kostass__ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ελα πειτε, δεν ψοφατε σε τετοια site για τα under 2$ η 5$ max? first thing η βουτια εκει μεσα. 3
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ελα πειτε, δεν ψοφατε σε τετοια site για τα under 2$ η 5$ max? first thing η βουτια εκει μεσα. το αυτό... σορυ για το off 2
gtferrari Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τα πήρα και εγώ! Και ας μην παίζει σε iOS συσκευές!
fagib2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πηρα και εγω , στους αντάπτορες δε μου παίζει όμως το κουπόνι, κρίμα γιατί έχω τους άσπρους, ήθελα και μαυρους έτσι για το γαμωτο EDIT: ακυρο εβαζα λάθος αντάπτορα! Ο ταχυδρόμος σίγουρα με βρίζει τωρα μέσα του
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 στους μαυρους επαιζε... στους ασπρους δεν επαιζε... ξανακανε μια δοκιμη! και εμενα στην αρχη μου εκανε κολπα η σελιδα τους
fagib2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 στους μαυρους επαιζε... στους ασπρους δεν επαιζε... ξανακανε μια δοκιμη! και εμενα στην αρχη μου εκανε κολπα η σελιδα τους Ειναι λίγο ρατσιστές εκει στη κίνα μάλλον. 2
AMD Expert Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καλή μαγκιά για συσκευές που πχ δεν έχουν dedicated camera button!
eagle_eyes Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εγώ είχα παραγγείλει το συγκεκριμένο προϊόν πριν 2,5 μήνες από Gearbest και παρόλο που μου είπαν ότι μου το έστειλαν δεν το παρέλαβα ΠΟΤΕ!!! Έκανα claim στο paypal και πήρα πίσω τα λεφτά μου. Προφανώς είναι πολύ φθηνό και δεν τους συμφέρει να το στείλουν εκτός αν το παραγγείλεις με άλλα προϊόντα. Πάντως εμένα με έχασαν από πελάτη. Δεν τους έχω πλέον εμπιστοσύνη! Αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Σε εσάς, ποιος ξέρει, μπορεί να το στείλουν... 1
ipal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ουτε εμενα ηρθαν ποτε. Ουτε το κλικ, ουτε τα σιμ ανταπτορακια... 1
Philippe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πήρα και εγώ ένα για το Πάσχα Το ανταπτοράκι μπορεί να μην έρθει αλλά τουλάχιστον έχουν τα στοιχεία μας οι άνθρωποι.. 1
arxaggelos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Στο eBay το συγκεκριμένο κάνει 70λ περίπου. Να δώσω στοιχεία σε κινέζο, αλλά όχι για 30λ. Και μην μου πείτε ότι είναι άλλο προϊόν, για Κίνα μιλάμε.
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν είστε άνθρωποι εσείς... τα 50 λεπτά είναι το ρύζι της εβδομάδας για μιας οικογένειας εκεί... ζητάτε και refund 5
funbreaker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Στο eBay το συγκεκριμένο κάνει 70λ περίπου. Να δώσω στοιχεία σε κινέζο, αλλά όχι για 30λ. Και μην μου πείτε ότι είναι άλλο προϊόν, για Κίνα μιλάμε. Έπρεπε να μας το λεγες νωρίτερα για το ebay αλλά τι πειράζει που θα ξέρει που μένω ένας κινέζος? Θα μου στείλει κάρτα τα Χριστούγεννα? Στο τηλέφωνο έβαλα ότιναναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα