Pelo7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω έναν τρόπο να βάλω την κατάλληλη κάρτα γραφικών στον υπολογιστή μου. Αλλά δεν ξέρω πια μοντέλα του ταιριάζουν. Χρειάζομαι βοήθεια :/
.:Cabal:. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μια συμβουλή όσον αφορά την μελλοντική χρήση του forum. Οταν κάνετε μια ερώτηση να προσπαθείτε πάντα να είστε όσο πιο αναλυτικοί γινεται. <br><br> Αν βαριέστε ο ίδιος να περιγράψετε την ερώτηση σας τότε φανταστείτε πως θα βαριούνται τα υπόλοιπα μέλη του forum να σας απαντήσουν και τι απαντήσεις θα πάρετε.<br><br> Πίσω στο δικό σας θέμα, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περαιτέρω θα πρεπει να μας δώσετε καποιο επιπλέον στοιχεία από τον υπολογιστή που έχετε (πχ τροφοδοτικό, μητρική κάρτα, επεξεργαστή, μνήμες κτλ.)<br><br> Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται για καποιο από αυτά μπορείτε να κατεβάσετε το cpu-z το οποίο είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει με την ταυτοποίηση τους. <br><br> Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι δωρεάν και μπορείτε να το βρείτε εδώ:<br><br> <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html'>http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html</a><br><br>Οποιαδήποτε άλλη ερώτηση έχετε μην διστάσετε να ρωτήσετε.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αν ενδιαφέρεσαι για αγορά και προτάσεις κάρτας γραφικών γράψε εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ αλλιώς πες αναλυτικά τι ακριβώς θέλεις και απο τι αποτελείται το σύστημα σου για να βοηθήσουμε
mpermpatis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αν ενδιαφέρεσαι για αγορά και προτάσεις κάρτας γραφικών γράψε εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ αλλιώς πες αναλυτικά τι ακριβώς θέλεις και απο τι αποτελείται το σύστημα σου για να βοηθήσουμε Ο κάθε χρήστης εδώ μέσα είναι κ διαφορετική περίπτωση. Δεν είμαστε όλοι γνώστες των πάντων. Συμφωνώ ότι υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα αλλά δεν μπορούμε να τους πετάμε όλους σε ένα κοινό topic όπου ο κάθε ένας λέει το μακρύ κ το κοντό και χάνεται μετά η ουσία και ο έλεγχος και ξεχνάς την ερώτηση. θα παρακαλούσα να υπάρχει επιείκεια και όχι αυστηρώτητα. Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω έναν τρόπο να βάλω την κατάλληλη κάρτα γραφικών στον υπολογιστή μου. Αλλά δεν ξέρω πια μοντέλα του ταιριάζουν. Χρειάζομαι βοήθεια :/ Μπορείς να βρείς το εγχιρίδιο της Μητρικής σου αλλιώς πες μας ποια μητρική έχεις.
SPANK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ο κάθε χρήστης εδώ μέσα είναι κ διαφορετική περίπτωση. Δεν είμαστε όλοι γνώστες των πάντων. Συμφωνώ ότι υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα αλλά δεν μπορούμε να τους πετάμε όλους σε ένα κοινό topic όπου ο κάθε ένας λέει το μακρύ κ το κοντό και χάνεται μετά η ουσία και ο έλεγχος και ξεχνάς την ερώτηση. θα παρακαλούσα να υπάρχει επιείκεια και όχι αυστηρώτητα. Ακριβώς για αυτον τον λόγο είπα στον φίλο οτι αν ενδιαφέρεται για αγορά κάρτας γραφικών μπορεί να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη ενότητα για αυτον τον σκοπό αλλιώς αν απλώς θέλει να ρωτήσει κατι αλλο και επειδή δεν ειναι ξεκάθαρο τι ζητάει ας μας πεί τι ακριβώς θέλει για να πάρει και τις καλύτερες απαντήσεις στο πρόβλημα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις