Προς το περιεχόμενο

Quick Button Intelligent για $0,39 free Shipping. gearbest.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις παρελαβα και εγω μετα απο μποοοοοολικες μερες.Μεσα ειχε μια καρτα στην οποια κατεβασα 2 apk. απο www.ishunny.com.

Το προβλημα μου ειναι οτι μετα την εγκατάσταση ολα ειναι κινεζικα και δεν καταλαβαινω τιποτα.
Μοιπως ξερεις κανεις αν αλλαξει καπου σε Αγγλικα?

Εβαλα και το klick απο store αλλα το μονο που βγαζει ειναι στην αρχη αν ειναι ακουστικα η klick.Μετα οτι και να βαλω δεν κανει τιποτα.

Το κινητο ειναι S5

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις παρελαβα και εγω μετα απο μποοοοοολικες μερες.Μεσα ειχε μια καρτα στην οποια κατεβασα 2 apk. απο www.ishunny.com.

Το προβλημα μου ειναι οτι μετα την εγκατάσταση ολα ειναι κινεζικα και δεν καταλαβαινω τιποτα.

Μοιπως ξερεις κανεις αν αλλαξει καπου σε Αγγλικα?

Εβαλα και το klick απο store αλλα το μονο που βγαζει ειναι στην αρχη αν ειναι ακουστικα η klick.Μετα οτι και να βαλω δεν κανει τιποτα.

Το κινητο ειναι S5

Bαλε KeyCut. Κορυφαιο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παδια καταφερε κανεις να το κανει να δουλεψει?????? παραγγειλα ενα, το τεστερα κανονικα σε δυο κινητα με διαφορετικεσ εκδοσεις ανδροιντ και τπτ... μου στελνουν αντικατασταση το ιδιο ακριβως κουμπι τεστ παλι σε δυο διαφορετικα κινητα με 3 διαφορετικες εφαρμογες και τπτ.... δοκιμαστικε σε Neo V android 4.0.4 και σε s4 mini ανδροιδ 4,4,2.... καμια λυση??

Δημοσ.

Παδια καταφερε κανεις να το κανει να δουλεψει?????? παραγγειλα ενα, το τεστερα κανονικα σε δυο κινητα με διαφορετικεσ εκδοσεις ανδροιντ και τπτ... μου στελνουν αντικατασταση το ιδιο ακριβως κουμπι τεστ παλι σε δυο διαφορετικα κινητα με 3 διαφορετικες εφαρμογες και τπτ.... δοκιμαστικε σε Neo V android 4.0.4 και σε s4 mini ανδροιδ 4,4,2.... καμια λυση??

Δουλεύει κανονικά σε μένα τι πρόβλημα έχεις; Αν ψάξεις στο thred θα βρείς πολλές καλές εφαρμογές που το κάνουν πιο εύχρηστο.

Δημοσ.

τπτ.. δεν λειτουργει καθολου. δεν καταλαβαινει το πατημα. και μια απο της εφαρμογες μου λεει : Error, do not press the button while inserting the device. remove it and insert it again without pressing the button. δλδ λες και καταλαβαινει οτι το εχω πατημενο οταν το τοποθετω. ακομη και με πολυμετρο το τσεκαρα και δεν ειναι πατημενο μονιμα (λογω του να ειναι χαλασμενο και να κανει παντα επαφη δλδ) και παλι με το πολυμετρο ελενξα οτι οταν παταω το κουμπι κανονικα δεν κανει καμια επαφη. δεν αλλαζει δλδ καποια Normally open σε Normally closed. αυτα ολα και στα δυο quickbutton εχω στα χερια μου.

• Moderators
Δημοσ.

Αμα σου/σας πω ότι το εχω ακομα στο σακουλακι του πανω στο γραφειο; :lol:  Θα το βαλω στο αντροιντ μαζι με τις σχετικες εφαρμογες οποτε βρω χρονο, μονο και μονο για να δω τι και πως και να σου απαντησω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ακομη και με πολυμετρο το τσεκαρα και δεν ειναι πατημενο μονιμα (λογω του να ειναι χαλασμενο και να κανει παντα επαφη δλδ) και παλι με το πολυμετρο ελενξα οτι οταν παταω το κουμπι κανονικα δεν κανει καμια επαφη. δεν αλλαζει δλδ καποια Normally open σε Normally closed.

Καμια εφαρμογή ακομα δεν βρηκα που να δουλευει σωστα. Το klick για παράδειγμα που γραφουν καποιοι, εχει μονιμα την  cpu στο 100% (παει να ξεκινησει αλλα κλεινει και συνεχως ξανανοιγει - ειτε εχω πανω το εξαρτημα ειτε όχι). Το keycut δεν το εχει συμβατο με το δικο μου και πρεπει να το περασω μεσω apk από το pc/sd. Βρηκα ένα άλλο που δεν το γραφετε εδώ, αλλά άλλα πατας και άλλα κανει συνηθως.

Το τσεκαρα με πολυμετρο όμως, και βλεπω ότι η τελευταια επαφη προς τα πανω (αυτή που είναι κοντα στην γειωση δηλαδή) όταν το πατας κλεινει κύκλωμα με την γειωση. Αυτό είναι ολο και ολο αυτό το εξαρτηματακι, ένα μπουτονακι N.O.. Αν είναι οξειδωμενη μεσα λοιπον η επαφη και ειτε είναι νεκρη εντελως ειτε κανει κακη επαφη, αρχιζουν τα προβλήματα. (ΑΝ υποθεσουμε ότι εχουμε βρει εφαρμογή συμβατη με το κάθε κινητο!)

Ξεκινα από εκει λοιπον, και τσεκαρε ξανα με πολυμετρο. Βαλτο στα ωμ και όχι στο buzzer πχ, ώστε αν δεν κανει καλη επαφη να δεις εστω μια μεγαλη αντισταση όταν το πατας.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχα στο buzzer.. η τελευταια πανω επαφη μου ειπες λοιπον.. πρεπει να ειναι η ιδια επαφη οπως το κουμπι στα handsfree

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...