tiestointhemix Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ήρθε και σε εμένα μετά από 42 ημέρες αναμονής. Έβαλα την Klick app που είναι στα αγγλικά και επιβεβαίωνω τον συμφορουμιτη που έγραψε ότι σε Oneplus one δεν δουλεύει
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ήρθαν και σε μένα μένα και τα δυο αφου πλήρωσα το Σάββατο 2€ τον ενα ανταπτορα στη βονταφον.....
Xand Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Στο gearbest στην σελίδα του προϊόντος κάτω από τα hihglights γράφει: "Before using the item, you should download an App for your mobile phone first (virus-free)" και από κάτω έχει ένα πράσινο κουμπί που γράφει download. Από εκεί κατέβασα την εφαρμογή ikey η οποία είναι στα Αγγλικά και συνεργάζεται άψογα με το quick button ( τουλάχιστον στο Οptimus G μου). Μια παρατήρηση. Από τον υπολογιστή που πήγα να την κατεβάσω δεν κατέβαινε, ενώ από το κινητό το link του gearbest λειτουργεί κανονικά.
xouzel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Στο gearbest στην σελίδα του προϊόντος κάτω από τα hihglights γράφει: "Before using the item, you should download an App for your mobile phone first (virus-free)" και από κάτω έχει ένα πράσινο κουμπί που γράφει download. Από εκεί κατέβασα την εφαρμογή ikey η οποία είναι στα Αγγλικά και συνεργάζεται άψογα με το quick button ( τουλάχιστον στο Οptimus G μου). Μια παρατήρηση. Από τον υπολογιστή που πήγα να την κατεβάσω δεν κατέβαινε, ενώ από το κινητό το link του gearbest λειτουργεί κανονικά. Δε δίνεις και σε μας το link ?? Edit : ΟΚ, το είδα !!
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δε δουλευει με την εφαρμογή που δίνει το λινκ του πωλητη... γενικά το ταμπλετ κανει σα να μη το βλεπει...Σε iphone δε πιστευω να δουλευει... ΑΛλη μια σαβουρα στο συρταρι
xouzel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ........Σε iphone δε πιστευω να δουλευει...... 4. Which Phone OS are not compatible with this smart device? - Apple IOS - Windows Phone - Blackberry OS - Alibaba Aliyun - Android 2.3 or earlier 1
Radiant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δε δουλεύει ούτε σε Sony. Σε Μoto g 2014 κάνει νερά αλλά που και που πιάνει,
kosmasdel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δε δουλευει με την εφαρμογή που δίνει το λινκ του πωλητη... γενικά το ταμπλετ κανει σα να μη το βλεπει... Σε iphone δε πιστευω να δουλευει... ΑΛλη μια σαβουρα στο συρταρι Μα τα ταμπλετ γενικα δεν αναγνωριζουν handsfree. Το μαραφετι αυτο ουσιαστικα δουλευει σαν handsfree οταν πατας το κουμπακι του γιατι και τα handsfree δουλευουν με αυτα τα apps. Παντως ισχυει οτι στο Moto G μου δεν δουλευει παντα.
kukukali Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Στο Note3 κατι μπλοκαρει την εγκατασταση εφαρμογων απο 3rd party ενω εχω ενεργοποιησει το unknown sources.Εχει καποιος ιδεα τι μπορει να ειναι;
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μα τα ταμπλετ γενικα δεν αναγνωριζουν handsfree. Το μαραφετι αυτο ουσιαστικα δουλευει σαν handsfree οταν πατας το κουμπακι του γιατι και τα handsfree δουλευουν με αυτα τα apps. Παντως ισχυει οτι στο Moto G μου δεν δουλευει παντα. my fault. Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με τα android απλα πηρα μια φτηνη ταμπλετα να υπαρχει
fagib2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ηρθε και σε εμένα σημερα μαζι με τους αντάπτορες για την SIM Δε το έχω δοκιμασει ακόμα, έκλεισα και το dispute στο paypal
Deathmace Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Όντως από το λινκ στη σελίδα του προϊόντος, η εφαρμογή είναι στα αγγλικά, αν μπεις από το κινητό. Σε Xiaomi Red Rice δεν δουλεύει. Μια το πιάνει σαν iKey, μια σαν handsfree. Τζάμπα τα 39 λεπτά
sintalkas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδιά τι ψείρα είναι αυτή ,ευτυχώς που έδωσα μόνο 40 λεπτά γιατί με την κανονική τιμή δεν αξίζει τίποτα.Να ρωτήσω το άλλο μπιχλιμπίδι για τις sims το έχει ακόμα σε προσφορά?
funbreaker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το παρέλαβα σήμερα κι εγώ με πάνω από 40 μέρες. Ίσως και πάνω απο 45.Το έβαλα στο Motorola Atrix 4G και δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Δεν εμφανίζεται καν ένδειξη πως μπαίνουν ακουστικα.Η εφαρμογή που προτείνονταν στο χαρτάκι που ήρθε μαζί με το button δεν επέφερε διαφορά. Το ikey δεν εγκαθίσταται καν. Μήπως λειτουργεί για κάποια έκδοση android και πανω?
panosfl22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Παρελαβα και εγω σημερα. Και εμενα γυρω στις 46 μερες εκανε . Τωρα οσον αφορα την λειτουργια του, σε εμενα δουλευει κανονικοτατα με την εφαρμογη Klick APP απο Play Store. Το εχω βαλει σε Galaxy S3 με omega v58 4.3 android. Το δοκιμασα με φακο, με camera fv-5 (το οποιο, οταν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη, με το κουμπι κανει ληψη των φωτγραφιων), με το μενου των συντομευσεων κ.α. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ηθελε καλο κουμπομα με λιγο δυναμη στο δικο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα