topmar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Η καλύτερη επιλογή για σένα πιστεύω είναι αυτό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 152€. Το κινητό είναι 5.5 ίντσες, οπότε άνετο για σερφάρισμα, έχει μπαταρία 3200mAh, άρα κρατάει πάρα πολύ, είναι 4G, η Xiaomi είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών και 1η στην Κίνα (δικό της κινητό έχω και εγώ) και παίρνει και εξωτερική κάρτα για έξτρα χώρο. Το μαγαζί που σου προτείνω είναι πολύ καλό και έχω αγοράσει πάμπολες φορές χωρίς ποτέ πρόβλημα, οπότε μην το καθυστερείς! Δεύτερη εναλλακτική είναι το KINGZONE N3 MTK6582+6290 1.3GHz Quad Core 5.0 Inch Gorilla Glass 3 HD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 148€. Και αυτό 4G κινητό, με gorilla glass, οπότε δεν φοβάσαι για πτώσεις, 2800mAh μπαταρία, dual sim, με αναγνώριση αποτυπώματος, με 3D stereo surround ήχο. Διάλεξε και πάρε..... Συμφωνώ κι εγώ εδώ.....το έχω και είναι απλά τέλειο!!
highpriest Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Στοιχεία Lenovo LG Έκδοση Λειτουργικού Android 4.4 KitKat Google Android Οθόνη TFT 5'' 4.7 Επεξεργαστής Quad Core 1.3 GHz LD90 D405N Ανάλυση Φωτογραφικής Μηχανής 5 megapixels 8 MP Χωρητικότητα 8GB 8GB Δυνατότητα Βιντεοκλήσης Υποστηρίζεται Μνήμη (Ram) 1 GB 3G/4G Υποστηρίζεται 3G Εγγραφή Video Standard Δέκτης GPS with A-GPS support Ναι με υποστήριξη A-GPS και Glonass Οθόνη Αφής Διαθέτει GPRS Υποστηρίζεται Bluetooth Bluetooth 4.0 Edge Υποστηρίζεται WiFi 802.11b/g/n NFC Δεν υποστηρίζεται Dual Sim Nαι Δεν υποστηρίζεται Τύπος Εξωτερικής Μνήμης microSD microSD, up to 32 GB Τύπος Sim Standar Sim Φλάς Standard Zoom Ψηφιακό Χρώμα Μαύρο Λειτουργικό Android Smartphone Βάρος σε gr 148 Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 139.6 x 72 x 9.95 Χρόνος Αναμονής σε Ώρες 300 Χρόνος Ομιλίας σε Ώρες 12(3G)/15.5(2G) Τύπος Μπαταρίας Λιθιου Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.lenovo.com/gr Ρε συ Γιατρέ, έτσι όπως τα βλέπω εγώ τα κινητά, μάλλον καλύτερο μου φαίνεται το LG. Καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, καλύτερη μπαταρία και κατα τα άλλα τετραπύρηνα με 1GB ram και τα δύο... Γιατί λες ότι είναι καλύτερο το lenovo; Σοβαρά ρωτάω για να δω τι μου διαφεύγει, επειδη λόγω WP έχω απομακρυνθεί απο τα android εδώ και καιρό.
maddoctor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ρε συ Γιατρέ, έτσι όπως τα βλέπω εγώ τα κινητά, μάλλον καλύτερο μου φαίνεται το LG. Καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, καλύτερη μπαταρία και κατα τα άλλα τετραπύρηνα με 1GB ram και τα δύο... Γιατί λες ότι είναι καλύτερο το lenovo; Σοβαρά ρωτάω για να δω τι μου διαφεύγει, επειδη λόγω WP έχω απομακρυνθεί απο τα android εδώ και καιρό. Να σου πω...τώρα που τα ξανακοιτάω και εγώ δίπλα-δίπλα....μάλλον έκανα λάθος Είχα κοιτάξει επεξεργαστή και οθόνη και τ' άλλα τα πέρασα στα γρήγορα.... 1
Soustas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν φίλε μου εγώ εχωνα σου προτείνω το Elephone P3000S που θα βγει σε κυκλοφορία στις 15 του μήνα. Τα specs του είναι καταπληκτικά και με μπαταρία που κρατάει. Εγώ σκέφτομαι να το αποκτήσω Site: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_111865.html και έχω ήδη κουπόνι να το πάρω ακριβώς στην τιμή που ζητάς. Βρήκα κωδικό κουπονιού: P3000SCR Νομίζω είναι για περιορισμένες αγορές οπότε όποιος ενδιαφέρετε δεν θα χάσει. Elephone P3000s 5.0 inch Android 4.4 4G Phablet RAM: 2GB ROM: 16GB Support micro SD (T-Flash) 128GSIM+micro SIM card, dual standbySupport Gravity/Light/Proximity Sensing SystemFM/MP3/MP4/Bluetooth/GPS Function Supported
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα