phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μιας και αρκετοί εδώ έχουν κάποια απ' τις δύο, είπα να ξεκινήσω αυτό το νήμα για να βλέπουμε πώς τα πηγαίνουμε στο overclocking. Στη δική μου 970 G1, με όχι ιδιαίτερο ψάξιμο, έχω δημιουργήσει δύο profiles στο MSI Afterburner: 1. 1540/8000 Default Core Voltage Default Power Limit Core Clock + 148MHz Memory Clock + 500MHz 2. 1570/8000 Core Voltage + 25mV Power Limit 112% Core Clock + 165MHz Memory Clock + 500MHz Μέχρι στιγμής έχω προλάβει να τσεκάρω σταθερότητα με Far Cry 4 gaming και τρέχοντας το benchmark του Metro: Last Light. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Γενικα απο στοκ σε OC τι διαφορες βλεπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα είναι ότι με αυτό το παλιοboost δεν υπάρχει stock με αυτές τις κάρτες. Αφού χωρίς να πειράξω τίποτα ο πυρήνας πάει στα 1392MHz. Εκτός κι αν ρίξω τα ρολόγια manually. Πάντως βλέπω γύρω στο 13% θα έλεγα, οπότε φαντάζομαι πως φτάνω την 980. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 με mod βιος βγαινει το boost αλλα δεν το εχω κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Εγω μάλλον δεν είμαι και τόσο τυχερός με την g1 μου όσον αφορά το overclock. Για αρχή το memory clock μου πιάνει ταβανι στο 7500 (+250). Οτιδήποτε παραπάνω δεν είναι 100% stable. Δεν κρασάρει άμεσα αλλά είναι επιφοβο. Το core clock τώρα είναι άλλη ιστορία. Όταν η κάρτα δουλεύει στο boost clock και κατά συνέπεια με τη μέγιστη τάση όλα καλά. Εχω δοκιμάσει μέχρι και 1525 (+175) και είναι οκ. Το πρόβλημα είναι όταν η κάρτα ρίχνει το core clock ,όταν πχ μια σκηνή δεν είναι απαιτητική. Εκει κρασάρει δίοτι το βασικο clock πέρνει το +175 αλλά την τάση την κρατάει χαμηλά για κάποιο λόγο ( Τι σκεφτόταν οι designers δε μπορώ να καταλάβω). Αυτή τη στίγμη είμαι σταθερός στο 1454(+100) στο core. Παρατήρηρησες εσύ κάτι αντιστοιχό phanispal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα