Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω συνεχόμενα κωλύματα στον ssd, έχουν γίνει ενοχλητικά παγώνουν τα πάντα και κάθε φορά αναγκάζομε να κάνω reset,

Μήπως ξέρετε πως το ξεπερνώ αυτό το πρόβλημα; σας ευχαριστώ.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι του έχω βάλει το νέο firmware και η υγεία του ssd είναι στο 99%,δεν ξέρω τη του συμβαίνει και μου κάνει αυτά τα κωλύματα παγώνουν τα πάντα.

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω συνεχόμενα κωλύματα στον ssd, έχουν γίνει ενοχλητικά παγώνουν τα πάντα και κάθε φορά αναγκάζομε να κάνω reset,

Μήπως ξέρετε πως το ξεπερνώ αυτό το πρόβλημα; σας ευχαριστώ.

Να ρωτησω κι εγω;..Μηπως τον εχεις βαρυφορτωσει προγραμματα-παιχνιδια κλπ;.Γνωριζω οτι αν βαρυφορτωσεις τον ssd αρχιζουν τα κολληματα..Ενας γειτονακος μου εχει laptop με ssd και τον ειχε φορτωμενο,οχι παρα πολυ,αλλα δεν "φεροταν'ως ssd(μην φανταστεις οτι σερνοταν,σε καμια περιπτωση) αλλα ως hdd.Τσεκαρε το κι αυτο.Οταν μαλιστα με ειπε οτι εχει ssd με εκανε εντυπωση,ειχε "σπρωξει" πολλα βαρια παιχνιδια μεσα.

Δημοσ.

@zefiroth Το καλώδιο που είναι συνδεδεμένος ο ssd είναι της μητρικής asrock, sata6.δεν πιστεύω να είναι από το καλώδιο όμως θα το έχω υπόψη.

@David20 Όχι δεν τον έχω βαρυφορτώσει από προγράμματα,παιχνίδια δεν παίζω στα 111bg έχω 70gb ελεύθερο χώρο.

Δημοσ.

κατα 99% εχιες bad sector αυτο που σου για την γεια δεν ειναι σωστο αμα του κανεισ format μετα θα σου διξει σωστα την κατα σταση 

Δημοσ.

Αυτό είναι πρόβλημα του λειτουργικού και όχι του σκληρού δίσκου. Καθάρισε τα temporary files και βγαλε τα αχρηστα startup programs και plugins απο τον browser σου.

Αν δεν ξέρεις πως, πες μου.

Δημοσ.

Αυτό είναι πρόβλημα του λειτουργικού και όχι του σκληρού δίσκου. Καθάρισε τα temporary files και βγαλε τα αχρηστα startup programs και plugins απο τον browser σου.

Αν δεν ξέρεις πως, πες μου.

δεν θα φτιαξει με κατι τετοιο....μπουταρε με μια distro να δεις τι γινεται με την ταχυτητα...και μετα βλεπεις

Δημοσ.

δεν θα φτιαξει με κατι τετοιο....μπουταρε με μια distro να δεις τι γινεται με την ταχυτητα...και μετα βλεπεις

Αν κάνει από LiveCD, πως θα  καταλάβει αν φταίει ο SSD (που μάλλον δεν φταίει)

Δημοσ.

@harislinuxos έκανα αυτά που είπες για τα temporary files,δεν έχω άχρηστα startup programs έχω μόνο τα απαραίτητα,ως για τα plugins εννοείς αυτά; μήπως το κόλλημα το κάνει το Shockwave Flash;

post-97453-0-94465800-1417816037_thumb.png

Δημοσ.

@harislinuxos έκανα αυτά που είπες για τα temporary files,δεν έχω άχρηστα startup programs έχω μόνο τα απαραίτητα,ως για τα plugins εννοείς αυτά; μήπως το κόλλημα το κάνει το Shockwave Flash;

Για το καλό, βγάλε το Νero Plugin, είναι εντελώς άχρηστο.

Επίσης, βγάλε το Google Update, καθώς το μόνο που κάνει είναι μόλις ανοίγεις το Firefox, να ελεγχεί για updates για κάποια εφαρμογή της Google (π.χ. Google Earth και Google Chrome)

Το Foxit, μάλλον δεν το χρειάζεσαι πια, καθώς ο Firefox έχει έναν δικό του PDF Reader, και δεν χρειάζεται πια.

Αλλιώς, δοκίμασε να κάνεις έναν έλεγχο της υγείας του SSD. Δοκίμασε το http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/SSDlife-Free.shtml για να κάνεις έναν έλεγχο. Αφού το κάνεις, στείλε Screenshot.

Δημοσ.

Αν κάνει από LiveCD, πως θα  καταλάβει αν φταίει ο SSD (που μάλλον δεν φταίει)

για να δει αν εχει κολληματα.....

βεβαια δεν θα υπαρχει full αξιοποιηση του δισκου,αλλα και παλι.

Δημοσ.

Για το καλό, βγάλε το Νero Plugin, είναι εντελώς άχρηστο.

Επίσης, βγάλε το Google Update, καθώς το μόνο που κάνει είναι μόλις ανοίγεις το Firefox, να ελεγχεί για updates για κάποια εφαρμογή της Google (π.χ. Google Earth και Google Chrome)

Το Foxit, μάλλον δεν το χρειάζεσαι πια, καθώς ο Firefox έχει έναν δικό του PDF Reader, και δεν χρειάζεται πια.

Αλλιώς, δοκίμασε να κάνεις έναν έλεγχο της υγείας του SSD. Δοκίμασε το http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/SSDlife-Free.shtml για να κάνεις έναν έλεγχο. Αφού το κάνεις, στείλε Screenshot.

Τα απενεργοποίησα και τα τρία όπως είπες και έως τώρα δεν είχα κανένα πάγωμα,πάντως ο χρόνος θα δείξει αν πράγματι ήταν η αιτία ένα από αυτά τα τρία plugins.

Η υγεία του δίσκου έπεσε από το 99% στο 98%

πάντως σε ευχαριστώ.

post-97453-0-65771400-1417884570_thumb.png

Δημοσ.

Τα απενεργοποίησα και τα τρία όπως είπες και έως τώρα δεν είχα κανένα πάγωμα,πάντως ο χρόνος θα δείξει αν πράγματι ήταν η αιτία ένα από αυτά τα τρία plugins.

Η υγεία του δίσκου έπεσε από το 99% στο 98%

πάντως σε ευχαριστώ.

για να πεσει η health,it means that πρεπει να σκεφτεις να κανεις τακτικα μπακαπ,γιατι σε λιγο καιρο,θα παραδωσει πνευμα ο δισκος....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...