Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι κάθε φορά που μηδενίζει το ταξίμετρο μετά από κούρσα κόβεται αυτόματα απόδειξη από το μηχανηματάκι και περναέι μέσα στην μνήμη του μηχανήματος. Για αυτό άλλωστε αρκετές φορές που έχω ζητήσει απόδειξη από ταρίφα ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού και έχει μέσα ολόκληρο ρολό αποδείξεις από κούρσες. Και αυτό συμβαίνει πλέον και στα βενζινάδικα κάθε φορά που κλείνει η αντλία .

Δημοσ.

το uber που κολλαει?

οι περισσοτεροι κοβουν και αυτο γιατι δεν ειναι ευκολο να ΜΗΝ ανοιξεις το ταξιμετρο στον πελατη. Γιατι μονο ετσι δεν κοβεται αποδειξη.

Και ειναι λιγοι αυτοι με καλωδια, γιατι αν σε πιασουν σε πηδηξαν.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

η απόδειξη βγαίνει αυτοματα όταν κλείσει το ταξίμετρο. Έχει τύχει αρκετές φορές να ζητήσω απόδειξη για να δικαιολογήσω έξοδα στην δουλειά και ανοιγοντας το ντουλαπάκι του συνοδηγού νομιζα κάθε φορά ότι θα πνιγουμε από τις αποδείξεις που είχαν μέσα οι ταρίφες.Αν ζητήσεις θα στην δώσει . Εμένα προσωπικά δε με πειράζουν οι αποδείξεις τους και ούτε ζητάω γενικά γιατί ξέρω ότι κόβεται αυτόματα. Αν μάθει να οδηγάει η πλειοψηφία τότε θα είμαι και εγώ πιο χαρούμενος...

• Like 3
Δημοσ.

η απόδειξη βγαίνει αυτοματα όταν κλείσει το ταξίμετρο. Έχει τύχει αρκετές φορές να ζητήσω απόδειξη για να δικαιολογήσω έξοδα στην δουλειά και ανοιγοντας το ντουλαπάκι του συνοδηγού νομιζα κάθε φορά ότι θα πνιγουμε από τις αποδείξεις που είχαν μέσα οι ταρίφες.Αν ζητήσεις θα στην δώσει . Εμένα προσωπικά δε με πειράζουν οι αποδείξεις τους και ούτε ζητάω γενικά γιατί ξέρω ότι κόβεται αυτόματα. Αν μάθει να οδηγάει η πλειοψηφία τότε θα είμαι και εγώ πιο χαρούμενος...

Περίπου όπως στα βενζινάδικα που βγαίνει αυτόματα δηλαδή ε;

Δημοσ.

Περίπου όπως στα βενζινάδικα που βγαίνει αυτόματα δηλαδή ε;

Μόνο που οι ταρίφες εχουν κόλπο και αρκετοί βάζουν το ταξίμετρο σε λειτουργεία τύπου demo οποτε γράφει αλλα δεν τιμολογεί στην ουσία...

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως παιδιά όσες έχω πάρει εγώ ήταν με taxibeat. Πέρα από το γεγονός ότι ήταν πάντα πεντακάθαρα θυμάμαι τότε που είχα κωδικό από το ινσομνια για κουρσα. Έρχεται ο τυπασ, μπαίνω μέσα με το αίσθημα, με ρωτάει τα κλασσικά που πάω από που να πάμε ( ευσεβεις πόθοι εκτός εταιρείας)αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι είχε τηλεόραση μέσα και μας ρώτησε τι θέλουμε να δούμε. :Ο μετά από την τέλεια εξυπηρέτηση του έδωσα και 3 ευρώ ανεξάρτητα που δεν ξεπέρασα το δωρεάν 10€

Δημοσ.

Το προβλημα με ολους αυτους θα λυθει μια και καλη με τη χρηση ειδκης καρτας πληρωμων που θα αντικαταστησει πληρως το χρημα

Ο καθενας θα εχει την καρτα του και ενα μηχανηματακι που θα συνδεεται με την εφορια

Ολες οι πληρωμες με αυτο

Οποτε τερμα η φοροδιαφυγη για παντα

Τερμα η μαυρη εργασια

Τερμα οι δωροδοκιες λαδωματα φακελακια

Τερμα οι παρανομες συναλλαγες

Τερμα οι ληστειες

Τερμα οι φορολογικες δηλωσεις...........................

Δημοσ.

Δεν το έχουν πετύχει πιο σοβαρές και οργανωμένες χώρες, θα το πετύχει η Ελλάδα.

Τυφλές ελπίδες..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...