Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι κοιτας σε 850W αν επιτρεπεται??

Λόγω αγοράς i7 (socket 2011) και GeForce GTX 980.

Διαθέτει κανείς αυτό το συγκεκριμένο EVGA που ανέφερα παραπάνω. Κάτι για τη λειτουργία του ήθελα να μάθω.

Δημοσ.

1ον για gaming γιατι οχι i5?..2ον γιατι 2011 και οχι 1150?3ον αν δεν σκοπευεις να κανεις dual graphics setup τα 850 πολλα μου φαίνονται..

Και για gaming, άλλα σε πιο βαρβάτο επίπεδο. Άλλα και για να μου κρατήσει και μέχρι τον μελλοντικό μου υπολογιστή (όποτε τον πάρω).

Ο λόγος που ρωτάω συγκεκριμένα για το EVGA είναι επειδή καταρχάς, διαθέτει τον διακόπτη που ανέφερα παραπάνω. Άλλα κυρίως, όταν γυρίσω τον διακόπτη για να είναι ο ανεμιστήρας μόνιμα ενεργός, ήθελα να ήξερα αν "τρέχει" με full load ταχύτητα η όχι. Είναι πάρα πολύ σημαντική λεπτομέρεια αυτή για'μένα. 

Δημοσ.

Και για gaming, άλλα σε πιο βαρβάτο επίπεδο. Άλλα και για να μου κρατήσει και μέχρι τον μελλοντικό μου υπολογιστή (όποτε τον πάρω).

Δεν υπαρχει το πιο βαρβατο επιπεδο καθως ο 6πυρηνος δεν αποδιδει παραπανω στα παιχνιδια ακομα,αλλα συμφωνω οτι θα κρατησει αρκετα. Για τροφοδοτικο οντως δεν χρειαζεσαι 850ρι.

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας δε δουλεύει στο full όταν το έχεις στο active. Ανάλογα με το φορτίο αυξομειώνονται και οι στροφές. Είναι πολύ ήσυχο τροφοδοτικό πάντως με 10 χρόνια εγγύηση. Παρόλ' αυτά αν δε σκοπεύεις να κάνεις sli/crossfire πάρε ένα 650άρι και θα είσαι κομπλέ, με αρκετό χώρο για overclock. Όντως δε συμφέρει καθόλου αυτή την εποχή να πας σε 2011 αν το θες για απλή χρήση και gaming. Πας 1150 ή 2011-3(αν σου είναι απαραίτητο π.χ για την δουλειά σου)

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας δε δουλεύει στο full όταν το έχεις στο active. Ανάλογα με το φορτίο αυξομειώνονται και οι στροφές. Είναι πολύ ήσυχο τροφοδοτικό πάντως με 10 χρόνια εγγύηση.

Υπάρχει link για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό; Προσπαθώ να μάθω βασικά πόσες στροφές και dba θόρυβο κάνει.

Δημοσ.

Δεν βλεπω πουθενά να λεει για θόρυβο, αν το πρόβλημα σου ειναι ο θόρυβος αυτα που σου πρότεινα ειναι τα πλεον αθόρυβα και ποιοτικά τροφοδοτικά.

Δημοσ.

Ναι όντως τα BeQuiet είναι πολύ καλά τροφοδοτικά, αλλά έχω να πω ότι και το G2 είναι τρομερό τροφοδοτικό, πολύ ήσυχο με 10 χρόνια εγγύηση. Το ξέρω γιατί έχω το 750

Δημοσ.

Ναι όντως τα BeQuiet είναι πολύ καλά τροφοδοτικά, αλλά έχω να πω ότι και το G2 είναι τρομερό τροφοδοτικό, πολύ ήσυχο με 10 χρόνια εγγύηση. Το ξέρω γιατί έχω το 750

Μιάς και έχεις το G2 750, όταν το eco mode είναι απενεργοποιημένο, κάνει χαμηλό θόρυβο ανεμιστήρας όταν βρίσκεσαι σε τελείως idle mode όπως π.χ. στην οθόνη του desktop ή screensaver;

Δεν βλεπω πουθενά να λεει για θόρυβο, αν το πρόβλημα σου ειναι ο θόρυβος αυτα που σου πρότεινα ειναι τα πλεον αθόρυβα και ποιοτικά τροφοδοτικά.

Γενικώς προτιμώ τα αθόρυβα, άλλα ταυτόχρονα θέλω να λειτουργεί ο ανεμιστήρας τους μόνιμα.

Δημοσ.

Στο active που το έχω συνέχεια, όταν είχα βάλει κοντά το αυτί μου άκουγα περισσότερο τον θόρυβο απ' το υπόλοιπο σύστημα(όσα ανεμιστηράκια έχω λειτουργούν στα 7volts/πολύ χαμηλές στροφές 600-800). Και φαντάσου όλα αυτά σε κουτί αρχαίο, σκέτη πλαστικούρα με την θέση του τροφοδοτικού στο επάνω μέρος. Οπότε σε ένα ποιοτικό κουτί, όσο θόρυβο και να κάνει δε θα ακουστεί. Δες απάντησες όμως, γιατί θες 850W τροφοδοτικό και socket 2011;

Δημοσ.

Στο active που το έχω συνέχεια, όταν είχα βάλει κοντά το αυτί μου άκουγα περισσότερο τον θόρυβο απ' το υπόλοιπο σύστημα(όσα ανεμιστηράκια έχω λειτουργούν στα 7volts/πολύ χαμηλές στροφές 600-800). Και φαντάσου όλα αυτά σε κουτί αρχαίο, σκέτη πλαστικούρα με την θέση του τροφοδοτικού στο επάνω μέρος. Οπότε σε ένα ποιοτικό κουτί, όσο θόρυβο και να κάνει δε θα ακουστεί. Δες απάντησες όμως, γιατί θες 850W τροφοδοτικό και socket 2011;

Το θέλω κυρίως για extreme gaming, άλλα και για να μου κρατήσει το σύστημά μου για πάρα πολλά χρόνια. Έχω ήδη αγοράσει τα υπόλοιπα hardware και έχω μείνει στο τροφοδοτικό. Το socket 2011 έχει μεγαλύτερη κατανάλωση απ'το 1150. Άσχετο, άλλα υπάρχει online εφαρμογή υπολογισμού για τροφοδοτικό.

Είναι αυτή εδώ:

http://extreme.outervision.com/PSUEngine

Για όσους θέλουν να δουν πόσο δυνατό τροφοδοτικό θα χρειαστούν ανάλογα με τι hardware αγοράσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...