Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Εχω μια μεγαλη απορια, προς οποιον μπορει να βοηθησει. 

περσυ ειχα φτιαξει εναν υπολογιστη, κ ειχα βαλει τα ακολουθα:

asus m5a97 r2.0

fx6300

660 oc gigabyte

ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ψυκτρα

πριν δυο βδομαδες λοιπον μ χαλασε ο υπολογιστης. ξεκιναγαν τα ανεμηστηρακια αλλα δν εκανε ποστ. χωρις μνημη, τιποτα. χωρις σκληρο, επισης. χωρις gpu τα ιδια. αντε και τον πηγα στο eshop

καναν μια εβδομαδα να τν φτιαξουν, ζητησαν και 15 ευρω "μεταφορικα" και λεει ξαναπερασαν  το bios και το καθαρισαν απο σκονες και δουλεψε.(ο υπολογιστης ειχε λιγη σκονη)

το καταπια, τον πηρα, εφυγα.

μετα απο 2 μερες παλι νεκρος.

τον ξαναπαω, και τι γινεται;

αρχικα με πηρε ενας τεχνικος γιατι λεει 'δεν καταλβε τι εγινε' (ειχα πει οτι δεν ποσταρει)

τελος παντων, πηγα να τον παραλαβω παλι σημερα. χωρις κοστος αυτη τη φορα.

ο τεχνικος μου πε (εμφανως ΠΟΛΥ αμηχανα)

"εεε εδω λεει οτι ειναι η γνωστη ψυκτρα με το γνωστο προβλημα"

τι εννοει; τον ρωτησα

και μου πε οτι κουνιεται, δεν ειναι σταθερη(που ξαναακουστηκε αυτο;) και οτι δεν ξερει σε τι ψυκτρα αναφερομαι.

μου πε οτι αν κουνησω τον υπολογιστη φευγει, εφοσον δεν ειναι σταθερη. ειχα κανει μετακομιση, αλλαγη δωματιου, η ψυκτρα χωραει ισα ισα, και μου λεει οτι κουνιεται. στο μεταξυ ειναι βιδωμενη, πως κουνιεται; και αν οντως κουνιεται γιατι μου τη πουλησανε, γιατι δεν μου παν να βαλουν αλλη;γιατι δεν εντοπισαν το προβλημα απο τη 1η φορα;

θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν εχουν γινει απο το eshop αλλα παρομοια περιστατικα, ή ακομα καλυτερα αν καποιος αντιμετωπιζει με την ιδια ψυκτρα το ιδιο προβλημα, καθως δεν εχω καταφερει στο google να βρω κατι σχετικο..

Δημοσ.

...από άνθρωπο που ρώτησε "τί πα' να πει ποστάρει;" τί περιμένεις;

Όσο περί "περιστατικών", ως γνωστόν της πουτάνας γίνεται από "περιστατικά" (γενικά), από "τεχνικούς", και δη μεγαλομάγαζων.

Για την συγκεκριμένη ψύκτρα που ρωτάς, θα σε γελάσω, αλλά ούτως ή άλλως "αστείο" (ή μάλλον, γελοίο) μου φαίνεται το όλο σκηνικό και η "εξήγηση"

Όπως και να 'χει, αφού με την 2η φορά δουλεύει (αν σε κατάλαβα καλά) και μάλιστα δεν πλήρωσες κάτι (αν επίσης κατάλαβα καλά), τότε δεν έχει και πολύ νόημα να το ψάχνεις,,,μέχρι τουλάχιστον να ξαναρχίσουν τα προβλήματα.

[Παρεμπιπτόντως, το να μην πατάει καλά μια ψύκτρα με την καμμία δεν συνεπάγεται μη-ποστάρισμα. Το να κολλήσει το σύστημα λίγο μετά (λόγω θερμοκρασίας), ναι. ]

• Like 1
Δημοσ.

Αρα σωστες ολες οι σκεψεις μου.

το τι πα' να πει ποσταρει με πηραν τηλεφωνο στο κινητο και με ρωτησαν απο το service

αλλος ηταν στο service.

ευχαριστω για τη κατατοπιση παντως!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...