέχει σίγουρα τον κώδικα των «μπιπ». Έχε υπόψη σου ότι ο κώδικας διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή BIOS (AMI, Award κ.λπ.), οπότε σιγουρέψου ότι κοιτάς τον σωστό...

δεν ξερω παντως ηταν πιο μεγαλα απο το μικρο που αναφερεσαι και σιγουρα οχι χαρουμενα ;ρ 

Δημοσ.

μας αφησε ο σκληρος..

και τωρα? =/ εγω εφταιγα? δεν εκανα τιποτα ενα παιχνιδι επαιζα οπως καθε αλλη φορα το χω παιξει πολλες φορες.

υπαρχει τιποτα αλλο που να μπορω να κανω? ειναι σιγουρο δλδ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...