1nsom-n1k Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 η νέα έκδοση του firefox μπήκε αυτόματα (ίσως και να πάτησα καταλάθος μην εισάγεις τίποτα κατά τη νέα έκδοση) και πλέον δεν βλέπω ούτε τα αγαπημένα,ούτε τους κωδικούς ούτε τα πρόσθετα ούτε το ιστορικό που είχα.SOS πως θα τα πάρω πίσω δοκίμασα επαναφορά συστήματος αλλά δεν άνοιγε ο firefox
orion1986 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 https://support.mozilla.org/en-US/questions/998480
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αποκλείετε να εγινε απο την αναβάθμιση κατι τετοιο, καποιο αλλο θεμα εχει ο υπολογιστής σου
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 όταν έκανα την αναβάθμιση μου έβγαλε μια επιλογή για εισαγωγή από internet explorer chrome και μην εισάγεις τίποτα και πάτησα μην εισάγεις τίποτα
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω τι ακριβώς έκανες, τετοια επιλογή δεν βγαίνει παρα μονο οταν κάνεις καθαρή εγκατάσταση, αν εκανες κατι τέτοιο, πιθανό να τα εχασες Δες σε αυτο το dir πόσα profile εχεις. username\APPDATA\Mozilla\Firefox\Profiles Συγχρονισμό, backup εχεις κάνει ποτέ?
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 έχω 2 προφίλ. στις παρακάτω ρυθμίσεις που βλέπεις στο έγγραφο κειμένου, άλλαξα το 36χχχ προφιλ με το αλλο και τωρα επανήλθαν τα αγαπημένα και κάποια από τα προσθετα όχι όμως και οι κωδικοί μου. πως θα τους επαναφερω κι αυτους
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω αν η αλλαγή που εκανες ειναι σωστή, αυτο που πρεπει να κανεις είναι να τρεξεις την εντολη firefox -ProfileManager απο το run των win, αυτη η εντολη θα σου ανοίξει ενα παράθυρο με τα διαθέσιμα Profiles
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 με αυτή την εντολή μου δείχνει μόνο ένα προφίλ μάλλον κάτι θα μετονομάστηκε κατα την επαναφορα σε προηγούμενο χρονικό σημειο
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ...ναι αλλα τα ψιλο πείραξες τα αρχεια του συστήματος, περιμενε μηπως ξαρεις κατι περισσοτερο καποιος αλλος.
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) https://support.mozilla.org/en-US/questions/998480 με αυτό δεν καταλαβαίνω και πολλά αν μπορείς να βοηθήσεις κάπως πιο πολύ θα το εκτιμούσα ...ναι αλλα τα ψιλο πείραξες τα αρχεια του συστήματος, περιμενε μηπως ξαρεις κατι περισσοτερο καποιος αλλος. κάπου θα πρέπει να είναι και οι κωδικοί σε κάποιο αρχείο *.bak ή *.old απλά δεν ξέρω σε ποιο αρχείο αποθηκεύονται edit: έκανα μια αναζήτηση με το recuva και βρήκα το logins.json αρχείο με τους κωδικούς διεγραμμένο οπότε και το επανέφερα προς το παρόν όλα φαίνονται φυσιολογικά, αν εξαιρέσουμε τα πρόσθετα που θα πρέπει να τα ξανακατεβάσω... δεν ξέρω τι έφταιξε και έγινε όλο αυτό το μπέρδεμα... Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2014 από 1nsom-n1k
mourgolukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 https://support.mozilla.org/en-US/kb/profiles-where-firefox-stores-user-data
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα