Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!το τελευταιο διαστημα στα καλα καθουμενα εχω απανωτα παγωματα στον υπολογιστη μου.Δηλαδη εκει που σερφαρω στο ιντερνετ η οταν κανω μια απλη διεργασια  η επιφανεια εργασια παγωνει,με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να κλεινω τον υπολογιστη απο το power(αν ομως πατησω το ρεσταρτ μου βγαζει μηνυμα οτι δεν βλεπει δισκο για να μπουταρει το λειτουργικο)Με λιγα λογια μονο με κλεισιμο φτιαχνει το εξης φαινομενο.Το pc μου αποτελειτε απο εναν ι7 2600κ,με μια καρτα γραφικων gtx 660,8 γιγα ραμ και ενα τροφοδοτικο της corsair στα 650 βατ(αν θυμαμαι καλα)1 ssd oszx 60 giga μαζι με ενα εσωτερικο επιπλεον δισκο της seagate στα 2 τερα.Μηπως φταει το τροφοδοτικο μου?και δεν δινει καλο ρευμα στους δισκους?μηπως εχουν προβλημα οι μνημες μου?η μηπως τελικα αρχιζει να τα κλανει ο ssd μου?ευχαριστω και περιμενω τις πολυτιμες πληροφοριες σας.

Δημοσ.

Αρχικά κοιτάς υγεία σκληρού με κάποιο πρόγραμμα και τρέχεις memtest για μνήμες. 

Για υγεια δισκου εχω το crystal disk info και μου δειχνει και τους 2 μου δισκους σε καλη κατασταση(το memtest πως το λειτουργεις?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...