Προς το περιεχόμενο

Quick Button Intelligent για $0,39 free Shipping. gearbest.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει παιζει σε μερικα ακομα site γυρω στα 50 λεπτα και αυτο ομολογω πως το ειχα βρει λογω της βουτιας (βλεπε πιο πανω) στα δεκαδικης αξιας προιοντα!

οπου εχει ο καθενας ηδη ανοιχτο λογαριασμο μπορει να τσιμπησει.

με πεντε ευρω ενα σακο με δωρα (παρακαλαω να βγαζω τριχες και να μου κιτρινιζουν τα δοντια για να παρω οτι κυκλοφορει εκει μεσα πχ)!!! :P

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Εγώ είχα παραγγείλει το συγκεκριμένο προϊόν πριν 2,5 μήνες από Gearbest και παρόλο που μου είπαν ότι μου το έστειλαν δεν το παρέλαβα ΠΟΤΕ!!!

Έκανα claim στο paypal και πήρα πίσω τα λεφτά μου. Προφανώς είναι πολύ φθηνό και δεν τους συμφέρει να το στείλουν εκτός αν το παραγγείλεις με άλλα προϊόντα.

Πάντως εμένα με έχασαν από πελάτη. Δεν τους έχω πλέον εμπιστοσύνη!

Αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Σε εσάς, ποιος ξέρει, μπορεί να το στείλουν...

Το ξερεις φυσικα οτι τα μεταφορικα απο ΑΣΙΑ ειναι ΔΩΡΕΑΝ? (Για αυτους! Δεν πληρωνουν κατι!!!)

Δημοσ.

Κρινοντας απο την προβολη του νεου αυτου μαγαζιου απο το myphone.gr, οπου σε καθε νεα παρουσιαση κινητου αναφερουν και την χορηγια του μαγαζιου και κουπονια εκπτωτικα (και αυτο ειναι το μοναδικο κινεζομαγαζο για το οποιο εχουν κανει κατι τετοιο, ασχετως γιατι γινεται), πιστευω θα τα στειλουν τα προιοντα κανονικοτατα.

Μαζευουν πελατολογιο για email promotions και επιπλεον οι πελατες θα νιωθουν πιο "ανετα" στην επομενη παραγγελια κινητου απο ενα μαγαζι που θα εχουν "ξαναψωνισει".

Μια χαρα τακτικη αμφιπλευρα, αρκετοι απο εδω δοκιμασαμε και αλλα μαγαζια στο παρελθον για πρωτη φορα (πχ αν θυμαμαι καλα dx και φακοι γουρουνακια και λοιπες περιπτωσεις).

• Like 2
Δημοσ.

Στο eBay το συγκεκριμένο κάνει 70λ περίπου. Να δώσω στοιχεία σε κινέζο, αλλά όχι για 30λ. Και μην μου πείτε ότι είναι άλλο προϊόν, για Κίνα μιλάμε.

Δεν θα στο φέρει αυτοπροσώπος πάντως

Δημοσ.

Το ξερεις φυσικα οτι τα μεταφορικα απο ΑΣΙΑ ειναι ΔΩΡΕΑΝ? (Για αυτους! Δεν πληρωνουν κατι!!!)

Σοβαρα αλλα αυτη την απορια την ειχα πολυ καιρο για τα μεταφορικα σκεφτομουνα πως βγαινουνε οι ανθρωοποι με αυτες τις τιμες.

off topic

ειχα κερδισει σε δημοπρασια ebay otg καλωδιο 1cent και μου το στειλανε..

Δημοσ.

Γιατί είναι δωρεάν? Ποιος τα πληρώνει?

Δημοσ.

Μονο εγω δεν το πηρα, επειδη εχω μονιμως συνδεδεμενη στη θυρα αυτη, το καλωδιο των ακουστικων μου? Νιωθω λιγο εξωγηινος... :D

Δημοσ.

Γιατί είναι δωρεάν? Ποιος τα πληρώνει?

Είχα διαβάσει ένα άρθρο πως το υπουργείο εμπορίου έκανε μηδενικά τα μεταφορικά για προώθηση των προϊόντων.

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά είναι το μαγαζί..και σχετικά γρήγορη παράδοση...σε παραγγελία πριν κανα 2μηνο έκανε ένα 20ημερο περίπου να έρθει...

τώρα με γιορτές κτλ..ίσως αργήσει λίγο παραπάνω...

τώρα όποιος δε θέλει να μπλέκει με κινέζους, να δίνει στοιχεία εκεί κτλ...υπάρχει και πιο "επίσημο"..pressy $27 +5  :-)

είχε παίξει ως kickstarter project πριν κανα χρόνο νομίζω...

https://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button

Δημοσ.

Είχα πάρει και εγώ δύο τέτοια κουμπάκια πριν κανέναν μήνα... έβαλα το πρώτο και το δοκίμασα για μια δυο μέρες και τελικά μείνανε σε ένα συρτάρι... ψιλοχαζομάρα είναι... Το είχα βάλει με τρια κλικ να ανοίγει το φλας και όντως άνοιγε αλλά του είπα με δύο να ανοίγει την κάμερα και δεν ξεκλείδωνε το κινητό - άνοιγε η κάμερα στο υπόβαθρο απλά.

• Moderators
Δημοσ.

Σας ήρθε και εσάς spam από Martofchina?

Όχι.

Μπηκα τωρα λοιπον στο "ξεχασμενο" μου μεϊλ αυτό για να δω αν εστειλαν και σε μενα το σπαμ που πηρατε (προφανως είναι από άλλη αιτια/πηγη και όχι από το gearbest), και ειδα ότι το quick button εφυγε 29 Νοεμβριου (Σαββατο), ενώ ο ανταπτορας που μας "εδωσε" ο Παυλίδης, εφυγε 2 Δεκεμβριου (Τριτη). Χωριστες παραγγελιες μια 1-2 ωρες διαφορα, 27 Νοεμβριου (Πεμπτη). Το αναφερω απλα προς ενημερωση μιας και μου εκανε μια σχετικη εντυπωση η διαφορα αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...