Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι διαφορα εχει με το lg ?

δεν εχει ακουστικα ομως το lenovo :/

Τώρα μου κάνεις πλάκα!? Εσύ αξιολογείς ένα κινητό από το εάν περιλαμβάνει ακουστικά!? Πάρε με 1-2€ από τους κινέζους ή χρησιμοποίησε αυτά που έχεις, παντού κάνουν!

• Like 1
Δημοσ.
Στοιχεία                                           Lenovo                           LG

Έκδοση Λειτουργικού             Android 4.4 KitKat            Google Android

Οθόνη                                              TFT 5''                          4.7 

Επεξεργαστής                      Quad Core 1.3 GHz           LD90 D405N

Ανάλυση Φωτογραφικής Μηχανής 5 megapixels                 8 MP

Χωρητικότητα                                  8GB                              8GB

Δυνατότητα Βιντεοκλήσης        Υποστηρίζεται

Μνήμη (Ram)                                    1 GB

3G/4G                                 Υποστηρίζεται 3G

Εγγραφή Video                            Standard

Δέκτης GPS with A-GPS support                              Ναι με υποστήριξη A-GPS και Glonass

Οθόνη Αφής Διαθέτει

GPRS                                       Υποστηρίζεται   

Bluetooth                                   Bluetooth 4.0

Edge                                          Υποστηρίζεται

WiFi                                            802.11b/g/n

NFC                                         Δεν υποστηρίζεται

Dual Sim                                          Nαι                   Δεν υποστηρίζεται

Τύπος Εξωτερικής Μνήμης         microSD              microSD, up to 32 GB

Τύπος Sim                                Standar Sim

Φλάς                                           Standard

Zoom                                          Ψηφιακό

Χρώμα                                         Μαύρο

Λειτουργικό Android Smartphone

Βάρος σε gr 148

Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 139.6 x 72 x 9.95

Χρόνος Αναμονής σε Ώρες 300

Χρόνος Ομιλίας σε Ώρες 12(3G)/15.5(2G)

Τύπος Μπαταρίας                           Λιθιου

Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη

Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.lenovo.com/gr

Δημοσ.

Και ενα Lumia θα σε καλυψει για αυτα που ζητας ,  οποτε μπορεις να πας στο lumia 635 , δωσε μια ευκαιρια στο λειτουργικο.

Θα τον καλύψει και για ταινίες που θέλει???  Στα WP μπορεις να βρεις εφαρμογή player που θα παίζει και υπότιτλους???

Δημοσ.

Θα τον καλύψει και για ταινίες που θέλει???  Στα WP μπορεις να βρεις εφαρμογή player που θα παίζει και υπότιτλους???

σιγουρα θα υπαρχει απλως δεν θελω WP 

Δημοσ.

το μονο προβλημα ειναι πως το lg θα αναγκαστω να το παρω απο μαγαζι το οποιο δεν ειναι γνωστο. οπως γερμανος κλπ .... και φοβαμαι μηπως ειναι κινεζικο.. εχει εγγυηση βεβαια... εσεις λετε να το παρω;

αυτό ειναι το μαγαζι

http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=809

επίσης στο zte η αναλυση της οθονης ειναι ποιο μικρη σωστα; ειναι εμπιστο στο μαγαζι εκεινο;

1.απτό tokinito.gr είχα αγοράσει ένα g2 mini και γενικά έχει καλές κριτικές,οπότε λογικά δεν θα χεις κάποιο πρόβλημα.

2.Το zte έχει την καλύτερη οθόνη σε ανάλυση, μετά το LG και τελευταίο το Lenovo,το οποίο έχει αρκετά χαμηλή ανάλυση.

• Like 1
Δημοσ.

1.απτό tokinito.gr είχα αγοράσει ένα g2 mini και γενικά έχει καλές κριτικές,οπότε λογικά δεν θα χεις κάποιο πρόβλημα.

2.Το zte έχει την καλύτερη οθόνη σε ανάλυση, μετά το LG και τελευταίο το Lenovo,το οποίο έχει αρκετά χαμηλή ανάλυση.

απλως μου φαινεται πως στο zte η οθονη εχει μικροτερη αναλυση βασικα παει λιγο πρως τα μεσα :Ρ

Δημοσ.

Φυσικα , πλεον υποστηριζει υποτιτλους και τα η βασικη εφαρμογη που εχουν τα WP.

Δημοσ.

απλως μου φαινεται πως στο zte η οθονη εχει μικροτερη αναλυση βασικα παει λιγο πρως τα μεσα :Ρ

Το zte έχει ανάλυση 1280*720, το LG l90 960*540 Και το Lenovo 854*480.

Σχετικά με την μπαταρία,την μεγαλύτερη την έχει το LG 2540 mah,μετά το zte με 2300 mah και την πιο μικρή το Lenovo με 2000mah.

Επίσης το LG και το ZTE έχουν 8mp κάμερα, ενώ το Lenovo 5mp.

Δημοσ.

είμαι ανάμεσα στο lenovo a536 και στο  zte blade vec 4g. μου προτείνεις δηλαδή το zte έτσι; έχει 1 gb ram είναι καλά; εμένα με νοιάζει να τρέχει στης εφαρμογές και στα παιχνίδια και να κρατάει η μπαταρία έτσι ώστε να μην το φορτίζω συνέχεια. για ταινίες είναι καλύτερο το zte ή το lenovo ? με βάση την οθόνη.

επίσης εγώ τα κινητά τα rootαρω.. το ξέρω ότι χάνω την εγγύηση ..για το zte blade vec 4g δεν υπάρχει τρόπος από ότι είδα στο xda

είδα σε ένα site ότι δεν δέχεται εξωτερική κάρτα μνήμης ισχύει ;

Δημοσ.

Φυσικα , πλεον υποστηριζει υποτιτλους και τα η βασικη εφαρμογη που εχουν τα WP.

Οκ ,αλλά παίζει όλα τα format video ή πρέπει να γίνει μετατροπή όπως γίνεται με τα iphone σε mp4?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...