pagratios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εχω αρκετό καιρό εγκατεστημένο το transmission daemon σε ένα raspberry pi και δεν είχα πρόβλημα αλλά από χθες δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα remote και σκέφτηκα να το κάνω reinstall αλλά έχω το εξής error dpkg: error processing transmission-daemon (--remove): cannot remove /usr/share/bug/transmission-daemon/presubj: Input/output error Errors were encountered while processing: transmission-daemon E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1) ξέρει κανείς κάποια διαδικασία για να προσπεράσω το πρόβλημα?
capthookb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα τσέκαρα το filesystem για αρχή, και μετά την κάρτα για bad sectors. Δες μια στο dmesg, έχει τιποτα errors;
pagratios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 filesytem και bad sector να τα δω μάλλον θα πρέπει νατα δω από άλλο μηχάνημα σωστά? Ανέβασα και ένα αρχείο με με τα αποτελέσματα του dmesg dmsg.txt
capthookb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ναι, καλύτερα θα είναι να το βάλεις σε ένα card reader και να το τσεκάρεις από κάποιο υπολογιστή. Και στο dmesg έχει αρκετά errors. Πιθανά να διορθώνεται με ένα fsck.ext4 /dev/.... κτλ
pagratios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το έτρεξα από άλλο μηχάνημα με card reader και όλα κομπλέ τώρα! Ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα