Oxygene Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πάντως κανείς δεν ξέρει καλύτερα το 3D από τον Cameron
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 εντάξει Killik να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, ένα Ποκαχόντας στο διάστημα ήταν ελαφρώς διασκευασμένο 1
FarCry Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Eιναι πολυ καλα να βλεπω ταινιες με 60fps αν κι εγω βλεπω ηδη ταινιες με 60fps με τη χρηση svp που κανει realtime επεξεργασια απο 24fps -> 60fps, τωρα τα 48fps μου φαινεται οτι η κινηση λιγο ψιλοκουτσαινει ,τα 24fps τα μισουσα απο μικρος γιατι η κινηση ηταν αργη και μου την εδινε το τραιμοπαιγμα στην κινηση. Το SVP κανει interpolation.δεν ειναι πραγματικο. Δημιουργει εικονα απο το τιποτα. Γενικα το interpolation δεν αξιζει. Βεβαια δεν μπορεις να συγκρινεις καθαρο 60αρι με interpolation. Και video upscaling κανεις αλλα καμια σχεση με καθαρο resolution 2
KilliK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 εντάξει Killik να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, ένα Ποκαχόντας στο διάστημα ήταν ελαφρώς διασκευασμένο κλαιω με αυτα που διαβαζω
Eru Iluvatar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πάνω από 24 fps ειναι αρκετα γρήγορα. Πολύ φίλοι μου δεν πάνε να δουνε τέτοιες ταινίες λόγω πονοκέφαλων και ζαλάδας. Μπορεί τα 24 να ειναι πιο κοντά στο φυσιολογικό και ως σκ τούτου να προτιμήθηκε.
D.Luffy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 εντάξει Killik να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, ένα Ποκαχόντας στο διάστημα ήταν ελαφρώς διασκευασμένο Αυτό ακριβώς μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό μαζί με το Dances with Wolves. Να δω τι θα διασκευάσουν στο δεύτερο... Jurassic Park? 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο μεγιστος Cameron μας προσφερε το καλυτερο 3D ολων των εποχων ακομα και τωρα μετα απο 5 χρονια ειναι αξεπεραστο .Καθε ταινια του σπρωχνει τα τεχνολογικα ορια του κινηματογραφου πιο μακρια. Περιμενω με ανυπομονησια την επομενη δημιουργια του οσα και να ειναι τα fps . Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2014 από Fotis13 1
andreashellas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πόκάχοντας σε διαστημικό background. Καμια δεν πρωτοτυπία σε υπόθεση. Τα εφέ ωραία και θα γίνουν ακόμη καλύτερα. 1
erevos_csd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ο Cameron γενικά πρωτοπορεί, αλλά δεν περιμένω και πολλά απο τις συνέχειες του Avatar. Το πρώτο ήταν η μεγαλύτερη και μοναδική επιτυχία του 3D. Πλέον η μόδα πέρασε και η ταινία απο μόνη της δε λέει και τίποτα. 1 ταινία θα σου αναφέρω: Gravity
pitogiro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μ αρέσει να βλέπω sports σε 60fps. Nba και ufc που εχω δει μου φαινονται πολυ καλυτερα στα 60fps. Από την άλλη ταινιες στα 48+fps δεν μου καθονται καλα...κατι με χαλαει. Ισως ειναι θεμα συνηθειας... 1 ταινία θα σου αναφέρω: Gravity Overrated movie of the year 2
Sellers Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ο μεγιστος Cameron μας προσφερε το καλυτερο 3D ολων των εποχων ακομα και τωρα μετα απο 5 χρονια ειναι αξεπεραστο .Καθε ταινια του σπρωχνει τα τεχνολογικα ορια του κινηματογραφου πιο μακρια. Περιμενω με ανυπομονησια την επομενη δημιουργια του οσα και να ειναι τα fps . Με καποια πράγματα δεν τρολάρουν. (εκτός και αν μιλάς σοβαρά οπότε είσαι άξιος της μοίρας σου )
disqualified Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Overrated movie of the year Αν την είδες σινεμά σε 3D καλώς, αν όχι δεν είδες τίποτα 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Με καποια πράγματα δεν τρολάρουν. (εκτός και αν μιλάς σοβαρά οπότε είσαι άξιος της μοίρας σου ) Σοβαρα μιλαω ρε γιατι που διαφωνεις δεν ηταν κορυφαιο το 3D?Eπισης πολυ βασικο να την εχετε δει σινεμα σε 3D οτιδηποτε εκτος απο αυτο δεν μπορει να εχει αποψη γιατι δεν ειδε τιποτα.
Panagiotis477 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εγώ αυτό που λέω είναι είδα την πρώτη ταινία σε κανονικό 3D και ήταν γαμάτη. Πήγα είδα τη δεύτερη σε 48fps και αισθανόμουν άσχημα γιατί είχα πείσει 9 άτομα να πάμε στη συγκεκριμένη προβολή. Μόνο στις γρήγορες σκηνές ήταν ωραίο και δυστυχώς η δεύτερη ταινία δεν είχε και τόσες πολλές γρήγορες. Στα αργά ήταν λες και είχαν πάρει κοκαΐνη και τους είχε πιάσει νευρικότητα κι έκαναν σπασμωδικές κινήσεις. Πρόσφατο παράδειγμα είναι ένα video στο YouTube από μία εμφάνιση ενός καλλιτέχνη σε κάτι βραβεία που είχε ανέβει στα 60fps και ήταν μπαλάντα και έβλεπα τον άλλο να κάνει σαν κουλός. Κατέβασα από περιέργεια όλα τα βραβεία από ένα torrent όπου το βίντεο ήταν στα 23,976 και όλα ήταν εντάξει. Λέω «οκ, δεν την έχει βρει κακό την κοπέλα».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα