giannis97 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 τι διαφορα εχει με το lg ? δεν εχει ακουστικα ομως το lenovo :/
maddoctor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 τι διαφορα εχει με το lg ? δεν εχει ακουστικα ομως το lenovo :/ Τώρα μου κάνεις πλάκα!? Εσύ αξιολογείς ένα κινητό από το εάν περιλαμβάνει ακουστικά!? Πάρε με 1-2€ από τους κινέζους ή χρησιμοποίησε αυτά που έχεις, παντού κάνουν! 1
giannis97 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα! ουτε καν απλως ειπα πως δεν εχει. ποιες ειναι διαφορες λοιπον με το lg ?
pe21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αποψή μου είναι να δώσεις αλλα 20 ευρώ και να πας στο lg g2 mini!!!Εξαιρετική διάρκεια σε μπαταρία και για τις χρήσεις που αναφέρεις...http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html
giannis97 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 μπα οχι θα παρω το lenovo. η μπαταρια του κραταει ;
maddoctor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Στοιχεία Lenovo LG Έκδοση Λειτουργικού Android 4.4 KitKat Google Android Οθόνη TFT 5'' 4.7 Επεξεργαστής Quad Core 1.3 GHz LD90 D405N Ανάλυση Φωτογραφικής Μηχανής 5 megapixels 8 MP Χωρητικότητα 8GB 8GB Δυνατότητα Βιντεοκλήσης Υποστηρίζεται Μνήμη (Ram) 1 GB 3G/4G Υποστηρίζεται 3G Εγγραφή Video Standard Δέκτης GPS with A-GPS support Ναι με υποστήριξη A-GPS και Glonass Οθόνη Αφής Διαθέτει GPRS Υποστηρίζεται Bluetooth Bluetooth 4.0 Edge Υποστηρίζεται WiFi 802.11b/g/n NFC Δεν υποστηρίζεται Dual Sim Nαι Δεν υποστηρίζεται Τύπος Εξωτερικής Μνήμης microSD microSD, up to 32 GB Τύπος Sim Standar Sim Φλάς Standard Zoom Ψηφιακό Χρώμα Μαύρο Λειτουργικό Android Smartphone Βάρος σε gr 148 Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 139.6 x 72 x 9.95 Χρόνος Αναμονής σε Ώρες 300 Χρόνος Ομιλίας σε Ώρες 12(3G)/15.5(2G) Τύπος Μπαταρίας Λιθιου Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.lenovo.com/gr
lillen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και ενα Lumia θα σε καλυψει για αυτα που ζητας , οποτε μπορεις να πας στο lumia 635 , δωσε μια ευκαιρια στο λειτουργικο. Θα τον καλύψει και για ταινίες που θέλει??? Στα WP μπορεις να βρεις εφαρμογή player που θα παίζει και υπότιτλους???
giannis97 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Θα τον καλύψει και για ταινίες που θέλει??? Στα WP μπορεις να βρεις εφαρμογή player που θα παίζει και υπότιτλους??? σιγουρα θα υπαρχει απλως δεν θελω WP
michalisv Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 το μονο προβλημα ειναι πως το lg θα αναγκαστω να το παρω απο μαγαζι το οποιο δεν ειναι γνωστο. οπως γερμανος κλπ .... και φοβαμαι μηπως ειναι κινεζικο.. εχει εγγυηση βεβαια... εσεις λετε να το παρω; αυτό ειναι το μαγαζι http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=809 επίσης στο zte η αναλυση της οθονης ειναι ποιο μικρη σωστα; ειναι εμπιστο στο μαγαζι εκεινο; 1.απτό tokinito.gr είχα αγοράσει ένα g2 mini και γενικά έχει καλές κριτικές,οπότε λογικά δεν θα χεις κάποιο πρόβλημα.2.Το zte έχει την καλύτερη οθόνη σε ανάλυση, μετά το LG και τελευταίο το Lenovo,το οποίο έχει αρκετά χαμηλή ανάλυση. 1
giannis97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 1.απτό tokinito.gr είχα αγοράσει ένα g2 mini και γενικά έχει καλές κριτικές,οπότε λογικά δεν θα χεις κάποιο πρόβλημα. 2.Το zte έχει την καλύτερη οθόνη σε ανάλυση, μετά το LG και τελευταίο το Lenovo,το οποίο έχει αρκετά χαμηλή ανάλυση. απλως μου φαινεται πως στο zte η οθονη εχει μικροτερη αναλυση βασικα παει λιγο πρως τα μεσα :Ρ
giannis97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 θα πάρω αυτό από τον κοτσόβολο http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/143312-lenovo-a536-black το θέμα είναι η μπαταρία του κρατάει αρκετά; είναι γρήγορο; έχει ακουστικά στην συσκευασία;
KwstasXt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Θα τον καλύψει και για ταινίες που θέλει??? Στα WP μπορεις να βρεις εφαρμογή player που θα παίζει και υπότιτλους??? Φυσικα , πλεον υποστηριζει υποτιτλους και τα η βασικη εφαρμογη που εχουν τα WP.
michalisv Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 απλως μου φαινεται πως στο zte η οθονη εχει μικροτερη αναλυση βασικα παει λιγο πρως τα μεσα :ΡΤο zte έχει ανάλυση 1280*720, το LG l90 960*540 Και το Lenovo 854*480.Σχετικά με την μπαταρία,την μεγαλύτερη την έχει το LG 2540 mah,μετά το zte με 2300 mah και την πιο μικρή το Lenovo με 2000mah. Επίσης το LG και το ZTE έχουν 8mp κάμερα, ενώ το Lenovo 5mp.
giannis97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 είμαι ανάμεσα στο lenovo a536 και στο zte blade vec 4g. μου προτείνεις δηλαδή το zte έτσι; έχει 1 gb ram είναι καλά; εμένα με νοιάζει να τρέχει στης εφαρμογές και στα παιχνίδια και να κρατάει η μπαταρία έτσι ώστε να μην το φορτίζω συνέχεια. για ταινίες είναι καλύτερο το zte ή το lenovo ? με βάση την οθόνη. επίσης εγώ τα κινητά τα rootαρω.. το ξέρω ότι χάνω την εγγύηση ..για το zte blade vec 4g δεν υπάρχει τρόπος από ότι είδα στο xda είδα σε ένα site ότι δεν δέχεται εξωτερική κάρτα μνήμης ισχύει ;
lillen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Φυσικα , πλεον υποστηριζει υποτιτλους και τα η βασικη εφαρμογη που εχουν τα WP. Οκ ,αλλά παίζει όλα τα format video ή πρέπει να γίνει μετατροπή όπως γίνεται με τα iphone σε mp4?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα