Προς το περιεχόμενο

Quick Button Intelligent για $0,39 free Shipping. gearbest.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε !!!  Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. +1 στο Gearbest από μένα. Δεν ξέρω βέβαια αν λειτουργεί, αλλά θα το δω σύντομα.

Εγώ παρήγγειλα στις 28/11/14 κι ακόμα τίποτα. 37 μέρες.

Οπότε δεν θα με έψηνε το gearbest για κάποια πιο σοβαρή αγορά με τόση καθυστέρηση.

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα στις 28/11/14 κι ακόμα τίποτα. 37 μέρες.

Οπότε δεν θα με έψηνε το gearbest για κάποια πιο σοβαρή αγορά με τόση καθυστέρηση.

Μην ξεχνας οτι απο Νοεμβριο (Black Friday και αλλες π@π@ριες) μεχρι και σημερα, ειναι περιοδος εορτων και γινεται της π*****@ς το καγκελο στην Κινα, απο παραγγελιες. Λογικη η καθυστερηση, οταν κανονικα θελει περιπου 30 μερες μια κανονικη παραγγελια απο Κινα !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ξεχνας οτι απο Νοεμβριο (Black Friday και αλλες π@π@ριες) μεχρι και σημερα, ειναι περιοδος εορτων και γινεται της π*****@ς το καγκελο στην Κινα, απο παραγγελιες. Λογικη η καθυστερηση, οταν κανονικα θελει περιπου 30 μερες μια κανονικη παραγγελια απο Κινα !!

Σωστό, οπότε τους δίνω καμιά βδομάδα ακόμα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

edit: Πριν προλάβω να τους κακολογήσω μου ήρθε ο sim adapter.

Γιατί όμως δεν ήρθαν και τα 2 μαζί? Τα παρήγγειλα την ίδια μέρα. Μου έκανε εντύπωση που δεν τα έβαλαν στο ίδιο πακέτο. Μήπως δεν είχαν απόθεμα απ το αλλό?

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.

Παρελαβα σημετα το βυσματακι και τους ανταπτορες. Το βυσματακι οταν ειναι καρφωμενο δουλευει μεν κανονικα αλλα δεν ακουγονται οι ηχοι του κινητου.

Αν δεν βάλεις σχετική εφαρμογή αυτό γίνεται γιατί το κινητό νομίζει ότι μπήκαν ακουστικά. Στο δικό μου είχε link για την εφαρμογή ikey στα αγγλικά (υπάρχει και στο play store αλλά στα κινέζικα) και μόλις βάζω το βυσματάκι με ρωτάει αν έβαλα ikey ή ακουστικά. Αν επιλέξω το πρώτο, οι ήχοι λειτουργούν κανονικά.

Δημοσ.

αυτο μπορει να λειτουργησει και ως κεραια για το ραδιοφωνο fm;

Ναι, αλλά πρέπει όταν το βάλεις μέσα και σου πετάξει να επιλέξεις τί έβαλες να πεις ότι έβαλες headset (ή να μην εγταταστήσεις την εφαρμογή καθόλου, αν το θέλεις αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά). Και φυσικά μέσα από το ραδιόφωνο να επιλέξεις να παίζει η μουσική από το μεγάφωνο αλλιώς δεν θα ακούς τίποτε.

Δημοσ.

Αν δεν βάλεις σχετική εφαρμογή αυτό γίνεται γιατί το κινητό νομίζει ότι μπήκαν ακουστικά. Στο δικό μου είχε link για την εφαρμογή ikey στα αγγλικά (υπάρχει και στο play store αλλά στα κινέζικα) και μόλις βάζω το βυσματάκι με ρωτάει αν έβαλα ikey ή ακουστικά. Αν επιλέξω το πρώτο, οι ήχοι λειτουργούν κανονικά.

Thanks! Πάντως το βρήκα αργότερα. Βέβαια δεν πιάνει συνέχεια τα κλικ το κουμπάκι. Δεν πειράζει πάντως, πιο πολύ για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου το πήρα.

Δημοσ.

Μπορείς με ένα κλικ να βγάζεις φωτογραφίες (όχι να ξεκινάει απλά την εφαρμογή της φωτογραφικής) όπως στη φωτογραφική μηχανή;

Δημοσ.

Παίδες δεν ξέρω τι λέτε πάντως εμένα μου στείλανε και φωτογραφία πριν το στείλουν..(Και μιλάμε για ποσό 40 cent)

hUDIVkP.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...