iRox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αγορασα προ 3μηνου ενα tablet απο το Πλαισιο (Turbo-X Hive IV)Οταν το πηρα ειδα οτι δεν εχει Play Store οποτε του εκανα root και το εγκατεστησα.Προχθες και απο το πουθενα εκει που φορτιζε, κολλησε εμεινε για λιγο η μιση οθονη αναμμενη και μετα εκλεισε.Εκτοτε δεν κανει τιποταΔεν φορτιζει δεν ανοιγει δεν δεν δενΤο θεμα μου ειναι αν το παω πισω για αντικατασταση θα μπορεσουν να δουν οτι ειναι rootedεφοσον δεν ανοιγει με τιποτα;;Εχει κανεις καποια ιδεα μηπως το φτιαξω μονος μου;Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εφιστώ την προσοχή, τις προάλλες ήμουν στο service κι έφερε ένας ένα tablet Turbo-X που είχε κερδίσει σε κλήρωση ή κοπή πίτας (δε θυμάμαι ακριβώς), και η μπαταρία είχε γίνει σα σακούλα τέρμα τεντωμένη, είχε ανοίξει όλο το tablet, είχε σπάσει η οθόνη, μια ομορφιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τυχερος άνθρωπός. Με τη δικια μου περιπτωση καποια βοηθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 γυρισε το (εγγυηση) ............ουτε που θα ασχοληθουν πανω απο 1 λεπτο,θα σου δωσουν αλλο. απο το πλαισιο....και τουβλο-χ...γιατι; το παθημα να σου γινει μαθημα!!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 γυρισε το (εγγυηση) ............ουτε που θα ασχοληθουν πανω απο 1 λεπτο,θα σου δωσουν αλλο. απο το πλαισιο....και τουβλο-χ...γιατι; το παθημα να σου γινει μαθημα!!!!!!! το αυτό, χαλανε τοσο πολυ που ειναι σα να επιστρεφεις καλτσες χωρις τερμα σε γυφτο στη λαική ("πωπωωωωωωωωωω ρε κομπαρε να παιξεις λαχειο να ουμ αυτα δε γινονται να ουμ παρε παρε αλλες")... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μπλεξανε σογια και "εμπειρογνωμονες" στην επιλογη του. Εγω ημουν αντιθετος. Θα τους το παω σημερα και ηα ποσταρω τις εξελιξεις. Ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TIGER7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μην προσπαθησουν να σε πεισουν οτι ειναι λαθος δικο σου να προσεξεις, δοκιμασες να κανεις reset (εαν βεβαια υπαρχει η συγκεκριμενη υποδοχη) μηπως κανει εργοστασιακη επαναφορα, γενικα μακρια απο turbo x μηχανηματα.. αν μπορεις να παρεις κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 αν μπορω εννοειται.ειπα και εγω να τους ακουσω και να τα δοκιμασω και εφαγα το κεφαλι μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TIGER7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αστα να πανε και εγω καει και εχω δει και πολλους φιλους να καιγονται και μυαλο δεν εβαλαν, Μηχανηματα εβδομαδας τα λεω εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisss Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Oντως μηχανήματα βδομάδας!Κατά την γνώμη μου και με την βοήθεια διαφόρων tutorials η επέμβαση σε κάτι τέτοιο μπορεί να είναι σχετικά εύκολη και ενδιαφέρουσα και ειδικά στην μάρκα που αναφέρεις.... Στην ουσία τώρα....αν θες να παίξεις άνοιξε το αλλιώς καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης26 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 τελικα παιδια τι εγινε; μαθαμε καποιο νεο; σου αλλαξαν το ταμπλετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ναι τελικα υπηρξε αντικαταστασηκαμμενη μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα