Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας γιά ένα θέμα που έχω με το e-shop.gr.

To motherboard Asus είναι αγορασμένο Μάρτιο 2014.Στο στήσιμο που είχα κάνει τότε ,δεν είχα συνδέσει το 3pin ανεμιστηράκι του case fan στο Cha_Fan1 που έχει το motherboard.

Τον Σεπτέμβριο 2014 άλλαξα κουτί και στο στήσιμο ανακάλυψα ότι δεν δουλεύει το Cha_Fan1 στο motherboard ,ενώ δουλεύουν κανονικά τα  Cha_Fan2 και Cha_Fan3.

Παίρνω τηλέφωνο το service του E-shop και τους ρωτώ αν καλύπτετε το συγκεκριμένο θέμα από την τριετή εγγύηση και αν θα αργήσει ο έλεγχος.

Η απάντηση ήταν ότι οποιοδήποτε πρόβλημα στο motherboard καλύπτεται και δεν θα αργήσουμε.

Η παράδοση του motherboard έγινε 6/10/2014.

Μετά από 2 μέρες επικοινωνούμε και μου λένε ότι το motherboard έχει κάτι σαν λειώσιμο από κάτω !!! ,ότι μπορεί να μην το καλύψει η εγγύηση ,αλλά πρέπει να το στείλουμε στην Asus για έλεγχο ,σε 20 εργάσιμες μέρες θα είναι πίσω.

Από τότε αφού πέρασαν οι 20 μέρες ,έχω κάνει 500 τηλέφωνα ,με πάνε από βδομάδα σε βδομάδα,

(δεν μας έχει απαντήσει η Asus) και την επόμενη βδομάδα συμπληρώνουμε 2 μήνες.

Σας φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά?

Έχετε καμιά συμβουλή τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Όταν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής για προϊόν εντός εγγύησης υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες μέρες, δικαιούστε να ζητήσετε την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή (ά. 5, παρ. 5 του ν. 2251/1994).

Δημοσ.

Μου έχουν δ

Όταν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής για προϊόν εντός εγγύησης υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες μέρες, δικαιούστε να ζητήσετε την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή (ά. 5, παρ. 5 του ν. 2251/1994).

Μου έχουν δώσει προσωρινά μια MSI motherboard.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...