Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήραμε ψυγείο από την Ηλεκτρονική Αθηνών, (όχι αυτό που ήθελα εγώ, αλλά ξέρετε πως πάνε αυτά, anyway...) και είχε πάνω στην πόρτα του το πλαστικό αυτοκόλλητο με τις ενεργειακές κλάσεις.

Το ρημάδι δεν λέει να ξεκολλήσει! Ξύδια, πιστολάκια, σαπουνάδες, καυτά νερά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, όλα απέτυχαν. Σε κάθε προσπάθεια να ξηλωθεί σπάει ένα μικροσκοπικό κομματάκι μόνο!
IMG_20141114_122348.jpg

Έχει κανείς καταφέρει να βρει πως βγαίνει;

Δημοσ.

Αν είναι με βάση κάποιο πορώδες υλικό (π.χ. χαρτί), δοκίμασε να το αλείφεις με μαγιονέζα για μερικές μέρες.

Υπάρχουν και ειδικές αλοιφές για την αφαίρεση αυτοκόλλητων.

Δημοσ.

Και όσες μέρες του αλείφεις την μαγιονέζα, για να μην ξεραθεί από πάνω η μαγιονέζα και δεν βγαίνει ούτε αυτό, παίρνεις μία φέτα ψωμί του τοστ και την κολλάς απο πάνω. Θα κρύβει και το αυτοκόλλητο

• Like 10
Δημοσ.

Θα πάρεις ένα μπουκαλάκι τερεβινθέλαιο (κοινώς νέφτι :-D )

Χρησιμοποιώντας ένα χαρτί/πανί θα απλώνεις το νέφτι πάνω στο αυτοκόλλητο μέχρι να φαίνεται ότι το απορροφάει (θα σκουραίνει το αυτοκόλλητο).

Θα περιμένεις 3-5 λεπτά και στη συνέχεια θα τραβήξεις το αυτοκόλλητο σιγά σιγά.

Όλα αυτά βέβαια αφού βεβαιωθείς ότι το χρώμα του ψυγείου δεν επηρεάζεται από το νέφτι (που σχεδόν σίγουρα ισχύει)

Δημοσ.

Και όσες μέρες του αλείφεις την μαγιονέζα, για να μην ξεραθεί από πάνω η μαγιονέζα και δεν βγαίνει ούτε αυτό, παίρνεις μία φέτα ψωμί του τοστ και την κολλάς απο πάνω. Θα κρύβει και το αυτοκόλλητο

Τυρί και σαλάμι επιτρέπεται; 

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να το παρατήσεις μην τα κάνεις χειρότερα. Βάλε κάνα 2 φώτο να το καλύψεις ή κάποιο μπλοκάκι για σημειώσεις. Αφού δεν βγαίνει άστο το ρημάδι...

Δημοσ.

ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν τα πλαστικοποιημένα αυτοκόλλητα εν έτη 2014 και βαζουν τα σάπια χαρτιά που δεν ξεκολάν ούτε με λέιζερ ούτε με προσευχες..

• Like 1
Δημοσ.

ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν τα πλαστικοποιημένα αυτοκόλλητα εν έτη 2014 και βαζουν τα σάπια χαρτιά που δεν ξεκολάν ούτε με λέιζερ ούτε με προσευχες..

Το παράξενο που ακριβώς το βλέπεις; :) 

Δημοσ.

Όπως ανέφερα, το αυτοκόλλητο είναι πλαστικό, δοκιμάσθηκαν σπάτουλες, μαχαιράκια, οινόπνευμα και πιστολάκι.
Άρα μένει το νέφτι και το WD40 FTW (Western Digital 40 For The Win; :D)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...