funbreaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Παίδες δεν ξέρω τι λέτε πάντως εμένα μου στείλανε και φωτογραφία πριν το στείλουν..(Και μιλάμε για ποσό 40 cent) Εμένα δεν μου στείλανε φωτογραφία.
kostass__ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το βρισκω μουφα διοτι ενω επιλεγω να είναι klick και οχι ακουστικά σε ασχετες φασεις χανονται οι ηχοι και του ακουστικου και το ντριν ντριν. 1
xouzel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ..............και το ντριν ντριν................ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-D 1
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μόλις ήρθαν και τα δικά μου. Σε Oneplus One δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το βρισκω μουφα διοτι ενω επιλεγω να είναι klick και οχι ακουστικά σε ασχετες φασεις χανονται οι ηχοι και του ακουστικου και το ντριν ντριν. Μόλις ήρθαν και τα δικά μου. Σε Oneplus One δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει Δεν έχουν εγγύηση??
MikeJ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εγώ έκανα dispute...Θέλω πίσω τα 30 cents μου.... Πέρα από τη πλάκα όμως έκανα από θέμα αρχής, γιατί αλλιώς μπορεί να το δέσουν σχοινί κορδόνι άμα ο κόσμος δεν κάνει dispute για μικρή αξία και να μην στέλνουν τίποτα και να κονομάνε χιλιάδες 40άλεπτα από πολύ κόσμο...
aggeloszog93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 παρέλαβα αλλά δεν είναι αυτό που δείχνει στο site..Μάλλον έστειλαν άλλο το οποιο δεν ειναι συμβατο με 3.5mm...έχει κουμπάκι αλλά είναι πλαστικό γύρω γύρω και όχι μεταλλικό..
genious1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 παρέλαβα αλλά δεν είναι αυτό που δείχνει στο site..Μάλλον έστειλαν άλλο το οποιο δεν ειναι συμβατο με 3.5mm...έχει κουμπάκι αλλά είναι πλαστικό γύρω γύρω και όχι μεταλλικό.. http://youtu.be/jA2I1P_4kIY?t=43s 1
john654321 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 40μερες και ακομα τιποτα.αν δεν ερθει αυριο case στο paypal μην χασουμε και τα λευτα μας...
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 οντως! ουτε σε μενα... και εγω πρεπει να ξηγηθω case
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ούτε εδώ, 42η ημερα ήταν σήμερα, αύριο 43η.Δεν είπαμε όμως ότι έχουμε πλέον 180 ημέρες για case at PayPal; Από αρχή του χρονου ήταν αυτη η αλλαγή, ή για αγορές μέσα στο 2015; Ποιος θυμάται με βεβαιότητα να μην ψάχνουμε;AddSelf service που έλεγε ένας συμφορουμιτης πρόσφατα:Από 29 Ιανουαρίου η εφαρμογή των 180 ημερών, άρα έχουμε 2 ημέρες ακόμα μονο!
jonkyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως ανοιξα case καποια στιγμη νωρις το απογευμα. Δεκα λεπτα ειναι αυτα, δεν ειναι αστεια
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω παλι περιμενα μεχρι το μεσημερι μπας και γκρεμιστεί κανενας φουρνος και περασει ενας τυπος που υποτίθεται ότι είναι ταχυδρόμος. Τη Δευτερα είναι 46η μερα οποτε πρεπει και εγω να "φαω" αυριο 10 λεπτα από τον χρονο μου για 2 cases...
KiriosD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα ήρθε σε μένα στην επαρχία όπως το πήρα το δοκίμασα και το πέταξα στην άκρη διότι δε βολεύει στο dock, διάολε απορώ με πιο σκεπτικό το παρήγγειλα εξαρχής δε πειράζει, δείπνο για 2 κερασμένο από μένα σε αυτούς
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αφου και εμενα δεν ηρθε σήμερα και επειδη μου την εσπασε γιατι αύριο θα πρεπει να παω να αγοράσω εναν adaptor nano->micro εφυγαν τα disputes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα