Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου ο παλιος μου υπολογιστης δυστοιχως τα επεψε εντελος. Ας ανακεφαλαωσω για να καταλαβετε.
Τον υπολογιστην μ τον πειρα τον Σεμπεμβριο του 2009 ολα καλα αντεξε ως σημερα που πεθανε δυστοιχως μαλλον απο μητρικη αφου πριν απο τρεις μηνες εκανε το ιδιο προβλημα με τωρα πατουσα το κουμπι να ξεκινησει ξεκινουσε δνε εμφανιζε τιποτε στην οθονη και εσβηνε και ξανα ξεκινουσε απο μονο του. Φυσικα πριν απο τρεις μηνες του αλλαξα τροφοδοτικο νομιζωμενος οτι ηταν αυτο το προβλημα αλλα τα ιδια παντελακι μου.
Ειχε μια μητρικη πλακετα MSI 7512 version 1.1 επεξεργαστη intel core 2 quad q8300 3GB RAM εξω η καρτα γραφικων που ηταν μια nvidia gt 9500 την αλλαξα και εβαλα την nvidia 210.
Τα εχω αφαιρεσει ολα σημερα απο πανω και ψυχτρα και επεξεργαστη και μνημες και σκληρους δισκους και τροφοδοτικο. Κρατησα τους σκληρους το τροφοδοτικο τις μνημες ram 3gb 1gb η καθε μια την ψυχτρα και τον επεξεργαστη φυσικα και το κουτι η παλια η μητρικη πηγε για ανακυκλωση.
Θελω να αγορασω αυτην εδω: http://bionic.com.cy/products/asrock-g31m-gs-intel-g31 ομως θα ειναι συμβατη αυτο ειναι το μεγαλο ? μου ή θα πανε χαμενα τα λεφτα μου. Λεει οτι υποστηρηζει τον επεξεργαστη τις μνημες ομως ;

Επεξεργαστής Chipset G31 Socket επεξεργαστή LGA 775 Τύπος επεξεργαστή
  • Intel Pentium
  • Celeron
  • Core 2 Duo
  • Core 2 Extreme
  • Core 2 Quad
Υποδοχές επέκτασης PCI Express 2.0 x16 1 PCI Slots 2 PCI Express x1 1
Μνήμη Channel Supported Dual Μέγιστη υποστηριζόμενη μνήμη 8GB Συχνότητα μνήμης 800 MHz Τύπος μνήμης DDR2 Εισδοχές RAM 2
Συνδέσεις σκληρών δίσκων και οπτικών μέσων Είδος RAID No SATA 4
Συνδεσιμότητα PS/2 1 USB2.0 8 D-Sub (VGA) 1 Audio Ports 5.1 channel surround
Ενσωματωμένες κάρτες Κάρτα ενσύρματου δικτύου Gigabit 10/100/1000 Κάρτα γραφικών Yes Κάρτα ήχου Yes
Διαστάσεις και βάρος Form Factor Micro ATX

Οχι οτι δεν εχω ηλεκτρονικων υπολογιστην να κανω την δουλεια μου τωρα αλλα καταλαβενεται επισης εχω και μια απορια. Ποσους σκληρους θα μπορω να βαλω πανω στην μητρικην ; το τροφοδοτικο φοραει 8 αν δεν κανω λαθος και ειναι το: http://www.skroutz.gr/s/382607/Inter-Tech-Nitrox-SL-450W-v2-2.html

Σας ευχαριστω παρα πολυ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καταρχήν, η μητρική που θές υποστηρίζει τον επεξεργαστή σου. Τώρα με την ram ή θα βάλεις δύο στικ για 2gb ή πας για καινούργιο κιτ. Η επιλογή δικιά σου αν και γω θα συνιστούσα να κρατήσεις αυτή που έχεις αν δεν χρειάζεσαι το εξτρα gb. Η ψύκτρα υποστηρίζεται. Για τους σκληρούς η μητρική υποστηρίζει τέσσερεις

Ελπίζω να βοήθησα! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...