talos_2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πήραμε ψυγείο από την Ηλεκτρονική Αθηνών, (όχι αυτό που ήθελα εγώ, αλλά ξέρετε πως πάνε αυτά, anyway...) και είχε πάνω στην πόρτα του το πλαστικό αυτοκόλλητο με τις ενεργειακές κλάσεις. Το ρημάδι δεν λέει να ξεκολλήσει! Ξύδια, πιστολάκια, σαπουνάδες, καυτά νερά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, όλα απέτυχαν. Σε κάθε προσπάθεια να ξηλωθεί σπάει ένα μικροσκοπικό κομματάκι μόνο!Έχει κανείς καταφέρει να βρει πως βγαίνει;
GreyHorse Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Με σπάτουλα θα δοκίμαζα, ή μαχαιράκι χωρίς δοντάκια 1
firewalker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι με βάση κάποιο πορώδες υλικό (π.χ. χαρτί), δοκίμασε να το αλείφεις με μαγιονέζα για μερικές μέρες. Υπάρχουν και ειδικές αλοιφές για την αφαίρεση αυτοκόλλητων.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και όσες μέρες του αλείφεις την μαγιονέζα, για να μην ξεραθεί από πάνω η μαγιονέζα και δεν βγαίνει ούτε αυτό, παίρνεις μία φέτα ψωμί του τοστ και την κολλάς απο πάνω. Θα κρύβει και το αυτοκόλλητο 10
sivadWS2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Θα πάρεις ένα μπουκαλάκι τερεβινθέλαιο (κοινώς νέφτι ) Χρησιμοποιώντας ένα χαρτί/πανί θα απλώνεις το νέφτι πάνω στο αυτοκόλλητο μέχρι να φαίνεται ότι το απορροφάει (θα σκουραίνει το αυτοκόλλητο). Θα περιμένεις 3-5 λεπτά και στη συνέχεια θα τραβήξεις το αυτοκόλλητο σιγά σιγά. Όλα αυτά βέβαια αφού βεβαιωθείς ότι το χρώμα του ψυγείου δεν επηρεάζεται από το νέφτι (που σχεδόν σίγουρα ισχύει)
arc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και όσες μέρες του αλείφεις την μαγιονέζα, για να μην ξεραθεί από πάνω η μαγιονέζα και δεν βγαίνει ούτε αυτό, παίρνεις μία φέτα ψωμί του τοστ και την κολλάς απο πάνω. Θα κρύβει και το αυτοκόλλητο Τυρί και σαλάμι επιτρέπεται;
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 εγω προτείνω να επιμείνεις στη λυση πιστολακι... σε χαμηλη σκαλα ως προς τη ροή και μεγιστη ενταση θερμοτητας
gatokoritso Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα πρότεινα να το παρατήσεις μην τα κάνεις χειρότερα. Βάλε κάνα 2 φώτο να το καλύψεις ή κάποιο μπλοκάκι για σημειώσεις. Αφού δεν βγαίνει άστο το ρημάδι...
tehAllantin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν τα πλαστικοποιημένα αυτοκόλλητα εν έτη 2014 και βαζουν τα σάπια χαρτιά που δεν ξεκολάν ούτε με λέιζερ ούτε με προσευχες.. 1
nikos903 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 WD40 FTW Άστο να τραβήξει λίγο και μετά πρέπει να βγαίνει. Διαφορετικά heatgun........ 3
bilakos10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν τα πλαστικοποιημένα αυτοκόλλητα εν έτη 2014 και βαζουν τα σάπια χαρτιά που δεν ξεκολάν ούτε με λέιζερ ούτε με προσευχες.. Το παράξενο που ακριβώς το βλέπεις;
talos_2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Όπως ανέφερα, το αυτοκόλλητο είναι πλαστικό, δοκιμάσθηκαν σπάτουλες, μαχαιράκια, οινόπνευμα και πιστολάκι.Άρα μένει το νέφτι και το WD40 FTW (Western Digital 40 For The Win; ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα