lefterisdete Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ΕΙχα εναν seagate momentus 320 GB και αγορασα μια θηκη που βγαζει usb 3. τον συνδεω στον υπολογιστη βρισκει drivers μου δειχνει οτι ειναι ετοιμος για χρηση αλλα δεν φαινεται στον υπολογιστη μου. καμια ιδεα κανεις?
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δες αν φαίνεται στη διαχείριση δίσκων. Δεξί κλικ στον υπολογιστή, διαχείριση, διαχείριση δίσκων. Μπορεί να θέλει διαμόρφωση από εκεί. Είχες πράγματα μέσα?
lefterisdete Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 εχω πολυ πραμα μεσα και γιαυτο θελω ν αποφυγω το φορματ. μου τον βγαζει σαν dynamic kai invalid. εχει να κανω convert to basic disk kai reactivate. το reactivate δεν γινεται επειδη ειναι invalid λεει.το convert χρειάζεται διαμόρφωση.
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε και με ένα linux Live cd μήπως δεις τα αρχεία σου. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο 1
AlienTechGR Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Έχεις κοιτάξει μήπως χρειάζεται να βάλεις κάποιο γράμμα μέσα από την διαχείριση δίσκων;;
lefterisdete Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 τον συνδεσα με το σατα και τον ξεφορτωσα και μετα διαμόρφωση απο την διαχειριση κ ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα